واژه نامه قهوه: کافی‌شاپ‌های مستقل Independent coffee shops

Independent coffee shops

کافه اکسسوری – اصطلاح «صحنه مستقل قهوه» Independent coffee shops ازنظر فنی فقط کافی‌شاپ‌های غیر زنجیره‌ای در سراسر جهان را در بر می‌گیرد و بنابراین طیف وسیعی از مراکز سرو قهوه باکیفیت و سبک‌های مختلف را شامل می‌شود.

بااین‌حال، این اصطلاح احساس ارزش‌ها را به‌ویژه در مورد قهوه تجسم یافته می‌کند.

«موج سوم» و حرکات تخصصی؛ ریشه در فرهنگ قهوه مستقل دارند و همبستگی به این دلیل منطقی است.

درعین‌حال، بعضی‌اوقات این اصطلاح و کاربرد آن را کمی تحریک‌کننده می‌دانم.

بسیاری از کافی‌شاپ‌های مستقل هیچ تمرکزی روی قهوه‌های دستی ندارند و شاید جالب‌تر اینکه قهوه‌های استثنایی فقط وظیفه شرکت‌های مستقل قهوه نیست.

تعریف دقیقاً زمانی که یک شرکت تولید قهوه دیگر مستقل نباشد می‌تواند مشکل باشد، اما من قطعاً شرکت‌های قهوه در حال رشد، بلند پروازانه و باکیفیت را دیده‌ام که در رشته قهوه‌های ویژه فعالیت و پیشرفت می‌کنند.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Independent coffee shops

The term “independent coffee scene” technically just encompasses all the non-chain coffee shops around the world, and thus a huge range of coffee-serving establishments of varying qualities and styles.

However, the term has come to embody a sense of values, especially with regard to the coffee.

The “third wave” and speciality movements are rooted in independent coffee culture and the correlation makes sense due to this.

At the same time, I find the term and its use a little irritating at times.

Many independent coffee shops have no focus on artisanal coffee, and, perhaps more interestingly, exceptional coffee is not solely the remit of independent coffee companies.

Defining exactly when a coffee company is no longer independent can be tricky, but I have definitely seen growing, ambitious, quality-driven coffee companies producing and furthering the case of speciality coffee.

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

روش طرز تهیه قهوه ترکی

قهوه ترکی

کافه اکسسوری – جذوه ظرف دم آوری قهوه ترکی است که صدها سال پیش توسط عثمانی‌ها اختراع شد. طعم و مزه استثنایی، بادی، عطر، آماده‌سازی و ارائه قهوه ترک هویتی منحصربه‌فرد به آن می‌بخشد که به سنت روزگار آغشته می‌شود.

قهوه را ابتدا باکیفیت عالی عربیکا از آمریکای مرکزی و برزیل تهیه می‌شود و سپس مخلوط کرده و در یک نور متوسط ​​قرار می‌دهیم و در آخر آن را درون یک آسیاب بسیار ریز خرد می‌کنیم به گونه ای که نرمی آن را به خوبی بر روی سرانگشتانمان حس کنیم.

تهیه قهوه ترکی (یک فنجان):

آب را درون یک فنجان قهوه کوچک ترکی (تقریباً ۱.۷oz) بریزید و آن را درون یک جذوه کوچک قهوه‌ای برنج، گلدان قهوه بریزید.

دو قاشق چای‌خوری قهوه ترک اضافه کنید. درجه آسیاب باید بسیار ریزتر از اسپرسو باشند تا درنهایت به پایین فرو بروند.

حداکثر ۲ قاشق چای‌خوری شکر (در صورت تمایل) اضافه کنید.

نکته: هنگام تهیه قهوه ترکی، فنجان را با آب داغ پر کنید تا داغ شود. درست قبل از ریختن قهوه، فنجان را خالی کنید.

روی شعله کوچک، حدود یک دقیقه هم بزنید. سپس بدون هم زدن، بگذارید قهوه‌جوش بیاید. این کار باید ۳-۴ دقیقه طول بکشد.

قهوه را با یک حرکت سریع داخل فنجان بریزید تا تمام کف آن به‌آرامی منتقل شود و همراه با یک فنجان کوچک آب شیرین (همان‌طور که در ترکیه انجام می‌شود) سرو کنید.

برای پاک کردن کام، یک جرعه کوچک آب بنوشید و بعدازآنکه قهوه‌ها به پایین فرورفتند، کم‌کم قهوه را بنوشید.

در بسیاری از نقاط به‌خصوص در خاورمیانه مرسوم از که از قهوه ته‌نشین شده کف فنجان برای گفتن آینده استفاده می‌شود و به فال قهوه معروف است.

وقتی قهوه خود را تمام کردید، فنجان را برگردانید. چند لحظه صبر کنید تا الگوهای قهوه تشکیل‌شده به حالت جامد درآید.

منبع: I need coffee

نوشته Eyal Rosen

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.