تولید جهانی قهوه در سال ۲۰۲۰

تولید جهانی قهوه

کافه اکسسوری – تولید جهانی قهوه در سال ۲۰۱۹/۲۰ به میزان ۱۶۹.۳۴ میلیون کیسه تخمین زده شده است که ۲.۲ درصد کمتر از سال گذشته است، زیرا تولید عربیکا با ۵ درصد کاهش به ۹۵.۹۹ میلیون کیسه رسید، درحالی‌که تولید روبوستا با ۱.۹ درصد افزایش به ۷۳.۳۶ میلیون کیسه رسیده است.

پیش‌بینی می‌شود که با ادامه فشار بیماری همه‌گیر covid-19، اقتصاد جهانی قهوه با ۰.۵ درصد کاهش به ۱۶۷.۸۱ میلیون کیسه کاهش یابد و مصرف قهوه خارج از خانه را بسیار محدود کند.

درنتیجه، تولید جهانی قهوه در سال قهوه ۲۰۱۹/۲۰ با مازاد ۱.۵۴ میلیون کیسه به پایان می‌رسد.

این در مقایسه با مازاد ۴.۴ میلیون کیسه در سال ۲۰۱۸/۱۹ است. این دو مازاد متوالی بهبود قیمت‌ها را محدود کرده‌اند که زیر متوسط ​​بلندمدت ۱۳۵.۳۴ سنت / پوند بین سال‌های ۲۰۰۷ و ۲۰۱۸ باقی‌مانده است.

شاخص ترکیبی ICO در سپتامبر با ۱.۳٪ افزایش به ۱۱۶.۲۵ سنت در پوند رسید.

در سال قهوه ۲۰۱۹/۲۰ به‌طور متوسط ​​۱۰۷.۲۵ سنت / پوند در آمریکا بود که ۶.۷٪ بیشتر از ۲۰۱۸/۱۹ رسید.

تمام قیمت‌های شاخص گروه در سپتامبر ۲۰۲۰ برای سومین ماه متوالی افزایش یافت.

آمار تولید جهانی قهوه در آگوست ۲۰۲۰

  • صادرات و تولید جهانی قهوه در آگوست ۲۰۲۰ به ۱۰.۰۴ میلیون کیسه در مقایسه با ۱۰.۸۶ میلیون در اوت ۲۰۱۹ رسیده است.
  • صادرات در ۱۱ ماه اول سال ۲۰۱۹/۲۰ قهوه (۱۹ مهر / ۱۹ تا ۲۰ آگوست) با کاهش ۵.۶ درصدی به ۱۱۶.۵۴ میلیون کیسه در مقایسه با ۱۲۳.۴۴ میلیون کیسه در مدت مشابه در ۲۰۱۸/۱۹ رسیده است.
  • در دوازده ماه منتهی به آگوست ۲۰۲۰، صادرات عربیکا درمجموع ۷۸.۳۶ میلیون کیسه در مقایسه با ۸۳.۷۹ میلیون کیسه در سال گذشته بوده است. درحالی‌که صادرات روبوستا ۴۸.۲۲ میلیون کیسه در مقایسه با ۴۹.۳۲ میلیون کیسه بوده است.

منبع: ico

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

دانه‌های معیوب قهوه و دلایل آن

دانه‌های معیوب قهوه

کافه اکسسوری – توجه و تمرکز بر کیفیت دانه سبز قهوه امروزه از اهمیت ویژه‌ای در زنجیره عرضه برخوردار است. تأثیر ارتفاع بر کیفیت قهوه و یا میزان دانه‌های معیوب قهوه پس از رُست قهوه و یا تأثیر فرآوری قهوه بر کیفیت نهایی قهوه، هرکدام به‌نوعی به کیفیت دانه سبز قهوه برمی‌گردد.

همیشه خطر وجود نقایص و کمبودها در یک محصول کشاورزی وجود دارد. در صنعت تولید قهوه سبز این باور به چشم می‌خورد که خصوصیات فیزیکی قهوه سبز بر سوابق کاری شما در مورد روش رُست دادن دانه‌های قهوه تأثیرگذار است.

درحالی‌که برخی نقایص فیزیکی بر فرآیند رُست قهوه مؤثر است و سایر کمبودهای محصول هم فقط بر کیفیت محصول نهایی تأثیرگذار خواهد بود.

بدین معنی که تبدیل یک قهوه سبز باکیفیت متوسط به محصول عالی غیرممکن است و در اینجا حتی مهارت‌های عالی شما در بخش رُست قهوه نیز نقشی کمرنگ خواهند داشت.

جزئیات در خصوص قهوه سبز

دانستن و جمع‌آوری جزئیات کلیدی در مورد قهوه سبز، از مرحله آغازین بسیار ضروری است.

ازاین‌رو شما به‌سادگی می‌توانید آن را ردیابی کرده و در مراحل مختلف، کیفیت فنجان قبلی و بعدی را باهم مقایسه کنید.

همچنین با اتخاذ این روش، درک خود از تغییرات دانه سبز را افزایش دهید و درنتیجه به‌عنوان یک خریدار قادر به حفظ کیفیت و یا ارتقای کیفی محصول نهایی خواهید بود.

دانه‌های معیوب در قهوه سبز همیشه وجود دارد اما این مسئله همواره باید مشخص و موردبررسی قرار گیرد.

اخیراً، صنعت تخصصی قهوه به سمت انجام تحقیقات بیشتر در حوزه نگرش‌های فیزیکی در مورد آسیب‌های ناشی از حشرات، قارچ‌ها، آفت‌های سیاه و یا ترش؛ گرایش پیداکرده است.

به‌عنوان‌مثال، فعالیت آب می‌تواند به شما در جهت شناسایی ایمن بودن محصول کمک کند (فاقد باکتری باشد)، قهوه در قفسه فروشگاه ثبات کیفی داشته باشد و تعیین کند که قهوه در گرمای دستگاه رُست چه واکنشی داشته باشد.

برخی از این ویژگی‌های فیزیکی مثل چگالی و فعالیت آب به نظر می‌رسد که فرآیندهای پیچیده‌ای باشند؛ اما ارزیابی و جمع‌آوری این معیارها سریع انجام‌شده و هزینه آن‌هم هرروز کمتر می‌شود.

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.