واژه نامه قهوه: مبدل حرارتی Heat exchanger

Heat exchanger

کافه اکسسوری – دستگاه‌های اسپرسو تمایل دارند که آب جوش را به یکی از دو روش گرم کنند. گزینه‌ها یک دیگ فلزی ضخیم است که با یک عنصر گرم می‌شود (پیشرفته‌ترین آن‌ها دما را تا یک درجه تنظیم می‌کند) یا مبدل حرارتی Heat exchanger. در یک مبدل حرارتی، یک لوله کوچک با قطر بسیار باریک درون دیگ بخار گرم قرار می‌گیرد. هنگامی‌که یک شات قهوه تولید می‌کنید، آب شیرین از طریق لوله کشیده می‌شود و آب‌کشیده شده تقریباً بلافاصله گرم می‌شود. مبدل‌های حرارتی هوشمندانه هستند اما چند مشکل بالقوه دارند. اگر مدت کوتاهی دم نکشید، آب مبدل حرارتی می‌تواند خیلی گرم شود. بعلاوه، مبدل حرارتی همچنان به یک منبع آب بسیار گرم نیاز خواهد داشت تا به‌عنوان منبع گرما عمل کند – اگر این دما در هنگام استفاده زیاد دستگاه کاهش یابد، آب دم‌کرده گرمای کمتری برای کشیدن خواهد داشت و همچنین افت خواهد کرد. La Spaziale، تولیدکننده اسپرسو ایتالیایی، دارای یک مبدل حرارتی اختراع شده مبتکرانه است که از بخار به‌جای آب استفاده می‌کند، درنتیجه منبع گرمای پایدارتری را فراهم می‌کند.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Heat exchanger

Espresso machines tend to heat the brewing water in one of two ways. The options are a thick metal boiler that is heated with an element (the most advanced of these will regulate the temperature to within a degree) or a heat exchanger. In a heat exchanger, a small tube with a very narrow diameter sits inside a hot boiler. When you brew a shot, fresh water is pulled through the tube and the “stretched-out” water is heated almost instantaneously. Heat exchangers are clever but have a few potential problems. If you are not brewing for a short while, then the water in the heat exchanger can get too hot. Additionally, the heat exchanger will still require a body of very hot water to act as the heat source – if this temperature drops when the machine is receiving heavy use, the brew water will have less heat to draw upon and will drop also. La Spaziale, an Italian espresso manufacturer, has an ingenious patented heat exchanger that uses steam instead of water, thereby providing a more stable heat source.

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

راهکارهایی برای بهبود و تقویت قهوه

تقویت قهوه

کافه اکسسوری – بسته به میزان قند موجود در قهوه، فنجان شما ممکن است همیشه سلامت شما را تأمین نکند. بااین‌حال، این طلای سیاه صبح می‌تواند تفاوت بین یک روز عالی و یا احساس آن باشد که هنوز باید در رختخواب باشید. در این یادداشت شما را برخی توصیه‌های سالم برای بهبود و تقویت قهوه تان آشنا می‌کنیم. توصیه‌هایی که فارغ از بهبود طعم برای سلامتی بدن شما نیز بسیار مفید خواهد بود.

  1. قهوه سیاه بنوشید.

آیا می‌دانید بسته به آنچه در قهوه شما می‌گذرد، می‌توانید ۶۳۰ کالری به بدن خود وارد کنید؟ در این میان قهوه سیاه از کالری کمتری برخوردار است. اگر شما قهوه سیاه دوست ندارید، چندین روش برای تهیه یک فنجان خامه‌ای با کالری وجود دارد.

  1. از شیر بادام استفاده کنید.

شیر بادام یک روش سالم برای روشن‌تر کردن قهوه است و تنها ۸۰ کالری را اضافه می‌کند. شیر بادام یک جایگزین عالی برای کرم‌های سنگین‌تر است، به‌خصوص برای کسانی که نمی‌توانند از لبنیات استفاده کنند.

  1. کرم‌های مصنوعی را فراموش کنید.

اگر از کرم‌های مصنوعی استفاده می‌کنید، مراقب چربی‌های ترانس موجود در قهوه خود باشید. برخی از آن‌ها ممکن است خوشمزه باشند، اما می‌توانند مقدار زیادی چربی ناسالم را به فنجان قهوه خود اضافه کنید. معمولاً بهتر است که آن‌ها را فراموش کرده و مواد شیمیایی و چربی‌های ناسالم را به کنار بگذارید.

۴. از دانه قهوه ارگانیک استفاده کنید.

بقایای سموم دفع آفات و روش‌های کشاورزی ناسالم را در قفسه سوپرمارکت‌ها رها کنید و لوبیاهای ارگانیک و سالم را انتخاب کنید.

  1. از دارچین استفاده کنید

دارچین نه تنها در قهوه خوشمزه است، بلکه قرن‌هاست که در داروها نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. اخیراً، دانشمندان مدرن در مورد خواص آنتی اکسیدانی قدرتمند آن اطلاعات با ارزشی کسب کرده‌اند. فقط مقدار کمی دارچین در فنجان شما یک طعم گرم و عمیق را اضافه می‌کند و باعث ایجاد قهوه سالم‌تر می‌شود.

  1. شکلات تیره

شکلات‌های تیره دارای بسیاری از مزایای خاص هستند، از جمله احتمالاً بهبود عملکرد مغز و همچنین یک مکمل عالی برای فنجان قهوه صبح شما است. یک عطر شکلات تیره و تراشیده شده را با شیر بادام برای داشتن یک عطروطعم یکدست به شما پیشنهاد می‌دهید.

  1. کره

باور کنید یا نه شما می‌توانید یک فنجان قهوه زیبا با فوم و بدون تجهیزات اضافی میل کنید و کره سالم راز این قهوه است. اگرچه عجیب به نظر می‌رسد، یک بار که آن را امتحان کنید و برای همیشه هوادار آن خواهید بود.

۸- از نوشیدن قهوه با معده خالی خودداری کنید.

اگرچه این دانش رایج نیست، اسیدهای موجود در قهوه در صورت نوشیدن آن با معده خالی می‌توانند کمی احساس سیری داشته باشند و این باعث می‌شود خوردن صبحانه سالم سخت‌تر شود. سعی کنید ابتدا غذای سالم بخورید، سپس از قهوه خود لذت ببرید.

  1. زردچوبه را به قهوه خود اضافه کنید.

زردچوبه یک آنتی اکسیدان قدرتمند و کاهنده التهاب است و دارای یک معطر خوشبو با خواص درمانی چندگانه است. مقداری زردچوبه به قهوه خود اضافه کنید تا طعمی سالم داشته باشید و از نوشیدن آن احساس خوبی داشته باشید.

  1. قهوه خود را با آب نارگیل مخلوط کنید.

آیا می‌دانید که آب نارگیل توانایی آبرسانی به بدن همچون نوشیدنی‌های ورزشی را دارد؟ این قدرت آبرسان را به قهوه خود اضافه کنید! قهوه نارگیل یخی در یک روز گرم بسیار عالی است و تهیه آن نیز آسان است.

شما می‌توانید با استفاده از یک چهارم فنجان قهوه در هر فنجان آب نارگیل و قرار دادن آن به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت در یخچال یک قهوه سالم و مقوی داشته باشید.

  1. روغن نارگیل را اضافه کنید.

علاوه بر کره، روغن نارگیل فواید اسیدهای چرب با زنجیره متوسط ​​را نشان می‌دهد که ممکن است سیستم ایمنی بدن را تقویت کند؛ اما این افزودنی در قهوه بسیار خوش طعم است.

اضافه کردن چربی سالم به قهوه شما ممکن است سلامتی شما را تقویت کند، اما همچنین باعث غنی شدن آن شده و عطر و طعم عالی به قهوه می‌بخشد.

  1. شربت را در قهوه کاهش دهید

شربت‌ها از شکر و طعم دهنده ساخته شده‌اند، بنابراین اضافه کردن آن‌ها اساساً بخش بزرگی از قند را به قهوه اضافه می‌کند. این برای سلامت شما مفید نیست.

  1. استراحت و خواب بعد از نوشیدن قهوه

به دلیل عملکرد مغز شما، گرفتن ۲۰ دقیقه چرت زدن پس از نوشیدن قهوه به شما این امکان را می‌دهد تا از کافئین کارآمدتر عمل کند و باعث می‌شود احساس شما حتی بیشتر بیدار شود.

  1. کلاژن را به قهوه اضافه کنید

اگر به طور مرتب کرم کلاژن را به قهوه خود اضافه می‌کنید، پوست شما بهتر، هیدراته و جوانسازی می‌شود. با گذشت زمان، فواید مصرف مکمل کلاژن روی پوست شما نشان داده می‌شود و قهوه سالم این کار را انجام داده است.

  1. برای تقویت قهوه پروتئین اضافه کنید

رژیم‌های غذایی با پروتئین بالا ممکن است باعث کاهش وزن شوند، زیرا می‌توانند احساس گرسنگی کمتری در شما ایجاد کنند. اضافه کردن پروتئین به قهوه راحت‌تر از چیزی است که فکر می‌کنید. می‌توانید یک پودر پروتئین، کلاژن یا کره اضافه کنید و آن را بنوشید و از فواید آن برای سلامتی استفاده کنید.

  1. از ادویه‌جات استفاده کنید

برای طعم قهوه نیازی به استفاده از شربت‌های قندی یا مصنوعی نیست و می‌توانید از گزینه‌های سالم‌تر استفاده کنید. یکی از گزینه‌ها ادویه خوشمزه کدوتنبل قهوه است که با مزایای افزودنی دارچین و کره را در خود دارد.

با توجه به گزینه‌های پیشنهادی بالا شما می‌توانید در کنار تقویت قهوه خود، سلامت بدن خودتان نیز تثبیت کنید.

منبع: home grounds

نویسنده جوانا دی

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.