واژه نامه: شکوفه Bloom

کافه اکسسوری – شکوفه Bloom اصطلاحی است که برای توصیف آزادسازی سریع دی‌اکسید کربن (CO2) از قهوه به کار می‌رود که در هنگام برخورد آب با قهوه رخ می‌دهد.

شکوفه همان پوسته‌های براقی است که شما در بالای قهوه فرانسه قبل از ته‌نشین شدن آن، مشاهده می‌کنید. زمینه خاصی که ما از آن به‌عنوان «شکوفه» به‌جای «پوسته» یاد می‌کنیم، هنگام تهیه قهوه رخ می‌دهد.

غالباً، شکوفه به‌عنوان بخش خاصی از فرآیند ریختن مشخص می‌شود. دستورالعمل‌های دم‌آوری حاوی مقدار زیادی آب هنگام افزودن قهوه است.

ایده این است که با بیرون راندن دی‌اکسید کربن می‌توانیم به آب کمک کنیم تا طعم قهوه و طعم‌های منفی بالقوه CO2 را از بین ببرد. این استدلال وجود دارد مبنی بر اینکه زمان شکوفه می‌تواند بر روی عطروطعم تأثیر بگذارد.

به دلیل وجود تعداد معطر آزادشده و زمان ماندن قهوه برای دم‌آوری می‌تواند بر این مسئله تأثیرگذار باشد.

تأثیر دقیق شکوفه‌های مختلف در دم کردن قهوه مشخص نیست؛ اما آن را بیشتر به‌عنوان نشانه‌ای از چگونگی دانه تازه رُست شده باکیفیت تولید می‌توان در نظر گرفت.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Bloom

The bloom is a term used to describe the rapid release of carbon dioxide (CO۲) that occurs when water hits ground coffee.

It is that frothy, crustlike top you find on the top of a French press before you plunge down.

The specific context in which we refer to this as a “bloom” rather than a “crust” is when brewing single-serve filter coffees. Often, the bloom will be singled out as a specific part of the pouring process.

Brew recipes will indicate how much water to add at the beginning to “bloom” the coffee. This will be followed by a wait before the coffee is poured.

The idea is that by expelling the carbon dioxide we can help the water access the flavour from the coffee and expel the potentially negative flavours of too much CO۲.

There is probably some truth in this. There is an argument that the bloom time can affect flavour, owing to the number of aromatics released, and the time the coffee is left to bubble away can be used to alter this.

I am dubious as to the exact impact of varying “blooming” on coffee brewing, and see it more as an indication of how freshly roasted the beans are as opposed to the quality of the brewing

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *