ماه: آبان ۱۳۹۹

Cascara

واژه نامه: چای کاسکارا Cascara

کافه اکسسوری – کاسکارا Cascara نام گیلاس خشک‌شده قهوه است که از آن دانه‌های قهوه به دست می‌آید. این نام از زبان اسپانیایی به معنی «پوسته» گرفته‌شده است. به‌طور سنتی، کاسکارا یک محصول فرعی از تولید قهوه است که کمتر شناخته‌شده یا مورداستفاده قرارگرفته است. بااین‌حال، در بولیوی، استفاده از کاسکارا برای تهیه چای کاسکارا …

واژه نامه: چای کاسکارا Cascara ادامه »

کمربند قهوه

ویژگی‌های طعمی در کمربند قهوه

کافه اکسسوری – مزرعه‌های قهوه در بیش از ۵۰ کشور جهان وجود دارند و بیشتر این کشورها در محدوده‌ای قرار دارند که اصطلاحاً به آن کمربند قهوه می‌گویند. همان‌طور که از اسم آن نیز برمی‌آید این کمربند دورتادور کره زمین کشیده شده و بخش‌هایی از آمریکا، آفریقا و آسیا را پوشش می‌دهد. محدوده‌ی جغرافیایی این …

ویژگی‌های طعمی در کمربند قهوه ادامه »

برچسب Decaf

اختلاف نظر در تولیدکنندگان برچسب Decaf

کافه اکسسوری – انجمن ملی قهوه (NCA) ایالات‌متحده در پی انعکاس رسانه‌ای مربوط به یک حلال شیمیایی که معمولاً در کافئین زدایی قهوه و برچسب Decaf استفاده می‌شود، صحبت کرده است. ماده شیمیایی موردبحث متیلن کلراید است که برای چندین دهه در فرایندهای کافئین سازی مبتنی بر حلال مورداستفاده قرارگرفته است و در یک تصمیم …

اختلاف نظر در تولیدکنندگان برچسب Decaf ادامه »

روش‌های دم‌آوری قهوه

روش‌های دم‌آوری قهوه و تفاوت های آن

کافه اکسسوری – از زمان پیدایش قهوه، بشر به دنبال گرفتن بهترین عصاره‌گیری از قهوه این میوه عجیب و انرژی‌بخش بوده است و به همین دلیل، روش‌های دم‌آوری قهوه ابداعی به وجود آمد که هرکدام از این روش‌ها بر طبق اصولی متفاوت، عصاره قهوه را استخراج می‌کنند و بالطبع طعم‌های مختلفی به وجود می‌آورند. انواع روش‌های دم‌آوری زمانی …

روش‌های دم‌آوری قهوه و تفاوت های آن ادامه »

Nespresso

واژه نامه: کپسول نسپرسو Capsules Nespresso

کافه اکسسوری – کمپانی نستله در سال ۱۹۷۲ ، تحت پرچم نسپرسو Nespresso ، فناوری کپسول را اختراع کرد. از آن زمان سیستم‌های دیگر توسط شرکت‌های مختلف پدیدار شد که بسیار موفق بودند. مصرف قهوه کپسول در دنیای قهوه همچنان رو به رشد است. فایده اصلی آن توانایی کنترل و نظارت بیشتر بر فرایند تولید …

واژه نامه: کپسول نسپرسو Capsules Nespresso ادامه »

رُست اُمنی

رُست اُمنی و ویژگی های آن

کافه اکسسوری – رُست اُمنی (Omni Roasting) روشی در رُست قهوه است که در آن قهوه برای تمامی روش‌های دم‌آوری قابل‌استفاده است و قهوه ویژگی‌های خود را در تمامی روش‌های دم‌آوری متفاوت از فرنچ پرس گرفته تا اسپرسو، بروز می‌دهد. البته باید به این نکته اشاره کرد که این موضوع بدان معنا نیست که هر …

رُست اُمنی و ویژگی های آن ادامه »

قهوه اولام

پیشنهاد طرح پایدار LENS قهوه اولام

کافه اکسسوری – شرکت جهانی تجارت قهوه اولام مجموعه‌ای جامع و جدید از اهداف پایدار را برای بهبود معیشت کشاورزان، آموزش جوانان و کاهش تأثیرات منفی زیست‌محیطی اعلام کرده است. این شرکت ابتکار پایداری را LENS (معیشت، آموزش و طبیعت در مقیاس) می‌نامد و ۲۰۲۵ را به‌عنوان آخرین‌مهلت برای دستیابی به چندین هدف پایداری خاص …

پیشنهاد طرح پایدار LENS قهوه اولام ادامه »

قهوه بوربون زرد

قهوه بوربون زرد جواهر قهوه برزیلی

کافه اکسسوری – جواهر قهوه لقبی است که بر روی قهوه بوربون زرد برزیلی گذاشته‌اند. درحالی‌که قهوه بوربون در سال‌های اخیر در میان خریداران قهوه و رستری‌ها به رسمیت شناخته‌شده است، اما این قهوه تاریخچه خیلی طولانی دارد. در این مقاله سعی داریم تا تاریخچه‌ای از این قهوه که آن را به‌عنوان قهوه‌ای باکیفیت و طعم …

قهوه بوربون زرد جواهر قهوه برزیلی ادامه »

Cappuccino

واژه نامه قهوه: کاپوچینو Cappuccino

کافه اکسسوری – کاپوچینو Cappuccino یک نوشیدنی نمادین است، اما کاپوچینو دقیقاً چیست؟ تقریباً در مورد همه نوشیدنی‌ها در یک منوی معمولی کافه بحث‌های زیادی وجود دارد. نسبت کاپوچینو دقیقاً چه باید باشد؟ چه مقدار اسپرسو به چه مقدار شیر؟ و چه مقدار فوم و چه نوع فومی؟ و دقیقاً با سایر نوشیدنی‌های موجود در فهرست چه تفاوتی …

واژه نامه قهوه: کاپوچینو Cappuccino ادامه »

قهوه و چای

قهوه و چای ؛ دو نوشیدنی‌ سلامت

کافه اکسسوری – به نقل از نشریه «وب ام دی»، قهوه و چای دو نوشیدنی محبوب در جهان هستند. آژانس بین‌المللی پژوهش درباره سرطان از مجموعه‌های وابسته به سازمان جهانی بهداشت اخیراً قهوه را از فهرست مواد مشکوک به سرطان‌زا بودن خارج کرده و برخی پژوهش‌ها نشان داده‌اند این نوشیدنی می‌تواند به پیشگیری از تشدید …

قهوه و چای ؛ دو نوشیدنی‌ سلامت ادامه »

X