دم‌ کردن قهوه با دستگاه موکاپات

کافه اکسسوری – دستگاه موکاپات یک دستگاه دم‌آوری خانگی است که تحت عنوان بیالیتی فروخته می‌شود. د راین یادداشت می‌خواهیم شما را با روش دم‌آوری قهوه با این دستگاه به‌صورت مرحله‌به‌مرحله آشنا کنیم.

مرحله نخست: بخش زیرین موکاپات را با آب پر کنید

محفظه زیرین را با آب سرد پر کنید. توصیه می‌شود از آب سرد استفاده شود تا قهوه در حین فرآیند گرم شدن آب دم‌آوری شود.

دستگاه خانگی موکاپات

مرحله دوم: قهوه آسیاب شده را به فیلتر اضافه کنید

قهوه آسیاب شده را به صافی دستگاه خانگی موکاپات اضافه کنید. بحث بر سر این است که درجه آسیاب باید چه اندازه باشد. من از یک آسیاب استفاده می‌کنم که از روش قطره‌ای ریزتر است اما کمی درشت‌تر از یک اسپرسو است. فیلتر را تمپ یا فشرده نکنید. من مانند اسپرسو معمولی، با انگشتم آسیاب‌های سطح را پاک می‌کنم. هنگامی‌که قهوه داخل صافی قرار گرفت، آن را درون محفظه پایین قرار دهید. یا می‌توانید ابتدا فیلتر را بارگیری کرده و قهوه را اضافه کنید؛ هر دو صورت قابل اجراست.

مرحله سوم: محفظه‌های بالا و پایین را با هم وصل کنید.

محفظه‌های بالا و پایین را به هم بچسبانید تا یک مهروموم محکم ایجاد شود. عدم اطمینان کامل از دو اتاق به‌طور کامل می‌تواند منجر به ایجاد خراب‌کاری شود.

دستگاه خانگی موکاپات

مرحله چهارم: قهوه ساز را روی اجاق‌گاز قرار دهید

دستگاه موکاپات را روی اجاق‌گاز قرار دهید و شعله را روشن کنید. شعله کم برای انجام کار کافی است. همچنین می‌توانید آن را با خود به بیرون از منزل ببرید و از آتش استفاده کنید.

مرحله پنجم: از روی حرارت بردارید و سرو کنید

هنگامی‌که فرآیند دم‌آوری به پایان رسید و در محفظه فوقانی قرار دارد، گرما را خاموش کرده و قهوه را سرو کنید.

  

مرحله ششم: تمیز کردن دستگاه

اجازه دهید بعد از دم‌آوری دستگاه خانگی موکاپات خنک شود، قبل از اینکه برای تمیز کردن دستگاه، خودتان را بسوزانید.

منبع: I need coffee

تنظیم و گردآوری بهنام حاتم جعفری

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *