واژه نامه: چای کاسکارا Cascara

Cascara

کافه اکسسوری – کاسکارا Cascara نام گیلاس خشک‌شده قهوه است که از آن دانه‌های قهوه به دست می‌آید. این نام از زبان اسپانیایی به معنی «پوسته» گرفته‌شده است.

به‌طور سنتی، کاسکارا یک محصول فرعی از تولید قهوه است که کمتر شناخته‌شده یا مورداستفاده قرارگرفته است. بااین‌حال، در بولیوی، استفاده از کاسکارا برای تهیه چای کاسکارا بسیار متداول است و از آن به‌عنوان «قهوه انسان فقیر» یاد می‌شود.

به‌تازگی کاسکارا، طغیان زیادی در دنیای قهوه به وجود آورده است. کاسکارا در بسیاری از مسابقات قهرمانی جهانی باریستا حضورداشته و بعضاً برنده‌شده است. البته این راه بسیار خوبی برای مخلوط کردن همان گیلاس قهوه با قهوه است.

اکنون از کاسکارا به روش‌های مختلفی استفاده می‌شود که بسیاری از نوشیدنی‌های کاسکارا در حال شروع به کار و ابداع هستند. استفاده عالی از کاسکارا یک آبشار سرد است که با چای ارل گری مخلوط شده و قبل از نوشیدن اسپرسو به‌عنوان پاک‌کننده کام استفاده می‌شود.

کاسکارا بسته به استحکام قهوه خود، می‌تواند دارای ویژگی‌های مختلف طعمی باشد. یک محصول دارای طعم و مزه رایج برای کاسکارا این است که گوشه‌ای ازآنچه هست را نشان می‌دهد یعنی یک میوه خشک و بیشتر اوقات دارای نت‌هایی از کشمش، شراب و گیاه است.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Cascara

Cascara is the name of the dried coffee cherry from which we take the coffee beans. The name is derived from the Spanish for “husk”.

Traditionally, cascara has been a by-product of coffee production that was little recognized or used. In Bolivia, however, using slightly toasted cascara to make “cascara tea” is quite common, and is referred to as the “poor man’s coffee”. Recently, there has been a huge upsurge of interest in cascara.

Cascara has made its way into many winning World Barista Championship routines for the signature drink round. It is, of course, a great narrative to mix the very same cherry the coffee was grown in with the coffee itself. is now used in a variety of ways, with many bottled cascara drinks beginning to turn up.

My favourite use of cascara so far is a cold cascara infused with Earl Grey tea used as a palate cleanser before drinking espresso. I first had this in the Kaffeine coffee shop in London.

Cascara can have varying flavour characteristics depending on the provenance of the coffee itself. An overarching flavour profile for  in is that it displays notes of what it is – a dried fruit. It most often has notes of raisin, sherry, and botanicals

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

ویژگی‌های طعمی در کمربند قهوه

کمربند قهوه

کافه اکسسوری – مزرعه‌های قهوه در بیش از ۵۰ کشور جهان وجود دارند و بیشتر این کشورها در محدوده‌ای قرار دارند که اصطلاحاً به آن کمربند قهوه می‌گویند. همان‌طور که از اسم آن نیز برمی‌آید این کمربند دورتادور کره زمین کشیده شده و بخش‌هایی از آمریکا، آفریقا و آسیا را پوشش می‌دهد. محدوده‌ی جغرافیایی این کمربند تقریباً جایی نزدیک به استواست و از شمال تا مکزیک و میانمار و از جنوب تا برزیل و زیمباوه کشیده شده است.
نکته‌ای که باید به آن توجه کنید این است که منطقه‌ای که قهوه‌ی شما در آن رشد کرده، به‌شدت بر طعم قهوه‌ی شما تأثیرگذار است. در این یادداشت نگاهی می‌اندازیم به خاستگاه‌های متفاوت قهوه و ویژگی‌های هرکدام بر طعم قهوه.

تأثیر خاستگاه قهوه 

ممکن است شما طعم‌های میوه‌ای قهوه‌ی اتیوپی، تعادل و شیرینی موجود در قهوه‌ی گواتمالا و یا طعم خاکی مانند قهوه‌ی اندونزی را بپسندید. همان‌طور که Catherine Gu می‌گوید: «مردم به نوشیدن قهوه‌هایی با طعم‌های متفاوت و هیجان‌انگیز علاقه‌ی زیادی دارند، پس با دادن اطلاعات به مشتری، اجازه دهیم که آن‌ها از خاستگاه آن طعم و عطر فوق‌العاده آن آگاه شوند.»

علاوه بر این‌ها، کشورهای مختلف در کمربند قهوه با چالش‌های مختلفی روبرو هستند؛ نظیر دستمزد کم، بی‌ثباتی سیاسی و یا آفات موجود در زمین‌های قهوه و خریداران با داشتن آگاهی از خاستگاه آن می‌توانید انتخاب بهتری داشته باشید.

بر اساس یک قانون اقتصادی، خاستگاه قهوه شروع و سرآغاز هر چیزی است چراکه یک خاستگاه خوب برای مردم دنیا قهوه‌ای باکیفیت و برای مردم محلی زندگی‌ای بهتر را رقم میزند.

هرچه دانش مردم نسبت به خاستگاه قهوه و مشخصه‌های طعمی آن بیشتر شود، در صنعت قهوه‌ی اسپشالیتی موفق‌تر خواهیم بود و مردم نیز قهوه‌ای بهتر و مطابق با ذائقه و علاقه‌ی خود خواهند نوشید. زمانی که قهوه به آنچه مردم از آن خاستگاه انتظار دارند برسد و طعمی استاندارد را ارائه ‌دهد، این یک پیروزی بزرگ در صنعت قهوه است.

اما نباید از این نکته نیز، غافل شد که بااینکه کشور مبدأ و تولیدکننده‌ی قهوه می‌تواند خیلی چیزها راجع به مشخصات قهوه به شما بگوید، اما داخل هر کشوری هم مناطق متفاوتی با شرایط متفاوت می‌تواند حکم‌فرما باشد که منجر به قهوه‌ای با عطروطعم متفاوت شود.

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.