کافه اکسسوری – قهوه ساز اروپرس یک دستگاه دمآوری قهوه است که در هنگام مسافرت یا حتی بهعنوان راهحل شما برای تهیه قهوه با کیفیت عالی، خروجی بسیار خوبی را ارائه میدهد.
این دستگاه شباهتهایی با چندین روش تولید قهوه دیگر دارد.
اروپرس از یک پیستون برای مجبور کردن آب برای عبور از میان قهوه استفاده میکند که برای کاربران فرنچ پرس آشنا خواهد بود.
فشاری که در عمل غوطهوری اروپرس رخ میدهد، شبیه دستگاه اسپرسو است؛ اما واضح بگوییم: این نه دستگاه اسپرسو است و نه یک فرنچ پرس.
در مقایسه با سایر روشهای دم کردن، غنی بودن طعم آن را میتوان با قهوه فرنچ پرس مقایسه کرد، درحالیکه صافی آن بیشتر شبیه یک قهوه آمریکانو است.
در سیستم دمآوری قهوه ساز اروپرس با مجبور کردن عبور آب از میان قهوه تحتفشار، عصارهگیری انجام میشود و نتیجه آن نوشیدنی غلیظ قهوه است که میتوانید با آن کارهای مختلفی انجام دهید و این دستورالعملها بر روی دم کردن قهوه و سپس رقیق کردن آن با آب داغ تا استحکام عادی تمرکز دارند.
مراحل دمآوری قهوه با قهوه ساز اروپرس
مرحله نخست: فیلتر را وارد قهوه ساز اروپرس کنید
یکی از فیلترهای اروپرس را انتخاب کرده و آن را در قسمت پایین کلاهسیاه فیلتر قرار دهید. در این مرحله، باید فیلتر را بشویید.
این کمک میکند تا فیلتر در جای خود ثابت شود و احتمال هرگونه عطروطعم کاغذی که در قهوه قرار دارد را به حداقل برساند.
مرحله دوم: قرار دادن محفظه فیلتر قهوه ساز اروپرس
محفظه فیلتر را در زیر محفظه دمآوری قرار داده و آن را در جای خود پیچانده و ثابت کنید. حالا محفظه دمآوری را بر روی فنجان بگذارید، سمت فیلتر باید به سمت پایین و بالای لیوان که از آن مینوشید، قرار میگیرد.
مرحله سوم: قهوه را اضافه کنید
با استفاده از قاشقچهای که همراه اروپرس است، دو قاشق قهوه را برای لیوان ۱۶ اونسی اندازه بگیرید.
در انتخاب درجه آسیاب، میتوانید کمی با استفاده از تمایلات و سلیقههای خود آزمایش کنید، اما بهطور خلاصه، یک آسیاب بین اسپرسو و کمکس هدف مناسبی برای دمآوری است.
اگر قاشق چایخوری اروپرس را جایگزین کنید، دو قاشق غذاخوری برابر با ۲۰-۲۲ گرم قهوه است.
قیف همراه با اروپرس برای کمک در تهیه قهوه در محفظه دم کردن بدون ایجاد مشکل زیاد به شما کمک میکند. اگرچه این کاملاً ضروری نیست. درهرصورت، قهوه را درون محفظه قرار دهید.
مرحله چهارم: آب گرم
دستورالعملهای اروپرس نشان میدهد که از آب در دمای بین ۱۶۵ تا ۱۷۵ درجه فارنهایت (۷۴ تا ۸۰ درجه سانتیگراد) استفاده کنید.
در اینجا احساسی آزمایش کنید تا ببینید چه چیزی برای شما مفید است.
درواقع ما دریافتیم که آب نزدیک به نقطهجوش برای قهوه سبک رقیق بسیار مفید است. اطمینان حاصل کنید که آب کافی را گرم کنید تا لیوان خود را به ۱۶ اونس بازگرداند.
مرحله پنجم: آب و قهوه را هم بزنید
از علامتهای موجود در استوانه استفاده کنید تا بفهمید چه مقدار آب درون محفظه دم میریزد. ازآنجاکه ما قهوه به سبک رقیق را انجام میدهیم، از بالای علائم بهعنوان راهنما استفاده خواهیم کرد.
در ابتدا فقط مقداری از آب را اضافه کنید تا قهوههای آسیاب شده کمی متورم شوند، سپس با همزن همراه آن را هم بزنید تا یکدست شود.
آب باقیمانده را اضافه کنید تا محتویان محفظه دم در بالای بیضی شماره ۲ قرار بگیرد. بگذارید حدود ۱۰ ثانیه آب و قهوه در حالت غوطهوری قرار بگیرند.
مرحله ششم: شیرجه بزنید
بعد از گذشت زمان کلی دم کردن بین ۴۵ تا ۹۰ ثانیه، پیستون را درون محفظه قرار دهید و مقدار پایدار نیرو را برای حرکت دادن پیستون به سمت پایین اعمال کنید.
اطمینان حاصل کنید که تمام راه را پایین میروید تا زمانی که فیلتر شروع به جمعکردن قهوه در قسمت انتهایی کند.
مرحله هفتم: اروپرس را کنار بگذارید و آب بستری اضافه کنید
قهوه ساز اروپرس را از روی لیوان خود بردارید و با توجه به سلیقه خود مقداری آب برای رقیقتر کردن قهوه به آن اضافه کنید. این کار الزامی نیست و تنها به سلیقه و ذائقه شما برمیگردد.
مرحله هشتم: لذت ببرید
از قهوه اروپرس خود لذت ببرید
منبع: I need coffee
کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.