India

واژه نامه قهوه: هند India

کافه اکسسوری – هند India کشوری است که به چیزهای زیادی معروف است.

این کشور ترکیبی زنده از فرهنگ و تاریخی باورنکردنی دارد و یک کشور مدرن در حال شکوفایی است؛ و اگرچه به‌طورقطع ازنظر کیفیت چای بیشتر شناخته‌شده است، اما قهوه نیز در این کشور تولید می‌شود.

در محافل خاص، این کشور به دلیل پرورش برخی از بهترین قهوه‌های روبوستا شناخته‌شده است.

عربیکا کمتر با شرایط رشد در هند مناسب است، هرچند که گفته می‌شود، تعداد زیادی قهوه چشمگیر وجود دارد که یک بادی گرد و خامه‌ای را با نت‌های دلپذیر و تند نشان می‌دهد.

در زمان‌های اولیه، قهوه را در جعبه‌های چوبی روی کشتی‌های دریایی حمل می‌کردند.

در طول فصل موسمی، قهوه سبز که راه خود را به آن‌طرف دریاها طی می‌نمود، رطوبت زیادی را جذب می‌کرد و قهوه‌ای ایجاد می‌شد که دارای اسیدیته کم و کمی طعم خاکستر و دارای بادی کاملاً گرد است.

اولویت برای این امر تکامل یافت و بنابراین، هنگامی‌که حمل‌ونقل بهبود یافت، هند شروع به فرآیند ساخت موسمی برای تقلید از عطروطعم کرد.

مشخصات فنجان می‌تواند تفرقه‌افکن باشد، زیرا اسیدیته و سایه از بین می‌رود اما بازار قوی قهوه موسمی همچنان وجود دارد.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

India

India is a country known for many things: it has a lively mix of cultures and an incredible history, and is a booming modern nation.

And, although it is definitely better known for the quality of its teas, there is also a fair amount of coffee production.

In speciality circles, the country is known for growing some of the best Robusta coffee.

Arabica is less well suited to the growing conditions in India, though, that said, there are some impressive lots that display a round and creamy body with pleasant, spicy notes.

Monsooned Malabar originates from the southwest coastal region of Kerala.

In earlier times, coffee was transported in wooden boxes on seafaring vessels.

During the monsoon season, the green coffee making its way across the seas would soak up a lot of moisture and create a coffee that was low in acidity and slightly musty, with a very round body.

A preference for this evolved and so, when transportation improved, coffee began to be put through an artificial monsoon process to mimic the flavour.

The cup profile can be divisive, as acidity and nuance are lost.

A strong market for the coffee continues to exist, however.

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

X