واژه نامه قهوه: ژاپن Japan

Japan

کافه اکسسوری – درواقع، ژاپن Japan یکی از بزرگ‌ترین واردکنندگان قهوه در جهان است و این کشور طیف متنوعی از پیشنهاد‌های قهوه و رویکردهای فرهنگی را پذیرفته است و قهوه در ژاپن بسیار محبوبیت دارد.

سالن‌های استراحت قهوه در ژاپن مدت‌هاست که ایجادشده و همچون اتاق‌های چای سنتی ژاپنی در حال تکامل هستند.

قهوه پس از جنگ جهانی دوم در این کشور رونق گرفت و اکنون با قهوه‌های سرد و گرم کنسرو شده جزو گزینه‌های فروش در بازار اصلی است. (ژاپن واقعاً در قهوه سرد دم که اکنون در بقیه جهان در حال ظهور است جلوتر است.)

مفهوم قهوه استثنایی، نادر و با دقت دم‌کرده نیز در ژاپن کاملاً ثابت‌شده است.

این اتفاق معمول در دنیای خرید و تهیه قهوه سبز است که قیمت بالایی که برای بهترین قهوه‌ها پرداخت می‌شود به خریداران قهوه ژاپنی تعلق دارد.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Japan

Coffee is big in Japan. In fact, Japan is one of the world’s biggest coffee importers, and the country embraces a diverse range of coffee offerings and cultural approaches.

Coffee lounges in Japan have long been established, evolving from traditional Japanese tea rooms.

Coffee boomed in the country after World War II and is now a staple, with hot and cold canned coffee available from vending machines.

(Japan was truly ahead of the cold brew craze now emerging in the rest of the world.)

The concept of exceptional, rare, and carefully brewed coffee is also well established in Japan.

It is a common occurrence in the world of green coffee buying and sourcing to lose out to Japanese coffee buyers on the high bidding prices paid for the best coffees.

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

آشنایی با انواع مختلف قهوه هاوایی

قهوه هاوایی

کافه اکسسوری – جزایر هاوایی چشم‌اندازهای از بهشت ارائه می‌دهند؛ اما این همه‌چیز نیست. عاشقان قهوه همچنین می‌داند که قهوه هاوایی به دلیل ستایش زیاد، همراه باقیمت به همان اندازه بالا شناخته‌شده است. اگرچه بسیاری فکر می‌کنند قهوه هاوایی کونا، قهوه رویال کونا، یا قهوه طلایی هاوایی بهترین یا حتی تنها قهوه هاوایی است که ارائه می‌شود، بسیاری تصور نمی‌کنند جزایر هاوایی چیزهای بیشتری برای عرضه دارند و محدود به قهوه کونا نمی‌شود.

در این مقاله ما به شرح مختصری در مورد چگونگی رسیدن قهوه به جزایر هاوایی و همچنین چیدمان جغرافیایی جزایر و انواع مختلفی که در هر کدام رشد می‌کنیم خواهیم پرداخت. وقتی به طعم‌های مختلفی که آن‌ها به جام می‌آورند می‌پردازیم، خواهید دید که دانه‌های قهوه هاوایی به‌اندازه جزایر و اقوام خود متنوع هستند. در این مقاله در مورد قهوه مائوئی، قهوه Kauai، قهوه Molokai و قهوه Oahu صحبت خواهیم کرد و صحبت از قهوه ویژه کونا را در مقاله‌ای مجزا ارائه خواهیم داد.

تاریخچه

درختان قهوه در اوایل دهه ۱۸۰۰ با وسایل مختلفی به هاوایی رسیدند. یک راه در سال ۱۸۲۵ بود. کشتی بریتانیا H.M.S. درختان قهوه از برزیل آورد. این درختان در اواهو کاشته شدند و سپس به جزایر دیگر نیز گسترش یافتند. اولین مزارع واقعی قهوه در ساحل شمالی کاوای واقع‌شده است. ازآنجاکه شکوفایی قهوه قرن نوزدهم در هاوایی جای خود را به قرن بیستم داد، آینده قهوه در هاوایی نامشخص بود. تعرفه‌های قند در سال ۱۹۰۰ به سرزمین اصلی برداشته شد و به‌سرعت مزارع قهوه جای خود را به مزارع نیشکر دادند.

اما در دهه ۱۹۶۰ و ۱۹۷۰، قهوه بار دیگر به یک ظرافت تبدیل شد و مردم حاضر به پرداخت هزینه‌های بیشتر برای قهوه‌های منحصربه‌فرد بودند. درنتیجه، مزارع قهوه تولد دوباره خود را دیدند. پس از گذشت ۱۰۰ سال، زندگی قهوه در هاوایی کاملاً به گردش در آمده است و هم‌اکنون در ۷۰۰۰ هکتار در هرسال حدود ۷ میلیون پوند قهوه سبز تولید می‌شود. قهوه جزایر هاوایی همچنان یکی از قهوه‌های گران‌قیمت و نسبتاً پر حجم است که در جهان مصرف می‌شود، در کنار امثال قهوه بلومانتین جامائیکا.

جغرافیا

در هاوایی ۸ جزیره وجود دارد – به نام‌های The Big Island، Kahoolawe، Lanai، Maui، Molokai، Oahu، Kauai و Niihau. از این میان، قهوه (همیشه Arabica) فقط در ۵ جزیره از ۸ جزیره کشت می‌شود.

مائوی

مساحت در حال رشد: Ka’anenapali، Haleakala، حنا

گونه‌ها: موکا، کاتورای زرد، کاتوی قرمز و تیپیکا

دامنه قیمت برای رست شده: ۱۴ تا ۲۴ دلار در هر لیتر

دامنه قیمت دانه سبز: ۱۳ تا ۲۳ دلار / لیتر

موکا دارای نکات مختلفی از آجیل و شکلات، اسیدیته متوسط ​​، بادی متوسط ​​و یک پایان طولانی است.

کاتورای زرد با ادویه، دارچین و شیرین‌بیان خود را نمایان می‌کند. این قهوه با اسید کم و درعین‌حال بادی کامل؛ دارای یک سطح خشک است.

کاتوی قرمز دارای نکات ادویه‌ای، اسیدیته متوسط ​​، بادی کامل و یک نوع شراب مانند است.

تیپیکا بسیار مغذی است، بسیار شبیه به کونا و دارای اسیدیته متوسط ​​تا زیاد، بادی متوسط ​​و یک پایان ماندگار است.

کائوایی

منطقه در حال رشد: کالهئو

گونه‌ها: کاتوایی زرد، کاتوایی قرمز، تیپیکا، Mundo Novo، San Ramon، Ikatu

دامنه قیمت برای رست شده: ۱۲ دلار – ۲۱ دلار در هر لیتر

محدوده قیمت برای دانه سبز: ۶ تا ۸ دلار در هر لیتر

برخی از مزارع کوچک‌تر وجود دارد، اما اصلی‌ترین کارخانه قهوه موجود در کائوایی شرکت قهوه Kauai نام دارد.

کاتوایی زرد و تیپیکا؛ شیرین، مغذی، اسید کم، پر جنب‌وجوش، با یک پایان متوسط ​​است.

کاتوایی قرمز نکاتی از هل و ادویه دارد، دارای اسیدیته متوسط ​​، یک قهوه با وزن متوسط ​​و معتدل است و دارای یک طعم شیرین است.

انواع Mundo Novo، San Ramon و Ikatu برای مدتی تولید نشده‌اند، اما ممکن است در آینده باشد.

مولوکای

منطقه در حال رشد: کوالاپو

انواع: کاتوایی قرمز

دامنه قیمت برای رست شده: ۲۴ – ۲۸ دلار

دامنه قیمت دانه سبز: ناشناخته (یافتن آن سخت است)

شرکت قهوه مولوکای در کوالاپو و The Coffees of Hawaii است. در سال ۲۰۰۸ سیستم Co-Op برای کشاورزان کوچک‌تر وجود دارد که قهوه ارگانیک تولید می‌کنند.

یافتن قهوه Molokai در اکثر جاها بسیار سخت است.

هر دو قهوه فرآوری شده مالولان مالچ و همچنین خشک Molokai Muleskinner فرآوری شده می‌توانند دارای عطر گل، رایحه توت و کارامل باشند، ملایم اسیدی، سرشار از بدن هستند و از ماندگاری شکلاتی بالایی برخوردار هستند. گاه‌به‌گاه می‌توان به یادداشت‌های جالب گیاهی نیز اشاره کرد.

اواهو

منطقه در حال رشد: ساحل شمالی بین وهیاوا و ویالوا

دامنه قیمت برای قهوه رست شده: ۱۷ – ۲۱ دلار

دامنه قیمت دانه سبز: ۱۲ تا ۱۴ دلار (یافتن آن سخت است)

یافتن قهوه اوهو نیز دشوار است.

این قهوه عموماً با عنوان قهوه Waialua شناخته می‌شود، ازنظر اسیدی کم، ازنظر بادی متوسط ​​است و دارای یک میوه خشک و میوه‌ای است.

هاوایی (Big Island)

مساحت در حال رشد: Kona، Kau، Puna، Hamakua

گونه‌ها: تیپیکا، کاتورا، موکا

دامنه قیمت برای قهوه رست شده: ۱۵ – ۴۰ دلار

دامنه قیمت دانه سبز: ۱۰ تا ۲۵ دلار

قهوه کونا بزرگ در اینجا است که در مقاله دیگری به آن می‌پردازیم؛ زیرا بسیاری از قلمرو را در بر می‌گیرد.

نتیجه

شما اگر به دنبال خرید قهوه Fair Trade یا قهوه ارگانیک هستید، قهوه هاوایی انتخاب خوبی است. درحالی‌که همه آن‌ها ازنظر ارگانیک مجاز نیستند، بسیاری در آن مسیر حرکت می‌کنند یا به‌صورت پیش‌فرض ارگانیک هستند.

منبع: I need coffee

تنظیم و گردآوری بهنام حاتم جعفری

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.