کافه اکسسوری – اصطلاح «کانال کردن» Channelling روشی است که در آن یک قهوه از بستر آب میگذرد. این اصطلاح بیشتر در دنیای قهوه اسپرسو و دستگاه اسپرسوساز کاربرد دارد. ایده اصلی این است که آب بهطور مساوی از تمام قهوهها عبور کرده و از هر قسمت قهوه عطروطعم بگیرد. هنگامیکه آب نتواند بهطور مساوی از قهوه عبور کند و در عوض یک مسیر اصلی یا تعدادی مسیر ایجاد کند، ما این مسئله را کانال مینامیم. این اتفاق بسیار مشکلساز است، زیرا این بدان معنی است که آب از قسمتهایی از قهوهای که از آن عبور میکند بیشتر عطروطعم میگیرد و از جاهای دیگر عطر طعم را نمیگیرد یا بسیار کم میگیرد و این رخداد بر روی عطروطعم نهایی قهوه تأثیرگذار است. دلایل زیادی برای این رخداد وجود دارد، ازجمله توزیع بد در سبد، مشکلات مربوط به دستکاری و عدم تمپ کردن صحیح قهوه. هنگام ایجاد کانال، یک پرتافیلتر بدون کف، ایجاد کانال را به خوبی نشان می دهد.
منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna
Channelling
The term “channelling” refers to the way in which water passes though a bed of coffee. The term is most commonly found in the world of espresso. The idea is to get the water to pass evenly through all the ground coffee and pull flavour from every part. When the water fails to pass through evenly and instead creates either one main path or a number of pathways, we call this channelling. This is very problematic, as it means that the water takes too much flavour from the parts of the coffee it is passing through the most and not enough from elsewhere. There are a number of causes, including bad distribution in the basket, problems with tamping, and grinding inconsistencies. A naked (bottomless) portafilter will help show up when channelling occurs
کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.