ماه: آبان ۱۳۹۹

انجمن صنفی قهوه

معرفی پنج نامزد شورای رهبری انجمن صنفی قهوه

کافه اکسسوری – انجمن صنفی قهوه، یکی از اصناف مرتبط با انجمن تخصصی قهوه، پنج نامزد جدید را برای شورای رهبری CRG معرفی کرد. نامزدهای هیئت‌رئیسه اصناف توسط کمیته انتخابات CRG پنج نفره پس از مصاحبه و روند بررسی انتخاب شدند. پنج نامزد جدید انجمن صنفی قهوه که برای یک دوره دوساله در شورای ۱۲ …

معرفی پنج نامزد شورای رهبری انجمن صنفی قهوه ادامه »

قهوه اسپرسو با قهوه دمی

تفاوت قهوه اسپرسو با قهوه دمی

کافه اکسسوری – در صنعت قهوه هرروز شاهد نوآوری‌هایی در خصوص دم‌آوری قهوه هستیم و با ورود قهوه‌های اسپیشیالیتی به این صنعت، شیوه‌های جدیدی نیز، ظهور کرده‌اند. در این میان اما همچنان قهوه اسپرسو و ترکیبات دیگر قهوه بر پایه اسپرسو از محبوبیت ویژه‌ای برخوردار است و همچنان بر صدر قهوه‌ها قرار دارد. تفاوت قهوه …

تفاوت قهوه اسپرسو با قهوه دمی ادامه »

Channelling

واژه نامه قهوه: کانال Channelling

کافه اکسسوری – اصطلاح «کانال کردن» Channelling روشی است که در آن یک قهوه از بستر آب می‌گذرد. این اصطلاح بیشتر در دنیای قهوه اسپرسو و دستگاه اسپرسوساز کاربرد دارد. ایده اصلی این است که آب به‌طور مساوی از تمام قهوه‌ها عبور کرده و از هر قسمت قهوه عطروطعم بگیرد. هنگامی‌که آب نتواند به‌طور مساوی …

واژه نامه قهوه: کانال Channelling ادامه »

قهوه موج سوم

قهوه‌ی موج سوم و ویژگی های آن

کافه اکسسوری – افزایش کیفیت قهوه، تجارت مستقیم آن، تأکید بیشتر بر ثبات و پایداری محصول، وضوح بیشتر مشخصات رست، متدهای دم‌آوری نوآورانه، همه و همه از مشخصات ذاتی قهوه‌ی موج سوم است. ما همگی در نوشیدنی‌هایمان به دنبال شیرینی، پیچیدگی و تمایز هستیم و از اینکه بتوانیم برای داشتن این خصوصیات هزینه‌ای را پرداخت …

قهوه‌ی موج سوم و ویژگی های آن ادامه »

شاخص كامپوزیت ICO

شاخص کامپوزیت ICO بازار قهوه در سپتامبر

کافه اکسسوری – شاخص کامپوزیت ICO در ماه اکتبر با کاهش ۹.۹٪ به ۱۰۵.۸۵ سنت آمریکا در پوند با کاهش قیمت برای تمام شاخص‌های گروه بود، گرچه بیشترین کاهش مربوط به Brazilian Naturals بود. محموله‌های جهانی در سپتامبر با افزایش ۰.۹٪ به ۱۰.۱۶ میلیون کیسه افزایش صادرات روبوستا کاهش صادرات عربیکا را جبران کرد. صادرات …

شاخص کامپوزیت ICO بازار قهوه در سپتامبر ادامه »

قهوه نوشی در هلند

قهوه نوشی در هلند و قهوه اشتباهی

کافه اکسسوری – فرهنگ قهوه نوشی در هلند از قدمت بالایی برخوردار است و سال‌ها قهوه مصرفی خود را در سرزمین‌هایی که زیر سلطه‌اش بودند همچون اندونزی، کشت می‌کردند. در هلند این فرهنگ قهوه نوشی جایگاه ویژه‌ای در زندگی روزمره مردم دارد و در سنت پذیرایی از میهمان از قهوه استفاده می‌شود، عملی که در …

قهوه نوشی در هلند و قهوه اشتباهی ادامه »

Bloom

واژه نامه: شکوفه Bloom

کافه اکسسوری – شکوفه Bloom اصطلاحی است که برای توصیف آزادسازی سریع دی‌اکسید کربن (CO2) از قهوه به کار می‌رود که در هنگام برخورد آب با قهوه رخ می‌دهد. شکوفه همان پوسته‌های براقی است که شما در بالای قهوه فرانسه قبل از ته‌نشین شدن آن، مشاهده می‌کنید. زمینه خاصی که ما از آن به‌عنوان «شکوفه» به‌جای «پوسته» یاد …

واژه نامه: شکوفه Bloom ادامه »

ذخیره‌سازی و نگهداری قهوه

نحوه ذخیره‌سازی و نگهداری قهوه

کافه اکسسوری – طعم و عطر قهوه به عوامل بسیاری بستگی دارد. از شیوه‌های فرآوری و رُست یا برشته‌کاری قهوه تا روش‌های دم‌آوری قهوه بر روی طعم و عطر تأثیرگذارند. یکی دیگر از این عوامل که بر طعم و عطر قهوه مؤثر است، شیوه‌های ذخیره‌سازی و نگهداری قهوه است که در این یادداشت به آن …

نحوه ذخیره‌سازی و نگهداری قهوه ادامه »

زنگ‌زدگی برگ قهوه در هاوایی

کافه اکسسوری – به گفته مقامات کشاورزی ایالت، زنگ‌زدگی برگ قهوه ، بیماری گیاهی بسیار عفونی که می‌تواند محصولات قهوه را از بین ببرد، برای اولین بار در هاوایی کشف‌شده است. وزارت کشاورزی هاوایی (HDOA) و دفتر فرماندار دیوید ایژ این یافته نگران‌کننده را در این هفته گزارش کردند، پس‌ازآنکه برگ‌هایی که یک هفته پیش …

زنگ‌زدگی برگ قهوه در هاوایی ادامه »

اسپرسو و ریستریتو

وجوه تمایز قهوه های اسپرسو و ریستریتو

کافه اکسسوری – اسپرسو و ریستریتو نامی آشنا در میان قهوه‌ها به شمار می‌آیند و بی‌شک با ترکیبات و قهوه‌های بر پایه اسپرسو هم آشنایی دارید، قهوه‌هایی مانند آمریکانو، کاپوچینو و غیره. ریستریتو نیز، یکی از قهوه‌های بر پایه اسپرسوست که به‌عنوان برادر کوچک‌تر اسپرسو شناخته می‌شود؛ اما سؤال اینجاست که ریستریتو چیست و چه …

وجوه تمایز قهوه های اسپرسو و ریستریتو ادامه »

X