واژه نامه قهوه: واردکردن قهوه Importing

Importing

کافه اکسسوری – برای شرکت‌های تولیدکننده قهوه امکان تهیه و واردات قهوه Importing خودشان وجود دارد.

اما آنچه معمول‌تر است این است که شرکت‌های متخصص صادرکننده و واردکننده به‌عنوان واسطه عمل می‌کنند.

خرید، حمل و نگهداری قهوه عملی بزرگ است.

منبع قهوه به‌طور مستقیم روایت زیبایی ارائه می‌دهد و در دوره‌هایی که صنعت تخصص کمتری رواج داشت و از روش‌های شفاف کمتری استفاده می‌شد، راهی عالی برای کنار زدن محدودیت‌ها بود.

کار با یک واردکننده مزایای زیادی دارد که رستری‌های کوچک و متمرکز بر کیفیت می‌توانند از آن‌ها بهره ببرند.

حمل قهوه در سراسر دنیا در کشتی‌های کانتینر دار و از طریق انبارها به این معنی است که قهوه‌ای که ظاهر می‌شود اغلب می‌تواند با آنچه در سفره حجامت در ابتدا چشیده‌اید بسیار متفاوت باشد.

اگر مستقیم خرید می‌کنید، این خطری است که باید بگیرید.

واردکنندگان همچنین از این مزیت برخوردار هستند که در بخش خود از زنجیره تأمین تخصص دارند و به آن‌ها امکان می‌دهد روی شبکه‌های برتر و ایجاد روابط متمرکز شوند.

واردکنندگان بوتیک اکنون نیاز به قهوه‌های منحصربه‌فرد را تشخیص داده و قادر به پاسخگویی به روندهای خاص و فرآوری هستند.

با این کار، شروع برنامه‌ها و مسابقات توسط واردکنندگان بیشتر می‌شود.

خرید مستقیم مزایای خود را دارد: تهیه قهوه انحصاری آسان‌تر است و بدیهی است که می‌توانید کمی پس‌انداز کنید.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Importing

It is possible for coffee companies to source and import their own coffee, but what is more common is for specialist exporting and importing companies to act as intermediaries.

Buying, shipping, and storing coffee is a big operation.

Sourcing coffee directly provides a lovely narrative, and in times gone by, when the speciality industry was less prevalent and used less transparent practices, it was a great way to sidestep a bunch of limitations.

Working with an importer has a number of benefits that small, quality-focused roasters can take advantage of.

Hauling coffee across the world in container ships and through warehouses means that the coffee that turns up can often vary greatly from what you tasted on the cupping table at origin.

If you are buying direct, this is a risk you have to stomach.

Importers also have the benefit of specializing in their part of the supply chain, allowing them to focus on superior networks and relationship building.

Boutique importers do now recognize the need for more unique coffees and are able to respond to trends for certain styles and processing.

In doing so, it is becoming more common for programmes and competitions to be initiated by importers.

Direct buying does have its benefits: it is easier to secure exclusive coffee and obviously you can save a bit of money.

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

ویژگی های انواع اصلی قهوه

انواع اصلی قهوه

کافه اکسسوری – در دنیای قهوه شاید نام قهوه بوربون و گیشا را شنیده باشید، اما آیا تفاوت بین یک بوربون و یک تیپیکا را می‌دانید؟ یا چرا این مهم است؟ اگر به هر یک از این سؤالات “نه” پاسخ داده‌اید، نگران نباشید: امروز با شما انواع قهوه را مرور می‌کنیم و می‌فهمیم چرا آن‌ها مهم هستند، واقعاً چه چیزهایی هستند و همه‌چیز درباره برخی از انواع اصلی قهوه را بازگو می‌کنیم.

چرا متغیرهای قهوه مهم هستند؟

اگر شما یک مصرف‌کننده هستید، ممکن است تعجب کنید که چرا واقعاً باید مجموعه‌ای از برچسب‌ها در خصوص قهوه را بیاموزید.

جواب ساده است. انواع قهوه می‌تواند بر طعم قهوه تأثیر بگذارد. برخی مانند بوربون به خاطر طعم شیرینشان شناخته شده‌اند.

برخی دیگر، مانند گشا / گیشا، به دلیل خصوصیات چای مانند آن مشهور هستند.

اما عطروطعم قهوه فقط به انواع مختلف مربوط نمی‌شود: این در مورد شرایط رشد، فرآوری و سایر موارد نیز صادق است.

منحصربه‌فرد بودن یک قهوه باکیفیت بخشی از مواردی است که این نوشیدنی را بسیار زیبا می‌کند.

شما باید در مورد انواع روش‌های برشته کردن بدانید زیرا آن‌ها هم روی پروفایل طعم تأثیر می‌گذارند و هم اینکه چگونه باید قهوه را رُست یا برشته کرد.

دانه‌های قهوه مختلف اندازه‌های مختلفی دارند: ماراژیپ از نظر ظاهری بسیار بزرگ است، درحالی‌که موکا کوچک است؛ و ازآنجاکه برشته شدن یک تحول بدنی است، چگونگی انتقال گرما در حبوبات از اهمیت اساسی برخوردار است.

شما باید ترکیب بدنی قهوه خود را بشناسید، مخصوصاً زمانی که از قهوه‌های ترکیبی استفاده می‌کنید.

مشخصات، متغیرها و فرهنگ کدام مهم است؟

اکنون می‌دانیم که چرا انواع مهم هستند، بیایید یک‌قدم عقب برداریم.

طبق تحقیقات جهانی قهوه (WCR)، بسیاری از گونه‌های مختلف قهوه –بیش از ۱۰۰ نوع قهوه- وجود دارد، اما سه نوع اصلی آن عبارت‌اند از: عربیکا، روبوستا و لیبریکا.

کافی‌شاپ‌های تخصصی به‌ندرت چیزی به‌جز عربیکا می‌فروشند و روبوستا را به خاطر طعم تندتر و تلخ‌تر آن نمی‌پسندند، اگرچه برخی از مغازه‌ها پرونده روبوستای عالی را ارائه می‌دهند. لیبریکا نیز معمولاً فقط در فیلیپین مصرف می‌شود.

دسته زیرگونه‌ها، هنگام توصیف گیاهان، تنوع است. گونه‌ها به تغییرات مختلف درون گونه اشاره دارند.

به‌عنوان‌مثال، Caturra انواع Arabica است درحالی‌که Nganda انواع Robusta است. در مورد رقم، این ‌یک نوع قهوه است که توسط انسان در یک مکان کشاورزی ایجاد شده است.

برخی از انواع اصلی قهوه که باید آن‌ها را بشناسید

انواع قهوه در سراسر جهان وجود دارد و ما نمی‌توانیم امیدوار باشیم که انواع اصلی قهوه را فقط در یک مقاله پوشش دهیم.

بااین‌حال، ما می‌خواهیم نگاهی اجمالی به برخی از معروف‌ترین یا قابل توجه‌ترین گونه‌های عربیکا بیندازیم.

تیپیکا

قهوه تیپیکا یکی از ابتدایی‌ترین و مهم‌ترین انواع قهوه است که قرن‌ها قدمت دارد و بسیاری دیگر را به خود جلب کرده است. گونه‌های قابل‌توجه این‌گونه شامل Java، Maragogype و Timor Hybrid هستند.

این گیاه را در آمریکای مرکزی، جامائیکا و آسیا می‌بینید.

WCR آن را به‌عنوان یک قهوه کم عملکرد، باکیفیت بالا و مستعد زنگ‌زدگی و آفات می‌نامد و اغلب توصیف می‌شود که دارای یک اسیدیته تمیز و شیرین است.

قهوه بوربون

بوربون نوعی قهوه باکیفیت متوسط ​​و متوسط ​​است که به دلیل طعم شیرین آن شناخته‌شده است.

بااین‌وجود مقاومت کمی در برابر زنگ‌زدگی برگ، حبه قهوه و سایر بیماری‌ها و آفات دارد. این گیاه معمولاً در بوروندی و روآندا و همچنین در سراسر آمریکای لاتین رشد می‌کند.

چرا باید به بوربون اهمیت دهید؟ به همان دلایلی که باید در مورد تیپیکا بدانید.

ظهور زودرس آن در درخت و تنوع این قهوه به معنای این است که تعداد زیادی از افراد را غرق کرده است. همچنین یک گیاه نسبتاً معمولی است که به دلیل کیفیت خوب از آن تجلیل می‌شود.

قهوه وحشی اتیوپی

درحالی‌که بیشتر انواع قهوه عربیکا از تیپیکا یا بوربون فرو می‌روند، قهوه در اصل از اتیوپی تهیه می‌شود.

در حقیقت، این کشور ۹۵٪ تنوع ژنتیکی قهوه را در اختیار دارد. وقتی می‌بینید که “Heirloom اتیوپی” بر روی یک کیسه قهوه نوشته شده است، به این معنی است که احتمالاً وحشی یا در یک باغ با فرهنگ بسیار کوچک پرورش یافته است.

تیمور ترکیبی

تیمور هیبرید یک قهوه بحث‌برانگیز است، زیرا یک هیبرید خود به خودی Arabica-Robusta است. این قهوه باوجود داشتن طعم و جذابیت، مقاومت بالایی در برابر زنگ‌زدگی برگ قهوه را ارائه می‌دهد.

خریداران تخصصی قهوه می‌توانند نسبت به هر گیاه با داشتن والدین هیبرید تیمور احتیاط کنند – اما برخی از تولیدکنندگان، به‌ویژه محصولاتی که در ارتفاعات پایین قرار دارند و احتمالاً احتمال زنگ‌زدگی برگ قهوه بیشتر است، معتقدند که خطر کمتری دارد که کیفیت و قیمت بالقوه پایین‌تری داشته باشد.

گشا / گیشا

گشا / گیشا در روستای گشا، اتیوپی سرچشمه گرفت، اما تا سال ۲۰۰۳ در پاناما ماند.

از آن زمان، پاناما گیشا به یکی از معروف‌ترین قهوه‌های صنعت قهوه تبدیل شده است و مورداستفاده اکثر فینالیست‌های مسابقات قهرمانی قهوه است.

گیشا دارای مشخصات متمایز است: چای مانند با رایحه گل یاس، شکوفه‌های نارنجی و برگ‌های ترنج و گل‌های ظریف.

انواع اصلی قهوه هیبریدهای F1

هیبریدهای F1 نسل جدیدی از انواع اصلی قهوه هستند که از نظر کیفیت، مقاوم در برابر زنگ‌زدگی، از بازده بالایی برخوردارند.

آن‌ها به‌طورمعمول در مزارع پیشرفته تولید انبوه می‌شوند.

هیبریدهای قابل‌توجه F1 شامل Centroamericano است که موفقیت اخیر در جام برتر نیکاراگوئه را تجربه کرده است.

یکی از مهم‌ترین نکات در مورد هیبریدهای F1، برای تولیدکنندگان این است که به‌طورمعمول گران‌تر و سخت‌تر به دست می‌آیند.

آن‌ها بجای دانه، در گلخانه‌های پیشرفته با آزمایشگاه‌های کشت بافت (کلون سازی) تکثیر می‌شوند.

این امر ضروری است زیرا دانه‌های جوانه‌زده آن‌ها (F2 یا نسل دوم) لزوماً همان خصوصیات گیاه مادری F1 را ندارند، به این معنی که کشاورزان نمی‌توانند به عملکرد گیاه اعتماد کنند.

به همین دلیل، WCR توصیه می‌کند که تولیدکنندگان فقط از مزارع معتبر این قهوه را خریداری کنند.‌

کاتورا

یک جهش طبیعی بوربون است. کاتورا یک درخت کوتوله با عملکرد متوسط، کیفیت متوسط و اندازه متوسط لوبیا است.

این قهوه حساس به زنگ‌زدگی و آفات است و معمولاً در سراسر برزیل و آمریکای لاتین پرورش می‌یابد.

کتوائی

Catuai یک ترکیب از Mundo Novo و Caturra است که دارای بسیاری از مشخصات مشابه Caturra است: عملکرد متوسط، کیفیت متوسط، اندازه متوسط لوبیا، حساسیت به زنگ‌زدگی و آفات و وضعیت کوتوله.

دانستن در خصوص انواع قهوه این امکان را به شما به‌عنوان یک مصرف‌کننده جدی قهوه می‌دهد تا با مشخصات و خصوصیات انواع قهوه آشنا شوید و بر اساس ذائقه خود قهوه موردعلاقه خود را امتحان و انتخاب کنید.

منبع: perfect daily grind

نوشته تانیا نیوتون

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.