کافه اکسسوری – متخصصان قهوه برای رعایت کیفیت، عطروطعمهای یک قهوه، قهوه را مورد آزمایش قرار میدهند. قهوه آزمایی بهطورمعمول بهصورت گروهی انجام میشود، برای تقویت بحث و مقایسه بین تسترهای فردی یا دانش آموزان. اقداماتی که بسیاری از کشورها برای جلوگیری از شیوع coronavirus اعمال کردهاند، برگزاری جلسات قهوه آزمایی را دشوارتر از همیشه کرده است. بااینحال، با برخی اصلاحات دقیق و ترفندهای مربوط به پروتکل قهوه آزمایی، میتوانید با تأثیرپذیری قهوه آزمایی را انجام دهید.
در ادامه راهکارهای برگزاری جلسات قهوه آزمایی را و به حداقل رساندن گسترش کووید ۱۹ را با هم مرور میکنیم.
انجمن تخصصی قهوه (SCA) پروتکل قهوه آزمایی اصلاحشده را در ماه مارس منتشر کرد.
برای جلوگیری از آلودگی، SCA استفاده از قاشقهای مخصوص قهوه آزمایی و لیوانهای مخصوص را توصیه میکند.
همچنین استفاده از یک فنجان نمونه را توصیه میکند و مشخص میکند که هر شرکتکننده باید مقداری قهوه را درون لیوان عصارهگیری شده خود قاشق کند.
آنها سپس باید از شیشه گلوله بنوشند تا اطمینان حاصل شود که قاشق به دهان آنها نمیرسد.
این فرایند میتواند در فاصلهای از دیگران انجام شود تا زمانی که هر یک از شرکتکنندگان به ترتیب سفارش شده، فنجان قهوه را تست کنند.
پروتکل اصلاحشده همچنین ضدعفونیکننده اتاق قهوه آزمایی و سطوح آن بین جلسات را توصیه میکند.
این نکته همچنین حائز اهمیت است که SCA پیشبینی میکند که پروتکل «با همکاری کارشناسان بهداشت و حسی و دریافت بازخورد از جامعه هدف، تحول یابد.»
توصیه عملی برای تأثیرپذیری قهوه آزمایی
برای مشاوره در مورد قهوه آزمایی با مسئولیتپذیری در طول کرونا ویروس، من با Shaun Aupiais، مربی آکادمی گروه Red Barista در بندر الیزابت، آفریقای جنوبی صحبت کردم.
شون پروتکلی ایجاد کرده است که توسط متخصصان و همچنین هرکسی که مایل به تهیه قهوه در خانه است، قابلاستفاده است.
Shaun پروتکل «قهوه آزمایی هوشمندانه کووید» را در ۲۳ ژوئیه در کیپتاون، آفریقای جنوبی راهاندازی کرد.
وی میگوید: «من متوجه شدم که کافیشاپها برای تهیه قهوه در دوران ویروس کرونا با یکدیگر مشاجره میکنند.»
او میگوید: «من حدود ۹ ماه پیش این پروژه را شروع کردم اما سه ماه گذشته را برای کامل کردن روش آن سپری کردهام. من کنار هم با کاسههای حجیم را باهم مقایسه کردم و در هر مرحله روی زمانبندی کار کردم تا اینکه به نتیجهای کامل رسیدم.»
The Clever Dripper یک دستگاه ریختهگری هیبریدی است که ترکیبی از غوطهوری کامل و دم کردن قطرهای را تشکیل میدهد.
این دستگاه مجهز به دریچهای است که کف دراپر را باز و بسته میکند و به شما این امکان را میدهد تا قهوه را تا زمانی که دوست دارید و قبل از اجازه دادن به آغشته شدن با آب، نگاه دارید.
«من فکر میکنم، برای هر یک از ما، دم کردن قهوه در خانه به دو چیز بستگی دارد: راحتی و قوام.»
عوامل تأثیرپذیری قهوه آزمایی
عوامل بسیاری وجود دارد که نقش بسزایی در دستیابی به این دو چیز دارند.
به گفته وی، این روش امکان ایجاد یک سازگاری را در حالی فراهم میکند که شرکتکنندگان بتوانند از آلودگی متقابل جلوگیری کنند و از یکدیگر فاصله بگیرند.
شان میگوید: «این روش در مورد سهولت استفاده است. این امکان را به شما میدهد تا بدون داشتن احساس ناراحتی از یک جلسه قهوه آزمایی با مشتریان، همکاران یا دوستان خود لذت ببرید. برای من، امنیت مهم است.»
با پیروی از دستورالعملهای اصلاحشده SCA با هر نوع روش دم کردن که میتواند نتیجهای مداوم و تکرارشونده را تضمین کند، شما قادر خواهید بود قهوه را به روشی مسئولانه آزمایش کنید.
به یاد داشته باشید که مقررات فاصله اجتماعی را در خاطر داشته باشید و میتوانید درحالیکه ایمن هستید، جلسات قهوه آزمایی منظم را برگزار کنید.
منبع: Perfect Daily Grind
نوشته جانیس چینا کننیا
کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.