روز: آبان ۲۹, ۱۳۹۹

برزیلی‌های سیاه قهوه

کتاب «پیروزی: برزیلی‌های سیاه قهوه» منتشر شد

کافه اکسسوری – فیلیس جانسون از انتشار کتاب جدید خود، «پیروزی: برزیلی‌های سیاه قهوه» خبر داد. این کتاب به تاریخ چند صدساله برده‌داری در بخش قهوه برزیل می‌پردازد که پویایی مدرن را در تجارت قهوه شکل داده است. همچنین از تجربیات صاحبان زمین نسل اول سیاه‌پوست که در حال حاضر قهوه‌های ویژه تولید می‌کنند، پیروی …

کتاب «پیروزی: برزیلی‌های سیاه قهوه» منتشر شد ادامه »

لاته آرت

انتخاب شیر مناسب برای لاته آرت

کافه اکسسوری – شیر همچون قهوه یکی از اجزای اصلی و ضروری در قهوه لاته به شمار می رود و فوم گیری از شیر و رسیدن به یک لاته آرت خوب نیاز به تمرین فراوانی دارد. در این میان نوع شیر و کیفیت آن در فوم گیری نیز، از اهمیت ویژه ای برخوردار است. برای …

انتخاب شیر مناسب برای لاته آرت ادامه »

X