حذف کربن ازکپسول های نسپرسو تا سال ۲۰۲۰

کافه اکسسوری – غول قهوه کپسول نسپرسو متعلق به نستله متعهد شده است که تا سال ۲۰۲۰ کربن را از چرخه قهوه نسپرسو حذف کند.

این شرکت مستقر در سوئیس به دلیل امکان کار کودکان در زنجیره تأمین خود که از کشاورزان کوچک در مناطق دیگر حمایت می‌کند – گفت: این پروژه بخشی از یک تلاش پایدارتر است که در اواخر امسال ابلاغ خواهد شد.

نسپرسو، برنامه «احیای مبدأ» را که در حال حاضر در حال انجام است شامل ۱۰ میلیون فرانک سوئیس (تقریباً ۱۰.۹ میلیون دلار آمریکا) در مناطق مختلف رشد قهوه است که از درگیری بازمی‌گردند، برای پایداری محیط‌زیست تقسیم کرده است.

این شرکت همچنین مشخص نکرد که چگونه و توسط چه کسی می‌توان چنین پایداری‌هایی را حسابرسی یا تأیید کرد و همچنین هیچ اثری از اثر کربن خود که خارج از تولید و حمل‌ونقل قهوه شامل تولید ماشین‌آلات پلاستیکی است، روشن نکرد.

خنثی سازی کربن در سه حوزه

اگر بخواهیم حرف نسپرسو را قبول کنیم، این شرکت در حال تلاش برای خنثی‌سازی کربن از طریق سه حوزه تمرکز است:

۱) کاهش انتشار کربن در زنجیره تأمین خود از طریق انرژی‌های تجدید پذیر در مکان‌های خرده‌فروشی، استفاده از بیوگاز در تولید و استفاده از پلاستیک و آلومینیوم بکر بازیافت شده به ترتیب در دستگاه‌های قهوه و غلاف‌های آن.

۲) کاشت درخت در مزارع قهوه و اطراف آن

و ۳) سرمایه‌گذاری در جبران ابتکاراتی که باعث پیشرفت مواردی مانند حفاظت و احیای جنگل و راهکارهای انرژی پاک در جوامع کشاورزی می‌شود.

گیومه لو کانف، مدیرعامل شرکت نسپرسو، صبح امروز در اعلامیه شرکت گفت: «تغییرات آب و هوایی یک واقعیت است و آینده ما به این بستگی دارد که بیشتر و سریع‌تر به تعهدات پایداری خود ادامه دهیم.

به همین دلیل است که ما در حال تسریع در تعهدات خود هستیم تا به مصرف‌کنندگان خود راهی برای نوشیدن یک فنجان قهوه خنثی از کربن تا ۲۰۲۲ ارائه دهیم.

من واقعاً معتقدم که هر دو تجارت و صنعت قهوه ما می‌توانند با برخورد با این مسئله فوری، نیرویی برای همیشه در جهان باشند.»

منبع: daily coffee news

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *