روز: آبان ۱۲, ۱۳۹۹

Buffer

واژه نامه قهوه: بافر Buffer

کافه اکسسوری – در مورد آب در دم‌آوری قهوه حرف‌های بسیار زیادی وجود دارد. در این میان بافر آب بیشترین تأثیر را بر روی طعم قهوه دارد. درک این موضوع در ابتدا می‌تواند کمی گیج‌کننده باشد؛ چراکه این فرآیند یک امر علمی است و دومین دلیل پیچیدگی این بحث می‌تواند این باشد که در شیمی …

واژه نامه قهوه: بافر Buffer ادامه »

قانون M4

قانون M4 در دم آوری قهوه اسپرسو

کافه اکسسوری – هنگامی که صحبت از دم‌آوری قهوه به روش اسپرسو می‌شود نام ایتالیا را نیز به همراه خود دارد. در ایتالیا برای دم‌آوری یک قهوه اسپرسوی ایده‌آل چهار شرط اصلی باید رعایت شود که به آن قانون M4 نیز گفته می‌شود. در این یادداشت قانون M4 را معرفی می‌کنیم. قانون M4 شامل موارد …

قانون M4 در دم آوری قهوه اسپرسو ادامه »

X