شاخص کامپوزیت ICO بازار قهوه در سپتامبر

شاخص كامپوزیت ICO

کافه اکسسوری – شاخص کامپوزیت ICO در ماه اکتبر با کاهش ۹.۹٪ به ۱۰۵.۸۵ سنت آمریکا در پوند با کاهش قیمت برای تمام شاخص‌های گروه بود، گرچه بیشترین کاهش مربوط به Brazilian Naturals بود.

محموله‌های جهانی در سپتامبر با افزایش ۰.۹٪ به ۱۰.۱۶ میلیون کیسه افزایش صادرات روبوستا کاهش صادرات عربیکا را جبران کرد.

صادرات قهوه در سال ۲۰۱۹/۲۰ با کاهش ۴.۹٪ به ۱۲۶.۹ میلیون کیسه رسید و ارزش این محموله‌ها با ۳.۶٪ کاهش به ۱۷.۸۷ میلیارد دلار در مقایسه با سال قهوه ۲۰۱۸/۱۹ رسید.

تولید جهانی قهوه در سال ۲۰۱۹/۲۰ حدود ۱۶۸.۸۴ میلیون کیسه تخمین زده شده است که ۲.۵ درصد کمتر از سال گذشته است، درحالی‌که برآورد می‌شود که میزان مصرف قهوه در جهان ۰.۹٪ کاهش‌یافته و به ۱۶۷.۵۹ میلیون کیسه رسیده است، درنتیجه مازاد ۱.۲۴ میلیون کیسه بود.

میانگین ماهانه شاخص کامپوزیت ICO با کاهش ۸.۹٪ به ۱۰۵.۸۵ سنت آمریکا در پوند در اکتبر ۲۰۲۰ رسید که تقریباً سود حاصل در دو ماه گذشته را معکوس می‌کند.

شاخص ترکیبی روزانه نزولی را که در اواسط سپتامبر آغاز شد، ادامه داد و از بالاترین سطح ۱۰۷.۹۴ سنت در هر پوند در ۹ اکتبر ۲۰۲۰ به پایین‌ترین سطح ۱۰۳.۳ سنت در هر پوند در ۲۱ اکتبر رسید.

در هفت روز آخر ماه بین ۱۰۴.۴۹ سنت / پوند و ۱۰۶.۵ سنت / پوند بود. افزایش صادرات در ماه سپتامبر، نشانگر در دسترس بودن تجهیزات در پایان سال زراعی است و محصولات بیشتر از برزیل قیمت‌ها را تحت تأثیر قرار می‌دهند.

کاهش قیمت‌ها در شاخص کامپوزیت ICO

قیمت‌ها برای همه شاخص‌های گروه پس از سه ماه افزایش در سپتامبر ۲۰۲۰ کاهش یافت.

بیشترین کاهش در قیمت متوسط ​​Brazilian Naturals با ۱۱.۸٪ کاهش به ۱۰۰.۳۷ سنت / پوند رسید.

قیمت متوسط ​​سایر اقلام ملایم با ۸.۷٪ کاهش به ۱۵۲.۰۶ سنت در پوند رسید درحالی‌که قیمت کلمبیا با کاهش ۸.۴٪ به ۱۵۴.۲۸ سنت در هر پوند رسیده است.

درنتیجه، اختلاف بین کلمبیا میلدز و سایر ملایم‌ها ۲۳.۳٪ رشد کرد و به‌طور متوسط ​​۲.۲۲ سنت آمریکا در هر پوند افزایش یافت، زیرا تولید ملایم‌های کلمبیایی نسبتاً کم شد.

قیمت‌های روبوستا به‌طور متوسط ​​۶۸.۳۶ سنت / پوند، ۶.۱٪ پایین‌تر از سپتامبر ۲۰۲۰.

میانگین آربیتراژ در ماه اکتبر، همان‌طور که در بازارهای آتی نیویورک و لندن اندازه‌گیری شد، با ۱۲.۲٪ کاهش به ۵۱.۵۶ سنت در پوند رسید.

پس از هشت ماه متوالی، سهام عربیکا معتبر با افزایش ۳.۲٪ به ۱.۳ میلیون کیسه در اکتبر ۲۰۲۰.

سهام معتبر روبوستا به ۲.۰۴ میلیون کیسه رسید، ۱۰.۳٪ بیشتر از سپتامبر ۲۰۲۰. نوسان قیمت شاخص کامپوزیت ICO با افزایش یافت با افزایش نوسانات قیمت‌های روبوستا با ۱.۱ درصد افزایش به ۹.۵ درصد، ۰.۱ درصد رسیده و به ۸.۸ درصد رسیده است.

نوسانات ملایم کلمبیا با ۰.۳ درصد کاهش به ۸.۲ درصد رسید و نوسان سایر ملایم با ۰.۲ درصد کاهش به ۷.۸ درصد رسید. نوسانات Naturals برزیل با ۰.۱ درصد کاهش به ۱۲.۲ رسید.

منبع: ico.org

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

قهوه نوشی در هلند و قهوه اشتباهی

قهوه نوشی در هلند

کافه اکسسوری – فرهنگ قهوه نوشی در هلند از قدمت بالایی برخوردار است و سال‌ها قهوه مصرفی خود را در سرزمین‌هایی که زیر سلطه‌اش بودند همچون اندونزی، کشت می‌کردند. در هلند این فرهنگ قهوه نوشی جایگاه ویژه‌ای در زندگی روزمره مردم دارد و در سنت پذیرایی از میهمان از قهوه استفاده می‌شود، عملی که در ایران به‌وسیله پذیرایی با چای می‌شود.

یکی از ویژگی‌های فرهنگ قهوه نوشی در هلند به تراکم کافه‌ها در پایتخت این کشور برمی‌گردد به‌گونه‌ای که در هر نقطه‌ای از شهر آمستردام قرار داشته باشید تا نزدیک‌ترین محل سرو قهوه ده تا بیست قدم فاصله ‌دارید.
در هلند کوفی یا همان قهوه فیلتری یا قهوه دمی قدمتی تاریخی دارد. امروزه چه در کافه‌ها چه در مکان‌های عمومی مانند اداره‌ها و ایستگاه‌های قطار می‌توانید به‌راحتی یک فنجان قهوه دمی تهیه کنید.

نکته جالبی که در خصوص قهوه نوشی در هلند قابل‌توجه است این نکته است که در هلند قدیم، مردم قهوه را سیاه و بدون هیچ افزودنی می‌نوشیدند، یا حداکثر کمی شکر به آن اضافه می‌کردند؛ اما با پیدا شدن نوشیدنی‌هایی همچون اسپرسو، لاته و کاپوچینو و فراگیر شدن آن در کل اروپا، در این کشور اتفاقی جالب افتاد؛ عامه مردم چون به نوشیدن قهوه به روش قدیمی عادت داشتند و سبک زندگی خود را درست‌ترین می‌پنداشتند، گمان کردند این روش‌های جدید غلط و اشتباه است.

از طرف دیگر ازآنجاکه ترکیب شیر با قهوه به شکل معجزه‌آسایی آن را دلپذیر می‌کند، به‌ناچار این نوشیدنی‌های جدید را به عادات روزمره‌شان راه دادند؛ ولی همچنان بر این باور بودند که این نوشیدنی‌ها «اشتباه» اند؛ به همین دلیل تا به امروز شیر قهوه یا همان لاته ایتالیایی یا اوله فرانسوی را در هلند «قهوه اشتباه» (koffie verkeerd) می‌خوانند و در منوی کافه‌ها هم به همین نام نوشته می‌شود. تنها تفاوت عمده آن با لاته، نسبت شیر به قهوه است؛ با این توضیح هر کافه دستورالعمل خاص خودش را دارد.

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.