استفاده از شیرهای گیاهی – ۲

کافه اکسسوری – شیرهای جایگزین فقط با گذشت هرسال محبوبیت بیشتری پیدا می‌کنند. فروش شیر جو در ایالات‌متحده بین سال‌های ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹؛ ۱۷۱ درصد افزایش‌یافته است و بازار شیرهای گیاهی انگلیس در سال گذشته ۳۲۰ میلیارد دلار ارزش داشته است. با توجه به این افزایش مصرف، مهم است که باریستاها از بهترین راه‌کار با هر نوع شیر غیر لبنی آگاهی داشته باشد. آن‌ها با ایجاد درک در مورد محصول، قادر به ایجاد نوشیدنی‌های باکیفیت بالا و مداوم برای مشتریان خواهند بود. این مقاله راهنمایی در مورد نحوه کار با برخی از محبوب‌ترین شیرهای جایگزین غیر لبنی را با شما مرور خواهیم کرد.

تکنیک‌های دستیابی برای لاته آرت

ریختن لاته آرت با شیرهای لبنیاتی می‌تواند مشکل باشد. این امر به این دلیل است که ترکیبات شیمیایی بی نظیر آن‌ها پس از بخار شدن، بر پایداری ریز کف تأثیر می‌گذارد.

شیر بادام و جو نیز برای هنر لاته به همان اندازه عمل می‌کنند. [آن‌ها] در اصل همان مواد تشکیل‌دهنده هستند – آب، شکر نیشکر، بادام / جو، فسفات دیپوتاسیوم، لسیتین آفتابگردان، آدامس ژل و نمک.

شیر نارگیل در آن تثبیت‌کننده‌ای ندارد و ضخیم‌تر است، بنابراین در بالای اسپرسو قرار می‌گیرد. همین مورد در مورد سویا نیز صادق است.

شیر گیاهی سویا

میکرو فوم در شیر سویا بسیار پایدار است، به این معنی که زمان بیشتری برای ریختن لاته آرت دارید.

ازآنجایی‌که شیر سویا خیلی راحت کف می‌کند، می‌تواند خیلی سریع کف کند. پارچ را بیشتر ازآنچه می‌خواهید با دیگر شیرها ببافید و بپیچانید تا یک بافت مداوم ایجاد شود. ریختن با فوم بیش‌ازحد می‌تواند یک هنر لاته کثیف و غیرقابل کنترل ایجاد کند.

شیر جو

ریختن سخت‌تر و سریع‌تر با شیر جو باعث زیبایی و تمیزتر شدن هنر لاته خواهد شد.

قبل از اضافه کردن آن، اجازه دهید شیر جو حدود ۳۰ تا ۴۵ ثانیه استراحت کند. این به شیر و بافت یکنواخت‌تر منجر می‌شود.

شیر بادام

شیر بادام خیلی سریع میکرو کف خود را از دست می‌دهد، بنابراین هرچه سریع‌تر باید آن را بریزید.

هنگامی‌که بخار شد، شیر بادام بافتی متناقض با تعداد زیادی حباب سطحی دارد. حتماً پارچ را خم کرده و بچرخانده تا بافت آن صاف‌تر شود.

بافت آبکی شیر بادام بدان معنی است که خیلی سریع جریان می‌یابد. برای کنترل بیشتر لاته آرت، آن را به‌آرامی بریزید.

شیر نارگیل

شیر نارگیل می‌تواند حاوی حباب‌های بسیار بزرگ بخارپز شود، اما چرخش زیاد باعث می‌شود که این حباب‌ها به یک ریز ظریف‌تر تبدیل شوند.

اگر به‌طور صحیح بخار شود، شیر نارگیل شما ظاهری براق خواهد داشت. این نشانه شیر کاملاً سالم است.

متغیرهای تأثیرگذار بر شیرهای گیاهی

طیف وسیعی از مواد موجود در شیرهای گیاهی به این معنی است که آن‌ها به‌طور چشمگیری روی طعم کلی و سوزش دهانی قهوه و حتی چای و شکلات داغ تأثیر می‌گذارند.

عوامل بسیاری وجود دارد که در طعم و مزه و کیفیت محصول نهایی شما به مشتریان هنگام کار با گزینه‌های گیاهی تأثیر می‌گذارد.

شیر سویا یک قوام خامه‌ای را فراهم می‌کند و می‌تواند طعم و مزه ماندگار بیشتری داشته باشد. طعم آن کاملاً مغذی است. ترکیب شیر سویا با درجه رُست متوسط ​​قدرت قهوه را نخواهد گرفت.

شیر بادام به لطف لایه نازک از میکرو فوم، بافت نازکی دارد که می‌تواند باعث ایجاد طعم دهانی قابل‌توجهی شود. همچنین غالباً دارای طعم‌دهنده‌های تلخ است که می‌تواند طعم قهوه شما را تحت تأثیر قرار دهد.

شیر گیاهی نارگیل می‌تواند تأثیر مشابهی داشته باشد و با نکات ظریف طعم موجود در قهوه را بپوشاند. بااین‌حال، از دهان شویه بسیار سنگین‌تری نسبت به شیر بادام برخوردار است.

توصیه می‌شود که شیر نارگیل را با طعم‌های قوی‌تر جفت کنید، زیرا آن‌ها یکدیگر را به‌خوبی تکمیل می‌کنند.

شیر جو اغلب ازنظر طعم و بافت به لبنیات تشبیه می‌شود، بنابراین اگر مشتری به دنبال جایگزینی است که بیشتر شبیه شیر گاو باشد، گزینه خوبی است. بااین‌حال، این مهم است که درک کنیم که بیشتر شیرهای گیاهی نباید به‌عنوان یک جایگزین مناسب رفتار شوند. هیچ‌کدام از آن‌ها به‌اندازه شیرهای لبنی عطروطعم و بافت ندارند و در نتیجه، تجربه متفاوتی را برای مشتری ایجاد می‌کنند.

همه شیرهای گیاهی قند اضافه دارند، بنابراین شیرین‌تر از شیر گاو هستند. این چیزی است که باید در نظر داشته باشید، به‌خصوص اگر مشتریان شیر گیاهی را بر اساس مزایای سلامتی درک شده آن خریداری می‌کنند. به همین دلیل ما شیر مخصوص بادام را که بدون قند شیرین شده است پیشنهاد می‌کنیم.

منبع: perfect daily grind

تنظیم و گردآوری بهنام حاتم جعفری

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *