زنگ‌زدگی برگ قهوه در هاوایی

کافه اکسسوری – به گفته مقامات کشاورزی ایالت، زنگ‌زدگی برگ قهوه ، بیماری گیاهی بسیار عفونی که می‌تواند محصولات قهوه را از بین ببرد، برای اولین بار در هاوایی کشف‌شده است.

وزارت کشاورزی هاوایی (HDOA) و دفتر فرماندار دیوید ایژ این یافته نگران‌کننده را در این هفته گزارش کردند، پس‌ازآنکه برگ‌هایی که یک هفته پیش از یک مزرعه قهوه در مزرعه قهوه در منطقه هایکو در جزیره مائوی به HDOA ارسال شد، علائم زنگ‌زدگی برگ قهوه دیده شد.

هنوز مشخص نیست که چگونه زنگ برگ به این جزیره رسیده است و ایالت هاوایی استانداردهای سختگیرانه قرنطینه را برای همه گیاهان جدید قهوه حفظ می‌کند.

نتایج آزمایش اولیه از دانشگاه هاوایی، کالج کشاورزی گرمسیری و منابع انسانی، قارچ گیاهان قهوه مدیریت‌شده و وحشی موجود در منطقه هایکو را شناسایی کرد. مقامات ایالتی گفتند که نمونه‌ها برای تأیید به خدمات شناسایی ملی وزارت کشاورزی ایالات‌متحده ارسال‌شده است.

زنگ‌زدگی برگ در آفریقا

زنگ‌زدگی برگ قهوه اولین بار در دهه ۱۸۶۰ در آفریقای شرقی و سریلانکا شناسایی شد، بیماری همیلیا واستاتریکس – که باعث ایجاد زنگ‌زدگی برگ یا «لا رویا» در اسپانیایی می‌شود – از آن زمان در سراسر جهان قهوه ساز راه خود را بازکرده است. عفونت‌ها به‌سرعت گسترش می‌یابند و آلودگی به زنگ برگ توانایی از بین بردن کل محصولات قهوه را دارد.

کشاورزان قهوه خرده‌مالک در مناطقی از جهان رشد قهوه در آمریکای جنوبی، آمریکای مرکزی و مکزیک هنوز درگیر اپیدمی ویرانگر زنگ‌زدگی برگ قهوه هستند که از سال ۲۰۱۲ به‌سرعت در حال گسترش است.

فیلیس شیمابوکوورو-گایزر، رئیس HDOA، در اعلامیه‌ای از کشف مائوئی در ظهر دوشنبه گفت: «در حال حاضر ناشناخته است که این زنگ‌زدگی چگونه به گیاهان قهوه در Maui رسیده است یا چه مدت آنجا بوده است. ما از کمک آژانس‌های مختلفی که در تعیین میزان این آلودگی و چگونگی ورود زنگ‌زدگی برگ قهوه به ایالت کمک می‌کنند، قدردانی می‌کنیم.»

مقامات ایالتی از کشاورزان قهوه می‌خواهند که مراقب علائم زنگ‌زدگی برگ – ازجمله تکه‌های زرد کوچک که روی برگ‌ها ایجاد می‌شود – باشند و در صورت مشاهده با آن‌ها تماس بگیرند.

HDOA اظهار داشت: «درحالی‌که قارچ‌کش‌هایی وجود دارد که می‌توانند برای کنترل قارچ استفاده شوند، اما یکی از عوامل کلیدی در هر برنامه کنترل آفات، اقدامات بهداشتی مناسب است. هرس و آموزش منظم درخت قهوه به جلوگیری از محصول بیش‌ازحد و حفظ یک مزرعه سالم کمک می‌کند. این روش‌ها به بهبود گردش هوا و همچنین باز شدن سایبان کمک می‌کند تا پوشش اسپری قارچ‌کش مناسب فراهم شود. کنترل خوب علف‌های هرز یک عامل مهم است زیرا رقابت برای مواد مغذی حیاتی را پایین نگه می‌دارد، درنتیجه حساسیت به زنگ‌زدگی را کاهش می‌دهد.»

منبع: daily coffee news

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *