رونمایی Compak از ماشین Cube Tamp جدید

کافه اکسسوری – سازنده اسپانیایی آسیاب Compak از یک ماشین فشارسنج اتوماتیک جدید به نام Cube Tamp رونمایی کرده است.

دستگاه مستطیلی لبه‌گرد دامنه فشار را از ۱۰-۳۰ کیلوگرم ارائه می‌دهد که از صفحه‌نمایش در صفحه جلو تنظیم می‌شود.

حس‌گر القایی به‌طور خودکار زمان قرار دادن پرتافیلتر را تشخیص می‌دهد و ارتفاع نگهدارنده فیلتر با یک دکمه دستی قابل تنظیم است.

مکعب Compak به بخش کوچک اما در حال رشد تامپرهای اتوماتیک – که برای حداکثر سازگاری و درعین‌حال کاهش استرس جسمی در باریستاها – طراحی شده‌اند با Puqpress آغاز شده است.

Cube Tamp از نظر ظاهری و همچنین توانایی کاربر در تغییر دیسک تمپ با دست، بدون ابزار از مدل‌های قبلی خود فاصله می‌گیرد.

سطح دستکاری از یک جلای صیقلی آینه‌ای است که ضد چسب است که برای جلوگیری از انتقال هرگونه آسیاب باقیمانده از یک تامپ طراحی شده است.

Cube Tamp درزمانی ارائه می‌شود که بسیاری از کافه‌ها برای باز نگه داشتن درهای خود در میان محدودیت‌های COVID-19 و نگرانی‌های مربوط به غذاخوری‌های داخلی، سیستم‌های پنجره را در کنار خدمات حاشیه را راه‌اندازی کرده‌اند. با تعداد بیشتری از میهمانانی که اکنون ایستاده و منتظرند و اغلب بیرون از خانه هستند، باریستاها ممکن است تحت‌فشار بیشتری برای کار سریع قرار گیرند.

فیلدز می‌گوید: «ما هرروز با باریستاها و صاحبان کافه‌ها در سراسر جهان صحبت می‌کنیم و به‌طور مداوم درخواست کمک در مورد مسئله سرعت در آسیاب و تمپ کردن مواجه هستیم. واضح است که صنعت به یک‌راه حل بهتر برای بهبود جریان دم‌آوری، سازگاری با فشار و کاهش آسیب کارکنان به دلیل تمپ کردن تکراری نیاز دارد.

ما دریافتیم که Cube Tamp مزایای فوق‌العاده‌ای را در مورد هر سه موضوع و موارد دیگر ارائه می‌دهد.»

انتظار می‌رود Cube Tamp با قیمت حدود ۱۰۰۰ دلار در ماه آینده تهیه و آماده ارسال شود.

منبع: daily coffee news

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

کرما و اهمیت آن در قهوه

کرما

کافه اکسسوری – کرما یا همان خامه درواقع همان کف آجری رنگی است که در بالای یک شات قهوه اسپرسو جمع می‌شود. درحالی‌که اغلب افراد تصور می‌کنند کرما در وجه دوم اهمیت قرار دارد اما اهمیت خامه یا کرم یا همان کرما قهوه بیشتر از این‌هاست؛ اما چگونه یک قهوه اسپرسو با کرمای مناسب درست کنیم؟ در این یادداشت به این مقوله می‌پردازیم.

کرما چیست؟

کرما یک لایه خوشبو و معطر با رنگ مایل به قهوه‌ای یا همان قرمز آجری است که در بالای شات قهوه اسپرسو جمع می‌شود. در حقیقت نماد اصلی قهوه‌ای که به روش اسپرسو عصاره‌گیری شده کف غلیظ، یک‌دست و کرمی رنگ روی سطح آن است که به آن کرما یا خامه هم می‌گویند. رنگ این کف غلیظ و روغنی معمولاً قهوه‌ای روشن، فندقی، قرمز، آجری یا در همین طیف رنگی است. کرما نباید بریده‌بریده، کم‌رنگ و رقیق و کم‌مایه باشد. یا لکه و نقاط روشن روی آن دیده شود. این لایه کرمی زمانی تشکیل می‌شود که حباب‌های هوا با روغن‌های محلول در قهوه ریز آسیاب شده ترکیب می‌شوند.

وجود کرم یا همان کرما در یک شات قهوه اسپرسو نشان‌دهنده حرفه‌ای بودن در طرز درست کردن قهوه اسپرسو باکیفیت و خوب است. این کرم حتی به بهترین قهوه اسپرسو کمک می‌کند تا طعمی کامل‌تر و طعم دار تر از طعم یک قهوه آماده شده به روش قطره‌ای داشته باشد. البته باید به این نکته توجه داشت که تشکیل این خامه و لایه کرمی رنگ در طرز تهیه اسپرسو بدون دستگاه تقریباً ممکن نیست.

آیا کرما برای قهوه اسپرسو مهم است؟

اگرچه به نظر می‌رسد که یک کرمای خوب، تعریف بهترین فنجان قهوه اسپرسو و یک اسپرسو مناسب و ایده‌آل است، اما به‌اندازه سایر ویژگی‌های آن مهم نیست. قطعاً کرما عطر خوش اسپرسو را دوچندان می‌کند و موردنظر است، بااین‌وجود، داشتن یک فنجان اسپرسو عالی بدون کرم کامل کاملاً امکان‌پذیر است.

مسئله اصلی در مورد اسپرسو طعم و مزه آن است. این مهم است که از طعم فنجان قهوه اسپرسو خود لذت ببرید. در این صورت اگر یک کرما یکدست و غلیظ روی شات اسپرسو خود هم به دست نیاورید به این دلیل نیست که در درست کردن اسپرسو ناتوان بوده‌اید. به یاد داشته باشید که لوبیای قهوه، کیفیت رست و برشتگی قهوه و ماشین اسپرسو ساز نقش بزرگی در این میان دارند و ممکن است یک یا همه این موارد به نفع شما نتیجه را تغییر ندهد.

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.