واژه نامه قهوه: نسبت دم Brew ratio

کافه اکسسوری – نسبت دم Brew ratio به نسبت قهوه به آب به‌عنوان بخشی از دستور تهیه و دم‌آوری قهوه اشاره دارد.

از بسیاری جهات، تعریف ساده‌تر آن توضیح وزن قهوه استفاده‌شده و وزن عملکرد (نوشیدنی نهایی) است.

درعین‌حال، نسبت دم‌آوری می‌تواند در برقراری ارتباط و در نظر گرفتن نوشیدنی به شکل اساسی مفید باشد.

به‌عنوان‌مثال، ممکن است نسبت دم ۵۰ درصد تولید دم یا نسبت ۱: ۲ باشد که معنی آن ۵۰ درصد قهوه و ۵۰ درصد آب است و بدان معنی است که نوشیدنی دو برابر دوز مصرفی وزن دارد.

این بدان معناست که می‌توانید از دوز ۱۵ گرم برای اسپرسو یا ۲۲ گرم استفاده کنید اما با ریختن ۳۰ گرم و ۴۴ گرم آب، دو فنجان قهوه با نسبت دم‌آوری تولید کنید.

اگرچه شات دوم بزرگ‌تر است، اما درواقع همان نسبت دم را داراست و شما فقط با قهوه بیشتری دارید.

نسبت دم یکی از موارد کلیدی در دم آوری ایده آل قهوه به شمار می رود که باید به آن توجه کرد.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

نسبت دم Brew ratio

A brew ratio refers to the ratio of coffee to water as part of a brew recipe.

In many ways, it is easier to just explain the weight of ground coffee dose used and the weight of the yield (final beverage).

All the same, the brew ratio can be useful in communicating and considering the beverage in its fundamental form.

For example, one might say a 50 percent brew ratio or a 1:2 ratio. Both mean that the beverage weighs twice that of the dose used.

That means you could use a 15g dose for espresso or a 22g one but produce two shots with the same brew ratio by pouring 30g and 44g out, respectively.

Even though the second shot is bigger, it is actually the same style of shot – you just started with more coffee

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *