روز: آبان ۱, ۱۳۹۹

اجلاس حسی رسترها

برگزاری آنلاین اجلاس حسی رسترها

کافه اکسسوری – انجمن تخصصی قهوه و انجمن صنفی قهوه در حال برگزاری مجدد اجلاس حسی رسترها در سال جاری در یک رویداد دوروزه برای آموزش فشرده هستند. اکنون این رویداد در چهارمین سال خود در تئاتر حسی روبرت موندوی در کالیفرنیا برگزار می‌شود. امسال به دلیل بیماری همه‌گیر COVID-19، این رویداد از ۱۲ تا …

برگزاری آنلاین اجلاس حسی رسترها ادامه »

برشته کردن تخصصی قهوه

فرآیند برشته کردن تخصصی قهوه

کافه اکسسوری –  رُست یا برشته کردن تخصصی قهوه فرآیندی است که بر روی دانه سبز قهوه انجام می‌شود تا قابلیت دم‌آوری داشته باشد. یکی از تأثیراتی که این فرآیند بر روی دانه قهوه می‌گذارد، برجسته کردن و شکل‌دهی به طعم و عطر قهوه است؛ اما این فرآیند که به‌عنوان یک «هنر- صنعت» شناخته می‌شود، …

فرآیند برشته کردن تخصصی قهوه ادامه »

X