کافه اکسسوری – کافئین Caffeine داروی قهوه محسوب میشود. شکی نیست که بدون عنصر تحریککننده کافئین، قهوه نوشیدنیای نیست که امروزه در جهان مصرف میشود. کافئین در گیاه قهوه همان هدف تکاملی را انجام میدهد که در بسیاری از گونههای دیگر انجام میشود و بهعنوان یک حشرهکش عمل میکند و مکانیسم دفاعی را برای گیاه فراهم میکند. مقدار کافئین موجود در یک فنجان قهوه بسیار متفاوت است. منشأ قهوه نیز تأثیر زیادی در این تفاوت دارد. بهطور مثال در گونه عربیکا بهطورمعمول میزان کافئین نصف کافئین موجود در گونه روبوستا ست. قهوههایی که در ارتفاع بالاتر رشد میکنند تمایل به داشتن مقدار کافئین کمتر دارند، چراکه به دفاع کمتری نیاز است.
انواع گونه عربیکا وجود دارد که بهطور طبیعی کافئین کمی دارند و بهعنوان یکراه حل بالقوه برای حساسیت به کافئین قهوه، در نظر گرفته میشوند، اگرچه احتمالاً گیاهان در محیطهای مختلف جهشیافته و حاوی مقدار کافئین بالاتری هستند.
آنچه محتوای کافئین را برای هرکسی که نوشیدنیهای مبتنی بر قهوه را در مغازهها خریداری کند کمی گیجکننده میکند این است که بدون دانستن میزان قهوه مورداستفاده در تهیه نوشیدنی، پیشبینی میزان کافئین موجود در آن بسیار سخت است. اندازه فنجان گمراهکننده است؛ یک فنجان کوچکتر را میتوان با قهوه بیشتر تهیه کرد و بنابراین کافئین بیشتری از یک فنجان بزرگتر با قهوه کمتر دارد.
قدرت نیز گمراهکننده است؛ یک اسپرسو ممکن است بسیار شدید باشد اما احتمالاً دارای حجم کافی برای تهیه کافئین بهاندازه یک لیوان بزرگ قهوه فیلتری یا دمی نیست.
منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna
Caffeine
Wine is culinarily complex and contains alcohol. Coffee is no different, except its drug is caffeine. There is no doubt that, without the stimulating element of caffeine, coffee would not be the globally consumed drink it is today.
Caffeine serves the same evolutionary purpose in the coffee plant as it does in many species: as an insecticide, it provides the plant with a natural defence mechanism. Caffeine content in a cup of coffee varies wildly.
The origin of the coffee has a huge impact, as does the species – Arabica typically has half the amount of caffeine Robusta has.
Coffee grown at higher altitudes tends to have a lower caffeine content as it needs less defence. There are varieties of Arabica that are naturally low in caffeine and are seen as a potential solution to decaffeinating coffee, though the plants are likely to mutate and develop higher caffeine contents in different environments.
What makes caffeine content slightly confusing for everyone buying coffee-based drinks in shops is that, without knowing the amount of coffee used to make the drink, it is very hard to predict how much caffeine is in the beverage.
Cup size is misleading: a smaller cup could be made with more ground coffee and therefore have more caffeine than a larger cup made with less coffee.
Strength is also misleading: an espresso may be very intense but probably does not have sufficient volume to contain as much caffeine as a large mug of filter coffee
کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.