افزایش تأثیر پایداری قهوه

پایداری قهوه

کافه اکسسوری – بزرگترین شرکت‌های تولید قهوه در جهان تعهدات خود را به‌طور شفاف گزارش نمی‌دهند و برای اطمینان از پایداری قهوه برای کشاورزان بسیار کم کار می‌کنند. این‌ها در میان یافته‌های گزارش‌های جدید قهوه است – آخرین گزارش از مجموعه‌ای از سازمان‌ها درزمینهٔ پایداری: Conservation International، Hivos، Oxfam بلژیک و Solidaridad. گزارش از Ethos Agriculture ارائه شده است.

این گزارش نشان می‌دهد که ۱۵ نفر از معامله گران و عمده‌فروشان کمک قابل‌توجهی به اهداف کلیدی توسعه پایدار سازمان ملل (SDG) نمی‌کنند که باعث بهبود معیشت و حفظ طبیعت می‌شود و هنوز شفافیت در تولید، تجارت و مصرف وجود ندارد. درحالی‌که برخی از شرکت‌ها سیاست‌های جامعی را اعمال می‌کنند، بسیاری از بازرگانان و رستری‌های بزرگ ذکرشده در گزارش همچنان در مورد تعهدات خود یا هرگونه پیشرفت در تعهدات مشخص عمل نمی‌کنند و فاقد استراتژی پایداری جامع با اهداف قابل‌اندازه‌گیری در طول زمان هستند. نویسندگان گزارش ادعا می‌کنند: «هیچ‌کس به‌اندازه کافی کار نمی‌کند.»

Stefaan Calmeyn، مدیر برنامه قهوه Oxfam بلژیک، می‌گوید: «شرکت‌های بزرگ قهوه باید درواقع ثابت کنند که زنجیره‌های تأمین آن‌ها از نقض حقوق بشر و جنگل‌زدایی آزاد هستند و آن‌ها در سرمایه‌گذاری در درآمد بالاتر کشاورزان، استانداردهای بهتر کار و سازگاری با تغییرات آب و هوایی سرمایه‌گذاری می‌کنند. سیاست‌ها کافی نیستند. اگر می‌خواهید ما باور کنیم که شما کار خوبی انجام می‌دهید، باید آن را نشان دهید.»

پایداری قهوه و موافقت نامه پاریس

بامبی سمروک، معاون رئیس بازارهای پایدار و استراتژی Conservation International می‌گوید: «ما ۱۰ سال فرصت داریم تا SDG ها و موافقت‌نامه آب‌وهوای پاریس را برآورده کنیم. یک نیاز فوری و یک فرصت قانع‌کننده وجود دارد که صنعت قهوه پیش‌قدم شود، سرمایه‌گذاری‌ها را برای جلوگیری از بدترین تأثیرات تغییر اقلیم انجام دهد و راه‌حل‌هایی برای تولید مناظر به نفع مردم، طبیعت و قهوه پیدا کند.»

پشت بسیاری از مشکلات پایداری قهوه ، قیمت پایین قهوه برای کشاورزان است. این کاملاً در تضاد با میلیاردهای حاصل از مصرف قهوه است که در ایالات‌متحده و اروپا متمرکز هستند. کشاورزان همچنین قادر نیستند در مزرعه خود سرمایه‌گذاری کنند یا تولید را پایدارتر کنند – این امر برای سازگاری با تغییرات آب و هوایی ضروری است.

Sjoerd Panhuysen، محقق در Ethos Agriculture، می‌گوید: «در بخش قهوه آگاهی عمومی وجود دارد که ما برای دستیابی به حتی ابتدایی‌ترین اهداف اقتصادی، اجتماعی و زیست‌محیطی بسیار دور هستیم. فعالیت‌های پایداری شرکت‌ها بیشتر تمرکز بر گسترش تولید قهوه در سطح مزرعه است. حتی اگر برخی از دستاوردهای خاص نیز حاصل شود، هرگز برای تغییر بخش کلی کافی نیست.»

اگر ارزش بیشتری که از قهوه تولید می‌شود به دست تولیدکنندگان قهوه برسد، ابتکارات چند ذی‌نفع به تعهدات الزام‌آور، مکانیزم‌های قوی که پیشرفت در این زمینه را تأیید می‌کند؛ بیشتر از بودجه‌های محدود، نیاز دارند، بنابراین ما می‌توانیم این تأثیرات ملموس را ببینیم.

منبع: stir tea coffee

نوشته دیوید فاکسل

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

اشتباهات دم‌آوری با فرنچ پرس

دم آوری با فرنچ پرس

کافه اکسسوری – شما سزاوار این هستید که یک فنجان قهوه با عطروطعم عالی بنوشید؛ اما برای اینکه قهوه خود را با طعم و عطر عالی بنوشید باید چندین مورد را در خصوص دم‌آوری با فرنچ پرس مد نظر قرار دهید.

در این مقاله رایج‌ترین اشتباهات را در دم‌آوری با فرنچ پرس و راه‌های رفع این مشکلات را با هم بررسی می‌کنیم و اگر بتوانید از بروز این مشکلات جلوگیری کنید، قهوه‌ای با طعمی شگفت‌انگیز خواهید داشت.

  1. شما از قهوه بد استفاده می‌کنید

درحالی‌که خطاهای موجود در این فرایند می‌تواند بر طعم قهوه فرنچ پرس تأثیر بگذارد، می‌تواند از کیفیت دانه قهوه‌ای که استفاده می‌کنید نیز باشد.

عطروطعم قهوه فرنچ پرس مستقیماً از دانه قهوه می‌آید، بنابراین برای تهیه قهوه با کیفیت از یک فروشگاه معتبر خرید کنید.

در این میان باید تفاوت بین دانه‌های قهوه عربیکا و روبوستا را بدانید. بسته به ترجیحات سلیقه خود، باید تصمیم بگیرید کدام یک را بیشتر دوست دارید.

دانه‌های عربیکا معمولاً شیرین‌تر بوده و بوی دلپذیر بیشتری دارند. روبوستا تلخ‌تر است، به این معنی که کافئین بیشتری خواهید داشت.

  1. شما از درجه آسیاب نامناسب استفاده می‌کنید

فیلتر فرنچ پرس به‌گونه‌ای طراحی‌شده است که بتواند قهوه‌ها را به‌درستی عصاره‌گیری و مانع از ورود آن‌ها به فنجان شود.

بسته به نوع مدلی که شما دارید، فیلتر به‌اندازه کافی مناسب نیست که بتواند تمام از ورود تمام ذرات به فنجان جلوگیری کند.

قبل از قرار دادن دانه‌های قهوه از طریق فیلتر، باید مطمئن شوید که آن‌ها درست به‌اندازه نمک دریایی هستند.

این اندازه به فرنچ پرس اجازه می‌دهد تا به‌طور مؤثری دم‌آوری شود و از آسیاب‌های شناور جلوگیری کنند.

  1. شما از آب خیلی گرم استفاده می‌کنید

دمای مطلوب آب برای یک فرنچ پرس در حدود ۲۰۲ درجه فارنهایت (حدوداً ۹۵ درجه سانتی‌گراد) است که کاملاً جوش نیست.

اگر فراتر از این دما باشد، مناسب دم‌آوری با فرنچ پرس نیست و باید منتظر بمانید تا دما تا میزان درست آن کاهش یابد.

اگر از آب خیلی گرم استفاده کنید، قهوه آسیاب شده را می‌سوزاند و روی طعم آن‌ها تأثیر منفی می‌گذارد.

برای اطمینان از بهترین طعم قهوه در فرنچ پرس خود، باید مراقب باشید که آن را در این محدوده دمای ایدئال نگه دارید تا یک نوشیدنی قهوه موفقیت‌آمیز حاصل شود.

  1. از مقیاس استفاده نمی‌کنید

یکی دیگر از موانع دم‌آوری با فرنچ پرس با کیفیت، نسبت قهوه به آب است.

شما به‌مرور زمان در مورد مقدار صحیح استفاده از آن ایده خوبی خواهید گرفت، اما مقیاس شما را قادر می‌سازد تا روی یک روش قابل اعتماد متمرکز شوید.

همه افراد دارای ترجیحات مختلف طعم و مزه هستند، اما شما باید برای اطمینان از بالاترین کیفیت قهوه، یک نسبت قهوه به آب ۱:۱۲ داشته باشید. مقیاس برای اندازه‌گیری به شما یک عدد ثابت می‌دهد.

  1. از یک تایمر استفاده نمی‌کنید

زمان در تهیه یک فنجان با کیفیت قهوه فرنچ پرس بسیار مهم است. اگر از حدس زدن استفاده می‌کنید تا تصمیم بگیرید چه مدت برای دم‌آوری نیاز است، شما قهوه‌ای مناسب نخواهید داشت.

بسته به اینکه آیا شما یک لیوان سبک، معمولی یا قوی می‌خواهید، باید تایمر خود را برای نتیجه دلخواه تنظیم کنید و هر بار که دم کرده‌اید، آن را ثابت نگه دارید.

بدون تایمر برای رعایت آن، قهوه شما طعم دقیقی را که می‌خواهید به شما نمی‌دهد.

  1. نگاه داشتن بیش‌ازحد قهوه در فرنچ پرس

اگر قهوه خود را بعد از اتمام مراحل تولید و دم‌آوری در فرنچ پرس نگه دارید، محصول نهایی شما بیش‌ازحد تلخ می‌شود.

شما باید مطمئن شوید که تمام قهوه دم‌آوری شده را از فرنچ پرس خارج کرده‌اید.

بهترین روش این است که مقداری را که می‌خواهید بنوشید، تهیه کنید و به‌محض انجام کار محتویات باقی‌مانده را استفاده نکنید.

  1. شما در همان ابتدا قهوه و آب را مخلوط می‌کنید

برای اطمینان از بهترین فنجان قهوه فرنچ پرس، باید اجازه دهید قهوه بدون هم زدن بنشیند.

اگر تصمیم دارید که مخلوط دم را در ابتدای کار ترکیب کنید، نمی‌توانید به همان اندازه طعم استخراج کنید.

هنگامی‌که آب می‌ریزید، مطمئن شوید که همه آن را رها کرده و سپس به آن دست نزنید.

وقتی اجازه دهید که دم‌آوری مسیر طبیعی خود را طی کنید، طعم قهوه شما تازه خواهد بود.

  1. فرنچ پرس خود را بعد از هر بار تمیز نمی‌کنید

اگر بعد از استفاده از آن، فرنچ پرس خود را تمیز نکنید، فنجان قهوه آینده شما اسیدی خواهد بود.

برای اطمینان از طعم تازه بودن تمام فنجان‌های قهوه‌تان، هر بار باید سیستم تمیز کردن را داشته باشید.

هنگام تمیز کردن، به دنبال دانه‌های آسیاب شده قدیمی و روغن‌های مضر و از بین بردن آن‌ها باشید.

نتیجه‌گیری

همان‌طور که دیدید، فکر و مراقبت زیادی وجود دارد که باعث می‌شود فنجان شخصی قهوه فرنچ پرس از کیفیت مطلوبی برخوردار باشد.

حیاتی‌ترین عنصر سازگاری است که در مورد زمان تولید دم، مقیاس‌گذاری، کیفیت و درجه آسیاب، در هر مرحله از فرآیند اعمال می‌شود.

فرنچ پرس شما را قادر می‌سازد تا سلیقه موردنظر خود را کنترل کنید، بنابراین باید حتماً یک روش مطمئن پیدا کنید که برای شما مفید باشد.

منبع: homegrounds

نوشته جوانا دی

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.