کافه اکسسوری – اگر میخواهید نشان دهید که یادداشتهای میوهای موجود در قهوه چقدر خوشمزه است، میتوانید عملکرد بهتری نسبت به داشتن یک قهوه پیچیده عالی کنیا Kenya داشته باشید.
این کشور چند قهوه شگفتانگیز با اسیدیته افزایشیافته و بادی گرد بزرگ تولید میکند. من بهترین قهوههای کنیا را دوست دارم.
این کشور یک تولیدکننده پیشرفته قهوه با سیستم حراج است که به پاداش دادن کیفیت کمک میکند.
قهوههای کنیا اغلب بر اساس اندازه دانهها درجهبندی میشوند و گرچه همبستگی با درجهبندی و کیفیت AA در اندازه بزرگتر وجود دارد، اما مطلق نیست و تعداد زیادی از AB (که ترکیبی از اندازه صفحهنمایش کوچکتر هستند) میتوانند نمره بسیار بالایی داشته باشند.
مرتبسازی دانههای قهوه برای فروش جداگانه نیز در کنیا محبوب است.
دو مورد تمرکز اغلب در تولید قهوه ویژه کنیا، انواع SL 28 و ۳۴ و منطقه Nyeri هستند.
«SL» مخفف Scott Laboratories است که این گونههای آزمایشی را تولید میکند.
آنها اکنون بیشتر قهوههای درجهیک کشور را تشکیل میدهند و جدا از ظاهر عجیبوغریب آن در جاهای دیگر، نسبتاً مختص کنیا هستند.
نییری در مرکز کنیا، در حوالی کوه کنیا واقعشده است و بسیاری از مطلوبترین مناطق این کشور را به وجود میآورد و قهوه بسیار عالی نیز نسبت به سایر نقاط کشور تولید میکند.
منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna
Kenya
If you want to showcase how delicious fruit notes in coffee can be, you can do little better than to get hold of a great complex Kenyan coffee.
The country produces some amazingly berry-like cups with soaring acidity and a big round body to boot.
I adore the best Kenyan coffees. The country is a developed coffee producer with an auction system that helps to reward quality.
Kenyan coffees are often graded on bean size, and although there is a correlation with the larger-sized AA grading and quality, it is not absolute, and AB lots (which are a combination of smaller screen sizes) can score very high.
The sorting of peaberries for separate sale is also popular in Kenya.
The two most oft-cited focus points of Kenya’s speciality coffee production are the SL varieties 28 and 34 and the Nyeri district.
“SL” stands for Scott Laboratories, which produced these experimental varieties.
They now account for most of the high-grade coffee in the country and, apart from the odd appearance elsewhere, are relatively unique to Kenya.
Nyeri is located in central Kenya, around Mount Kenya, and gives rise to many of the country’s most desirable lots.
Much excellent coffee is grown elsewhere in the country, too.
کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.