فینالیست‌های میکرو رستر سال ۲۰۲۱ مشخص شدند

میکرو رستر

کافه اکسسوری – نامزد های نهایی هفدهمین جوایز سالانه برشته سال مجله Roast در دسته میکرو رستر معرفی شدند. برندگان هر گروه در روز دوشنبه ۱۹ اکتبر اعلام می‌شوند.

برندگان از دو دسته میکرو رستر سال، برای شرکت‌هایی که سالانه کمتر از ۱۰۰ هزار پوند قهوه برشته می‌کنند، تشخیص می‌دهد و رستوران میکرو رستر سال، برای شرکت‌هایی که سالانه بیش از ۱۰۰ هزار پوند کباب می‌کنند؛ شناسایی می‌شوند.

سه نامزد نهایی در رده میکرو رستر با اطلاعات به دست آمده از برنامه جایزه شرکت معرفی شده‌اند.

جوایز میکرو رستر سال از جمله معیارهای دیگر، شرکت‌هایی را که قهوه‌هایی باکیفیت برتر تفت می‌دهند، نمونه‌ای از فداکاری برای پایداری، ارتقا سطح آموزش کارمندان و جامعه، نشان دادن مشارکت قوی در صنعت قهوه و تعهد به تنوع، گنجاندن و برابری را به رسمیت می‌شناسند.

قهوه Little Waves

رستوران قهوه Little Waves در سال ۲۰۱۰ توسط مالکان مشترک Areli Barrera Grodski و Leon Grodski Barrera تأسیس شد.

این شرکت با ۴۰ کارمند تمام‌وقت و نیمه‌وقت، یک مرکز بو دادن و سه کافه در دورهام اداره می‌شود.

Little Waves در طول سال گذشته ۴۱ هزار و ۳۵۰ پوند کباب کرده و امسال در حال آماده‌سازی برای ۵۲ هزار و ۴۶۳ پوند است.

این شرکت، طبق برنامه Roaster of the Year خود، متشکل از گروهی متأثر از متفکران، برنامه ریزان و انجام دهندگان است که از قدرت ماندگار قهوه به‌عنوان یک تجربه مشترک لذت می‌برند.

Little Waves که یک شرکت مشترک و متعلق به زنان لاتین است، متشکل از افراد بافرهنگ، جنس، زبان، اعتقادات و عقاید مختلف است که با تمرکز بر کیفیت و خدمات فعالیت می‌کنند.

شرکت قهوه Greater Goods

شرکت قهوه Greater Goods در سال ۲۰۱۵ توسط مالکان مشترک خان ترانگ و تری کاب تأسیس شد و در حال حاضر در سه مکان فعالیت می‌کند: یک رستوران تولید و اتاق مزه در Dripping Springs، یک کافه در غار Bee و یک کافه و آزمایشگاه آموزشی در شرق آستین.

Greater Goods با ۲۳ کارمند بین کافه‌ها و روستری ها، در سال گذشته ۹۰ هزار و ۹۰۰ پوند قهوه بو داده تولید کرده است.

مأموریت این شرکت تهیه، تفت دادن و سرو قهوه‌ای استثنایی با تمرکز بر خلاقیت و اجتماع است.

Greater Goods از زمان آغاز فعالیت خود از طریق خرده‌فروشی قهوه به خیریه‌های محلی کمک مالی کرده و در حال حاضر با چهار موسسه خیریه آستین همکاری می‌کند.

Baltimore’s Thread Coffee Roasters

Baltimore’s Thread Coffee Roasters در سال ۲۰۱۲ توسط کیسی مک کیل، نانی فریرا-ماتئو و هالی کنت پین تأسیس شد.

Thread، یک شرکت متعلق به زنان است و “طبق تجارت Roaster of the Year شرکت” متعهد به تجارت شفاف و توانمندسازی افراد حاشیه‌نشین در صنعت قهوه است.

منبع: daily coffee news

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

تفاوت قهوه سرد دم با آیس کافی

آیس کافی

کافه اکسسوری – در روزهای گرم تابستان و بالا رفتن دمای هوا بیشتر قهوه دوستان ترجیحشان بر این است که قهوه را به‌صورت سرد دم بنوشند.  پیشنهادی که در این خصوص می‌توان داد نوشیدن قهوه سرد دم و آیس کافی است؛ اما این دو باهم تفاوت‌های اساسی دارد که باید آن را شناخت تا بر اساس ذائقه خود، انتخابی دل‌پذیرتر داشت.

واژه‌های قهوه دم کشیده سرد (Cold brew Coffee) یا آیس کافی (Iced Coffee) در برخی از مواقع به‌جای یکدیگر استفاده می‌شود اما معنی و طعم هرکدام با دیگری متفاوت است.

تفاوت این دو قهوه در روش‌های تهیه، زمان، دم‌آوری، عطروطعم آن‌هاست. قهوه دم‌سرد در مقایسه با آیس کافی در دمای سردتر و به‌نوعی در دمای اتاق که معمولاً بین ۲۰ تا ۲۲ درجه است، دم‌آوری می‌شود و بر همین اساس عصاره گیری و انحلال قهوه به زمان زیادی در حدود ۱۲ تا ۴۸ ساعت نیاز دارد.

درحالی‌که آیس کافی با آب داغ و در دمای بالا دم‌آوری و سپس بر روی تکه‌های یخ ریخته می‌شود تا حرارت قهوه گرفته شود.

آماده سازی قهوه دم‌سرد

زمان آماده‌سازی قهوه دم‌سرد نیز در مقایسه با آیس کافی بسیار طولانی‌تر و عطروطعم آن نسبتاً ملایم‌تر است.

چون زمان عصاره‌گیری قهوه دم‌سرد بسیار طولانی است، عطروطعم قهوه به‌خوبی آزاد می‌شود؛ اما رایحه یک ویژگی ماندگار نیست و ممکن است در زمان سرو رایحه زیادی از آن احساس نشود؛ اما آیس کافی به دلیل زمان کم‌تر، رایحه نسبتاً خوبی از خود بروز می‌دهد.

هرچه زمان هم‌جواری قهوه و آب بیشتر باشد، مقدار کافئین آن نیز بیشتر خواهد شد؛ بنابراین قهوه دم‌سرد که مدت‌زمان عصاره‌گیری آن بیشتر است، حاوی کافئین بیشتری نسبت به آیس کافی است.

برای تهیه قهوه دم‌سرد کیفیت و نوع دانه قهوه بسیار مهم و تأثیرگذار است و بسیاری از قهوه دوستان بر این اعتقادند که قهوه روبوستا با رُست تیره طعم بهتر و خوشایندتری دارد و برخی دیگر معتقدند که قهوه با درجه رُست روشن‌تر مناسب این نوع قهوه است؛ اما برای تهیه آیس کافی رُست یا برشته‌گی مدیوم و میانه را پیشنهاد می‌دهند.

میزان اسیدیتی نیز در این دو نوع قهوه متفاوت است. بر اساس آزمایش‌های صورت گرفته قهوه‌های دم‌سرد به نسبت قهوه‌های داغ، ۶۷ درصد اسیدیته کمتری دارند.

بر اساس این تفاوت‌هایی که ذکر شد حالا می‌توانید قهوه موردعلاقه خود را در فصل گرما انتخاب کنید.

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.