ماه: مهر ۱۳۹۹

Body

واژه نامه: بادی یا تن واری Body

کافه اکسسوری – بادی یا تن واری Body یکی از اصطلاحات مبهم در تعریف طعمی قهوه است، اگرچه فکر می کنم در کنار درک حسی باید در نظر گرفته شود. در اصل ، بادی یا تن واری را می توان اینگونه توصیف کرد که قهوه چقدر سبک و سنگین در دهان احساس می شود. بادی …

واژه نامه: بادی یا تن واری Body ادامه »

قهوه موج سوم

ماهیت و چیستی قهوه موج سوم

کافه اکسسوری – قهوه‌ موج سوم اصطلاحی است که این روزها برای دو نوع قهوه و نحوه‌ی مصرف آن‌ها به کار می‌رود. تفاوت، خیلی ساده بین قهوه‌های بر پایه اسپرسو و قهوه‌های دمی است. اندیشه‌ی پشت قضیه هم این است که هدف از نوشیدن قهوه بیدار شدن و بیدار ماندن نیست؛ هدف لذت بردن از …

ماهیت و چیستی قهوه موج سوم ادامه »

قهوه تخصصی سنگاپور

اولین حراج قهوه تخصصی سنگاپور برگزار شد

کافه اکسسوری – صد داوطلب از ۱۷ کشور اخیراً در نخستین حراج قهوه تخصصی سنگاپور به‌صورت مجاری که توسط انجمن قهوه سنگاپور برگزار شد، ۴۹ قهوه مخصوص را انتخاب کردند. با استقبال قهوه از ۱۲ کشور تولیدکننده در سراسر جهان – ازجمله برزیل، کلمبیا، کاستاریکا، گواتمالا، اندونزی، کنیا، میانمار، پاناما، پرو، تیمور لست، ونزوئلا و …

اولین حراج قهوه تخصصی سنگاپور برگزار شد ادامه »

قهوه‌ی سبز

خواص درمانی قهوه‌ی سبز

کافه اکسسوری – قهوه‌ی سبز یا همان قهوه رُست نشده، به خاطر حرارت ندیدن میزان کافئین و بخصوص پولیفنول‌ها، اسید کلروژنیک، کافئیک و کینیک آن بیشتر از قهوه رُست شده است. درنتیجه خواص آنتی‌اکسیدان و ضدالتهابی آن از قهوه معمولی بیشتر است. به نظر می‌رسد این پولیفنول‌های موجود در قهوه سبز هستند که اثرات مثبتی …

خواص درمانی قهوه‌ی سبز ادامه »

Blossom

واژه نامه: شکوفه درخت قهوه Blossom

کافه اکسسوری – گل درخت قهوه یک شکوفه Blossom سفید زیبا و ساده است که به طرز شگفت‌انگیزی معطر است و اغلب بسیار شبیه به گل یاس توصیف می‌شود. درختان قهوه گونه‌هایی گل‌دار هستند. گیاه قهوه، خود گرده‌افشانی می‌کند و بنابراین نیازی به حشرات برای تولید میوه ندارد. در بیشتر کشورهایی که قهوه رشد می‌کند، …

واژه نامه: شکوفه درخت قهوه Blossom ادامه »

ترکیبات فرار

ماهیت ترکیبات فرار در قهوه

کافه اکسسوری – یکی از دلایل حفظ کیفیت قهوه شناخت درست ترکیبات فرار در قهوه است که تعداد این ماده‌های فرار در آن زیاد است. ترکیبات فرار طی ترکیبات شیمیایی در طول رست کردن قهوه به وجود می‌آیند اما این بدان معنا نیست که دانه‌ سبز قهوه و رست نشده‌ی قهوه هیچ ترکیب شیمیایی فراری در خود ندارند. این‌گونه ترکیبات حاصل …

ماهیت ترکیبات فرار در قهوه ادامه »

قهوه در کانادا

فروش قهوه در کانادا به دلیل کرونا کاهش یافت

کافه اکسسوری –  پورتال جهانی قهوه Allegra’s اولین گزارش خود را در مورد بازار قهوه در کانادا منتشر کرده است که ممکن است بازتاب گسترده‌ای در مورد بیماری COVID-19 و تأثیر آن برای سال‌های متمادی داشته باشد. گزارش شرکت تحقیقات بازار با عنوان «Project Café Canada 2021» برآورد می‌کند که کل فروش فروشگاه در سال …

فروش قهوه در کانادا به دلیل کرونا کاهش یافت ادامه »

اسکراب قهوه

خواص اسکراب قهوه برای پوست

کافه اکسسوری – قهوه فارغ از نوشیدنی بودن در صنایع آرایشی و بهداشتی هم مورداستفاده قرار می‌گیرد. به‌عنوان نمونه استفاده از اسکراب قهوه در اسکراب پوست بدن نیز مورداستفاده قرار می‌گیرد و محبوبیت خاصی هم نزد افراد دارد. این کار  نه‌تنها برای بدن مقید است، بلکه بر زیبایی نیز تأثیرگذار است. بر اساس پژوهش‌های صورت …

خواص اسکراب قهوه برای پوست ادامه »

Blending

واژه نامه: ترکیب کردن قهوه Blending

کافه اکسسوری – ترکیب کردن قهوه Blending یک‌چیز فراگیر است و هر قهوه نوشی با آن روبرو می‌شود. چند دلیل وجود دارد که دانه‌های برشته‌شده قهوه با یکدیگر مخلوط می‌شوند، یکی از دلایل این است که ویژگی‌های مختلف طعمی را باهم در یک فنجان جمع کنند. راه دیگر صرفه‌جویی در هزینه تولید است. به همین …

واژه نامه: ترکیب کردن قهوه Blending ادامه »

قهوه بدون دستگاه

دم آوری قهوه بدون دستگاه

کافه اکسسوری – جابجایی و حمل قهوه ساز در مسافرت کار بسیار آسانی نیست و یا حتی ممکن است در برهه‌ای دستگاه قهوه سازتان دچار مشکل شده باشد. در این شرایط آیا از نوشیدن قهوه صرف‌نظر می‌کنید؟ اگر از علاقه‌مندان نوشیدنی قهوه باشید بی‌شک از نوشیدن آن در این شرایط هم خودداری نمی‌کنید. در این …

دم آوری قهوه بدون دستگاه ادامه »

X