کافه اکسسوری – شاید شنیده باشید که افراد در مورد رنگ قهوه رُست شده صحبت کنند. هنگام صحبت در مورد رنگ، ما واقعاً در مورد تیرگی و یا روشنی رنگ قهوه صحبت میکنیم و نه به یک ایده طبیعیتر از رنگ مانند رُست نارنجی یا بنفش. مقیاس آگرون Agtron scale یک مرجع برای اندازهگیری مقدار تیرگی یا روشنی قهوه است.
دستگاههای اندازهگیری آگرون بسیار گرانقیمت هستند.
در اصل این دستگاهها اندازهگیری میکنند که چه میزان نور از قهوه رُست شده عبور میکند.
یک قهوه برشتهشده تیره، نور بیشتری را جذب میکنند و شفافیت پایینتری دارند و یک قهوه با رست سبکتر، شفافیت بالاتری دارند.
در خصوص مقیاس آگرون اصطلاحات بسیاری وجود دارد که به شماره آگرون نسبت داده میشود مانند رُست سبک شهری و یا رُست قهوه فرانسوی.
این مقیاس تنها یک اندازهگیری در رِست قهوه است و برای رسیدن به همان رنگ میتوان به روشهای مختلفی برشته کاری کرد.
منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna
Agtron scale
You may have heard people discussing the colour of a roast.
When discussing colour we are really referring to light and dark, not to a more normal idea of colour – there are no orange or purple roasts! The Agtron scale is a reference point for how dark or light a coffee is.
Agtron measuring devices are pricey. In essence, they measure how much light is bounced back off the roasted coffee bean: a darker roast will absorb more light and produce a lower reading, and a lighter roast a higher reading.
(It may help to think about how a white T-shirt throws back sunlight, while a black one will absorb it.)
There are many terms that have been attributed to the Agtron number such as “light city roast” or “French roast”.
The colour, though, is only one measurement of a roast, and a coffee can be roasted in many different ways to achieve the same colour.
کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.