ظرف جدید قهوه تحت‌فشار Stor رونمایی شد

Stor

کافه اکسسوری – سیستم ذخیره‌سازی تحت‌فشار جدید برای قهوه بوداده و سایر مواد قلیایی مستعد دفع آب به نام Stor – که توسط سازنده STledR طراحی‌شده است – از یک استارت آپ Precision Vessels و با هدایت یک معلم مدرسه ظهور کرده است.

Stor که از یک پایه گرد و استوانه و درپوش استیل ضدزنگ تشکیل‌شده است، همه نورها را مسدود کرده و از یک سیستم برای تحت‌فشار قرار دادن گازهای بی‌اثر استفاده می‌کند و به کاربران اجازه می‌دهد تا به‌طور مداوم کالاهای فاسدشدنی خود را طبق گفته این شرکت پس از هر استفاده “به حالت” هرگز باز نشده برگردانند.

با ارتفاع هشت اینچ و عرض ۶.۵ اینچ، ظرف Stor تقریباً یک پوند قهوه بوداده را در خود نگه می‌دارد و از طریق یک طراحی مدور می‌توان ظرفیت ذخیره‌سازی را افزایش داد.

ویژگی های سیستم ذخیره سازی Stor

جف کسل، مخترع و مؤسس ظرف‌های دقیق، گفت: «هرکسی که در کار دم‌آوری است، تشخیص خواهد داد که طراحی Stor بر اساس اتصالات سه گیره استاندارد در صنعت انجام‌شده است که می‌توان گفت، حجم ظرف را می‌توان با اضافه کردن بخش‌های قرقره سه گیره خریداری‌شده از تأمین‌کننده موردعلاقه خود، به‌راحتی چند برابر کرد.»

طبق گفته این شرکت، سیستم اکسیژن را تا ۲٪ و جو را تا حداکثر فشار ۱۵ psi در کمتر از ۳۰ ثانیه کاهش می‌دهد.

کاربران می‌توانند نیتروژن، آرگون یا CO2 خود را تأمین کنند، درحالی‌که Stor دارای اتصالات سازگار با سیلندرهای گاز SodaStream CO2 متداول است.

در عوض، کاربران می‌توانند اتصالات سازگار با سیلندرهای تجاری مختلف را نیز انتخاب کنند.

درحالی‌که Castle گفته است که با استفاده از اتصالات سه گیره استاندارد صنعت هزینه‌های خود را پایین آورده است، اما سایر قطعات سفارشی – مانند پایه‌های گرد روغن‌کاری شده و فشارسنج ورودی برای نشان دادن مقدار گاز باقی‌مانده در سیلندر SodaStream شما – ضروری ارزیابی شدند.

او گفت: «جزئیات مهم است. تمام آزمایش‌کنندگان نمونه اولیه من در مورد مقاومت دستگاه نظر می‌دهند – که باعث ایجاد اعتمادبه‌نفس می‌شود.»

پیش‌خرید Stor اکنون باقیمت ۲۹۹ دلار مستقیم در وب‌سایت این شرکت در دسترس است، درب قابل ارتقا ۲۰ دلاری با یک دستگیره دایره‌ای شکل در سطح که گرفتن آن راحت‌تر است.

منبع: daily coffee news

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

کشور اوگاندا خاستگاه قهوه کانفورا

قهوه کانفورا

کافه اکسسوری – اوگاندا به کشور دریاچه‌ها معروف است؛ جایی که رود پرشکوه نیل ازآنجا سرچشمه می‌گیرد. برای قهوه دوستان اما این کشور زادگاه گونه‌ی قهوه کانفورا (Canephora) یا همان روبوستا است.
قهوه یکی از مهم‌ترین محصولات کشاورزی و تجاری این کشور کوچک آفریقای مرکزی به شمار می‌رود.

مردم باگاندا (بومیان قدیمی اوگاندا و از قوم‌های تأثیرگذار این کشور که ۱۷% جمعیت آن را تشکیل می‌دهند.)

سالیان طولانی است که گونه‌ی روبوستا را می‌شناسند و نوشیدن قهوه جزء جدایی‌ناپذیر مراسم سنتی آن‌هاست.

جویدن قهوه در بین مردمان اوگاندا عادتی است قدیمی و آداب‌ورسوم خود را دارد.
سابقه‌ی کشت قهوه در اوگاندا به اواخر قرن ۱۸ و اوایل قرن ۱۹ بازمی‌گردد. در سال ۱۹۷۰ صادرات قهوه ۷۰% ارزش صادرات اوگاندا را به خود اختصاص می‌داد.

این رقم تا اواخر دهه ۸۰ به ۹۵% رسید؛ زمانی که تولید قهوه اوگاندا چیزی حدود ۲/۳ میلیون کیسه برآورد می‌‎شد؛ اما با سقوط جهانی ارزش قهوه در بازارهای بین‌المللی در سال ۱۹۹۰ این رقم به ۶۵% سقوط کرد.

کشت قهوه در اوگاندا

با این حال کشت قهوه اهمیت و جایگاه خود را در اقتصاد اوگاندا حفظ کرده است. بیش از نیم میلیون نفر از جمعیت این کشور به‌صورت مستقیم با صنعت قهوه در ارتباط‌اند و میلیون‌ها نفر دیگر نیز برای امرارمعاش و تأمین خانواده خود به این صنعت وابسته‌اند.

کشت قهوه‌ی اوگاندا عموماً در مزرعه‌های کوچک و محلی انجام می‌شود و به‌سختی می‌توان مزرعه‌ای بزرگ و کشت انبوه را در این کشور یافت.

گونه‌ی روبوستا ۹۴% کشت قهوه‌ی این کشور را به خود اختصاص می‌دهد و معمولاً به‌صورت خشک فرآوری می‌شود.

این‌گونه قهوه‌های اوگاندا معمولاً برای قهوه‌های فوری و یا مخلوط‌های قهوه تجاری و ارزان استفاده می‌شوند.

۶% باقی‌مانده را گونه عربیکا تشکیل می‌دهد که کیفیت بالایی دارند و در زمین‌های کشاورزی بسیار کوچک کشت می‌شوند و معمولاً در کارگاه‌های کوچک محلی به‌صورت مرطوب فرآوری می‌شوند.

در اوگاندا چیزی حدود ۲۷۲۰۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی زیر کشت قهوه است که ۲۵۰۰۰۰ هکتار آن را روبوستا و باقی را عربیکا تشکیل می‌دهد.

بیشتر قهوه‌ی تولیدی اوگاندا در منطقه‌ی مرکزی این کشور و اطراف دریاچه ویکتوریا کشت می‌شود.
گونه‌ی قهوه کانفورا یا روبوستا گیاهی است باریشه‌های سطحی؛ بنابراین در خاک‌هایی که به‌سرعت خشک می‌شوند مانند خاک‌های شنی و ماسه‌ای به‌خوبی رشد نمی‌کند و خاک‌های رسی و کمپوستی برای رشد آن مناسب‌ترند.

این گیاه در ارتفاع ۹۰۰ تا ۱۵۰۰ متری از سطح دریا به‌خوبی رشد می‌کند و در اوگاندا معمولاً در شعاع ۳۰۰ کیلومتری دریاچه ویکتوریا کشت می‌شود.

گونه عربیکا نیز در شرق اوگاندا و در کوهپایه‌های کوه الگان و همچنین در غرب و در نزدیکی مرز کونگو می‌روید.

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.