شماره جدید مجله رست منتشر شد

کافه اکسسوری – شماره ژانویه / فوریه ۲۰۲۱ مجله رست اکنون منتشر شده است و مقالات مفصلی در مورد چگونگی استفاده از بو دادن نمونه برای گرفتن تصویر بزرگ یک قهوه خاص، نقش مهندسی مواد غذایی در صنعت قهوه و تکامل مفهوم قهوه ویژه در آن انعکاس یافته است.

در این شماره مجله رست شناسایی یک گروه ژنتیکی جدید در یمن، روش‌های پردازش پس از برداشت محصول و اثرات آن بر عطروطعم قهوه و کاوش در قهوه‌های کلاسیک شسته آمریکای مرکزی را پوشش می‌دهد.

درون این شماره مجله رست می‌خوانیم:

در مجله رست «برشته کاری مصور: استفاده از نمونه سوخاری برای گرفتن تصویر بزرگ»، مایک ابرت، بنیان‌گذار مشاوران قهوه Firedancer، روش‌هایی را که با استفاده از بو دادن نمونه می‌تواند اطمینان حاصل کند که یک قهوه عاری از نقص است، بررسی می‌کند، تأیید می‌کند که با مشخصات خاص مطابقت دارد ویژگی‌های حسی موردنظر و تصمیم‌گیری در مورد خرید. این مقاله همچنین انواع مختلفی از ماشین‌آلات بو دادن را که می‌تواند برای اهداف مختلف مورداستفاده قرار گیرد، پوشش می‌دهد.

تهیه یک برنامه برشته کردن نمونه رسمی برای موفقیت شرکت قهوه شما بسیار مهم است. گمان نکنید که این فقط برای مشاغل بزرگتر است – ایجاد پروتکل‌های محکم اعتمادبه‌نفس لازم برای خرید و ایجاد نمایه را به شما می‌دهد.

ویژگی بعدی، «مهندسی قهوه: نقش مهندس غذا در صنعت قهوه» توسط Luz Stella Artajo Medina، شامل شرایط و کیفیت یک مهندس مواد غذایی، مسیرهای بالقوه شغلی در صنعت قهوه و چگونگی کمک مهندسان غذا به تسهیل درک با توجه به چالش‌های زیادی که قهوه در زمان‌های کنونی با آن روبرو است و اینکه چگونه کار در این نقش می‌تواند صنعت را پشتیبانی کند.

مهندسان صنایع غذایی که در بخش قهوه کار می‌کنند، فرصتی عالی برای حمایت از نوآوری و تمرکز بر فرآیندهای پایدارتر دارند. یک مثال خوب، تفکر و نوآوری است که منجر به استفاده و طراحی تجهیزات اکولوژیکی بیشتری برای کاهش مقادیر زیادی مواد زائد جامد و مایع از فرآوری قهوه شده است.

از منظر فنی، قهوه مخصوص نشان‌دهنده درجه خاصی از قهوه است که از معیارهای خاصی برخوردار است … درزمینهٔ خرده‌فروشی یا بو دادن، این اصطلاح معنای دیگری به خود گرفته است. این معیارها قابل تفسیر و فاقد تعریفی کاملاً پذیرفته‌شده هستند و بنابراین می‌توانند برای مصرف‌کنندگان و متخصصان صنعت کاملاً نامشخص باشند.

منبع: daily coffee news

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *