اختلاف نظر در تولیدکنندگان برچسب Decaf

کافه اکسسوری – انجمن ملی قهوه (NCA) ایالات‌متحده در پی انعکاس رسانه‌ای مربوط به یک حلال شیمیایی که معمولاً در کافئین زدایی قهوه و برچسب Decaf استفاده می‌شود، صحبت کرده است.

ماده شیمیایی موردبحث متیلن کلراید است که برای چندین دهه در فرایندهای کافئین سازی مبتنی بر حلال مورداستفاده قرارگرفته است و در یک تصمیم مهم ۱۹۸۵ توسط دولت غذا و داروی ایالات‌متحده تا حد معینی در قهوه ایمن قلمداد شد.

شب گذشته، WJLA وابسته به واشنگتن دی سی، یک گزارش تلویزیونی در مجموعه حمایت از مصرف‌کننده «۷ On Your Side» ارائه داد که استفاده از متیلن کلراید توسط برخی از بزرگ‌ترین شرکت‌های قهوه کشور را زیر سؤال برد.

NCA، انجمنی که بسیاری از شرکت‌های بزرگ عضو آن را به‌حساب می‌آورد، در دفاع از صنعت قهوه پاسخ داد و با استناد به یک تحقیق مستقل معتبر نشان داد که هر دو قهوه کافئین دار و بدون کافئین و با برچسب Decaf با کاهش خطر ابتلا به انواع مختلف سرطان و تعداد زیادی مزمن مرتبط است.

بیل موری، رئیس و مدیرعامل NCA، در اطلاعیه‌ای از این سازمان گفت: «گمراه کردن آمریکایی‌ها در مورد ایمنی نوشیدنی موردعلاقه‌شان بسیار غیرمسئولانه است. نوشندگان قهوه با کافئین یا بدون کافئین عمر طولانی‌تری دارند.»

گزارش ABC از قهوه های بدون کافئین

گزارش ABC به دنبال پرونده‌های حقوقی علیه پنج فروشنده عمده قهوه در ایالات‌متحده – ازجمله AmazonFresh، JM Smuckers ‘Café Bustelo، Peet’s Coffee & Tea، Keurig Green Mountain و KraftHeinz Maxwell House – به نمایندگی از سازمان غیرانتفاعی Clean Label (CLP) مستقر در کلرادو صورت گرفت.

هر یک از پرونده‌های قضایی متمرکز بر قهوه ادعا می‌کند که شرکت‌های تولیدکننده قهوه باوجود برچسب زدن به آزمایش «آزمایش قایق» که حاکی از سطوح کمیاب متیلن کلرید است، محصولات قهوه خود را «خالص» نشان می‌دهند. این آزمایش‌ها بخشی از تحقیقات مستقلی بود که CLP ماه‌ها قبل در مورد محصولات قهوه بدون کافئین از ۲۴ فروشنده برجسته ایالات‌متحده انجام داد.

CLP می‌گوید مأموریت آن این است که «حقیقت و شفافیت در برچسب‌گذاری مواد غذایی و کالاهای مصرفی و برچسب Decaf » را فراهم آورد. این گروه که اهداکنندگان خود را فاش نمی‌کند اما گروهی از حامیان مالی خود را لیست می‌کند، کمپین‌های تحقیقاتی و بازاریابی مشابهی را در سایر دسته‌های کالاهای مصرفی ازجمله پودرهای پروتئین، غذای حیوانات خانگی و غذای کودک صادر کرده است. گزارش ۲۰۱۷ Snopes عدم شفافیت این گروه در مورد روش تحقیق و تعارضات احتمالی منافع برای تحقیق در مورد آرسنیک در غذای کودک را زیر سؤال برد.

تحقیقات CLP عناصر کمیاب این ماده شیمیایی را در ۱۰ قهوه از ۲۴ قهوه آزمایش‌شده یافت. بااین‌حال، شواهدی پیدا نکرد که نشان دهد هر یک از مقادیر کمیاب در هر مکانی نزدیک به حد غیرقابل‌قبول است که توسط FDA تعیین‌شده است. NCA اشاره‌کرده است که مقادیر کشف‌شده در آزمایش CLP 100-200 برابر کمتر از آستانه ایمنی FDA بوده است. گزارش CLP همچنین به هیچ مدرکی اشاره نکرده است که متیلن کلراید موجود در قهوه با برچسب Decaf باعث آسیب رساندن به انسان شده است.

مبارزات CLP علیه استفاده از برچسب Decaf

مبارزات CLP علیه استفاده از مواد شیمیایی معمولاً این واقعیت را ذکر می‌کند که متیلن کلراید سال گذشته توسط FDA برای استفاده در مواد رقیق‌کننده رنگ مصرف‌کننده ممنوع شده بود.

درحالی‌که متیلن کلراید همچنان یک گزینه محبوب برای کافئین زدایی قهوه‌های سبز است، حداقل یک شرکت تجارت قهوه به‌طور عمومی قول داده است که حمل قهوه‌های فرآوری شده MC را متوقف کند. گزینه‌های جایگزین برای کافئین سازی مبتنی بر MC شامل فرآوری آب، مانند قهوه «Swiss Water» و فرآوری استات اتیل که شامل یک حلال مشتق شده از میوه‌ها و سبزیجات است.

منبع: daily coffee news

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *