کافه اکسسوری – در مورد آب در دمآوری قهوه حرفهای بسیار زیادی وجود دارد. در این میان بافر آب بیشترین تأثیر را بر روی طعم قهوه دارد. درک این موضوع در ابتدا میتواند کمی گیجکننده باشد؛ چراکه این فرآیند یک امر علمی است و دومین دلیل پیچیدگی این بحث میتواند این باشد که در شیمی چندین اصطلاح و برداشت در مورد بافر Buffer وجود دارد و همچنین میتوان به قلیائی بودن آب یا محتوای بیکربنات آن اشاره کرد. امری که در اکثر آبهای بطری شده و معدنی به میزان آن اشارهشده است و به حفظ PH پایدار آب کمک میکند.
این سیستم بافر برای زندگی در سیاره زمین ضروری است. خون موجود در بدن شما برای حفظ pH پایدار به این سیستم متکی است.
قهوه یک نوشیدنی اسیدی با pH پایینتر از آب است که برای تهیه آن از آب استفاده میشود. آبهایی که دارای خاصیت بافر بالایی هستند، باعث میشوند که نوشیدنی کمتر اسیدی شود. اینیک مشکل است زیرا ما ارزش اسیدیته خوبی در قهوه را میدانیم. برای دیدن اثر حیرتانگیز بافر کردن، یک آزمایش ساده انجام دهید تا اهمیت آن را بفهمید. مقداری جوششیرین ریز شده (نوعی بیکربنات) را در داخل فنجان قهوه خود بریزید؛ میبینید که تمام اسیدیته خود را از دست میدهد و فنجان حاصلشده از آن بسیار تلخ خواهد بود.
منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna
Buffer
There is a lot to say on the topic of water. I chose to give “buffer” its own entry as I think it has the most dramatic impact on flavour. It can be slightly confusing to understand at first, mainly because it is a scientific process and because there are several terms for “buffering” in water chemistry. It can also be referred to as the “alkalinity” of the water or the “bicarbonate content”. It is listed on most bottled waters and its job is to help maintain a stable pH. This “buffering” system is integral to life on planet Earth. The blood running through your body relies on the very same system to keep a steady pH. Coffee is an acidic beverage with a lower pH than the water you will have used to make it. Waters with high buffering ability will make the drink less acidic. This is a problem as we value good acidity in coffee. To see the startling effect of buffering, simply take the tiniest pinch of baking soda (a form of bicarbonate) and drop it into your cup of coffee. Taste and notice that it will have lost all of its acidity. The resulting cup will be bland and bitter
کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.