Invention

واژه نامه قهوه: اختراع Invention

کافه اکسسوری – در مبحث اختراع Invention ازیک‌طرف، یک فنجان عالی قهوه را می‌توان بسیار ساده تهیه کرد.

از سوی دیگر، متغیرهای پیچیده و بی‌وقفه‌ای که در تهیه یک فنجان قهوه نقش دارند، به این معنی است که همه‌چیز می‌تواند بسیار پیشرفته باشد.

به‌عنوان‌مثال، تمرکز بر تأثیر دما در دستگاه اسپرسو قبل از توسعه فناوری‌های جدید، نیاز به تحقیقات زیادی دارد.

حق ثبت اختراع برای طراحی‌های «منحصربه‌فرد» به‌صورت چپ، راست و مرکز ثبت می‌شود.

در نمایشگاه‌های تجاری مهم در سراسر جهان، از پروژه‌های جدید رونمایی می‌شود و شرکت‌های رقیب غرفه‌ها را دور می‌زنند.

درحالی‌که برخی از اختراعات یا کارساز نیستند و یا نتیجه نمی‌گیرند، اما درنهایت برخی دیگر صنعت قهوه را برای همیشه تغییر می‌دهند.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Invention

On the one hand, a great cup of coffee can be made very simply; on the other, the endlessly complex variables involved in making a cup of coffee mean that things can get pretty high-tech.

A focus, for example, on the impact of temperature in an espresso machine requires much research before new technology can be developed.

Patents for “unique” designs get filed left, right, and centre.

At seminal trade shows around the world, new projects are unveiled and rival companies circle booths.

While some inventions either do not work or just do not take off, others will end up changing the coffee industry forever.

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

X