ماه: مهر ۱۳۹۹

نوشیدن قهوه

زمان نوشیدن قهوه در روز بر اساس تحقیقات

کافه اکسسوری – برای بسیاری از افراد، نوشیدن قهوه به‌محض بیدار شدن فقط بخشی از برنامه روزمره آن‌ها نیست، بلکه یک ضرورت است. آن‌ها احساس می‌کنند بدون اولین فنجان قهوه دم شده صبح، نمی‌توانند کار کنند. این‌یک داستان آشنا است شما با یک لرزش از خواب بیدار می‌شوید که صدای نفس‌گیر هشدار شما خواب صبحگاهی …

زمان نوشیدن قهوه در روز بر اساس تحقیقات ادامه »

تغییرات شیمیایی

رست قهوه و تغییرات شیمیایی در قهوه

کافه اکسسوری – دانه‌های قهوه در زمان رُست در معرض تغییرات شیمیایی و دگرگونی‌های فیزیکی قرار می‌گیرند. شناخت تغییرات شیمیایی بر دانه قهوه موضوع این یادداشت است که در ادامه به آن می‌پردازیم. رُست قهوه یا برشته کردن قهوه یکی از مراحل کلیدی و اصلی در فرآیندی است که نتیجه نهایی آن همان نوشیدن مطبوع …

رست قهوه و تغییرات شیمیایی در قهوه ادامه »

Bean to cup

واژه نامه: دانه تا فنجان قهوه Bean to cup

کافه اکسسوری – دم‌آوری قهوه می‌تواند یک فرآیند کاملاً خودکار تا کاملاً دستی باشد. این همبستگی وجود دارد که فنجان قهوه Bean to cup باکیفیت بالاتر همواره تمایل به فرآیند دستی بیشتری دارند، هرچند این موضوع همواره مورد چالش قرار می‌گیرد و طرفداران و مخالفان سرسختی دارد. غالباً دستگاه‌های اتوماتیک باهدف سهولت در استفاده، با …

واژه نامه: دانه تا فنجان قهوه Bean to cup ادامه »

درجه‌بندی قهوه

کیفیت در قهوه و درجه‌بندی قهوه

کافه اکسسوری –  تولید قهوه در بهترین شرایط کشت نیز درجات متفاوتی دارند که کشاورزان در مرحله اول درجه‌بندی قهوه بهترین دانه‌ها را از کم کیفیت‌ترین آن‌ها جدا می‌کنند و با قیمت‌های مختلف به فروش می‌رسانند. اما در بخش‌های تخصصی همچون انجمن بین‌المللی قهوه (International Coffee Association) و یا انجمن قهوه‌ی تخصصی امریکا (Specialty Coffee …

کیفیت در قهوه و درجه‌بندی قهوه ادامه »

اثرات بیماری همه‌گیر

بررسی اثرات بیماری همه‌گیر COVID-19 از سوی قهوه کاراولا

کافه اکسسوری – بر اساس نظرسنجی که اخیراً از سوی قهوه کاراولا صورت گرفته است نشان می‌دهد که رسترهای قهوه از هر شکل و اندازه، به دلیل ادامه اثرات بیماری همه‌گیر COVID-19، در عملیات تجاری خود دچار فشارهای مضاعفی شده‌اند. به‌طورکلی، نتایج نظرسنجی حاکی از آن است که همه‌گیری تأثیر مستقیم بر روی برشته کاری‌های …

بررسی اثرات بیماری همه‌گیر COVID-19 از سوی قهوه کاراولا ادامه »

قهوه دالگونا

قهوه دالگونا قهوه معروف این روزها

کافه اکسسوری – در روزهای شیوع ویروس کووید ۱۹ و در خانه ماندن به دلیل قرنطیه خانگی بهانه‌ای است برای امتحان نوشیدنی‌ها و قهوه‌هایی که پیش‌تر کمتر امتحانشان کرده‌اید.  یکی از این موارد نوشیدنی قهوه دالگوناست. در کشور کره جنوبی به‌عنوان یکی از کانون‌های شیوع کرونا کووید ۱۹ در دنیا قهوه دالگونا مجدداً احیا شد …

قهوه دالگونا قهوه معروف این روزها ادامه »

Basket

واژه نامه تحلیلی قهوه: سبد پرتافیلتر Basket

کافه اکسسوری – نوشیدنی اسپرسو با اندازه، شکل و قوام خاصی تعریف نمی‌شود؛ بلکه با استحکام آن مشخص می‌شود مانند: «این‌یک قهوه غلیظ است».همچنین عادلانه این است که بگوییم قهوه باید تحت‌فشار قرار بگیرد و این باعث ایجاد کرما یا خامه می‌شود. اندازه اسپرسو به‌اندازه سبد پرتافیلتر Basket که مورداستفاده قرار می‌گیرد، بستگی دارد. پرتافیلترهای گروهی …

واژه نامه تحلیلی قهوه: سبد پرتافیلتر Basket ادامه »

هات‌چاکلت

روش تهیه هات‌چاکلت در منزل

کافه اکسسوری – هات‌چاکلت به‌عنوان یکی از پرطرفدارترین نوشیدنی‌ها در تمام فصول سال شناخته می‌شود. بااین‌همه وقتی در مورد هات‌چاکلت یا شکلات داغ صحبت می‌کنیم در سرمای زمستان بیشتر به دلمان می‌چسبد. در این یادداشت به طرز تهیه هات‌چاکلت در خانه می‌پردازیم. مواد لازم برای ۴ فنجان شکلات تلخ ریز خردشده: ۱۵۰ گرم پودر کاکائو: …

روش تهیه هات‌چاکلت در منزل ادامه »

نوشیدن صبحگاهی قهوه

نوشیدن صبحگاهی قهوه و سوخت‌وساز بدن

کافه اکسسوری  – نوشیدن صبحگاهی قهوه با مصرف معده خالی ۵۰ درصد پاسخ قند خون را مختل می‌کند. قهوه محبوب‌ترین نوشیدنی در جهان است که به‌عنوان یک اکسیر حیاتی عمل می‌کند؛ اما آیا نحوه مصرف کافئین صبحگاهی ما می‌تواند صدمه‌ای غیرضروری به ما وارد کند؟ یک مطالعه جدید نشان می‌دهد نوشیدن قهوه به‌محض بیدار شدن …

نوشیدن صبحگاهی قهوه و سوخت‌وساز بدن ادامه »

تغییرات فیزیکی

تغییرات فیزیکی قهوه در رست قهوه

کافه اکسسوری – رُست یا برشته‌ کاری قهوه یکی از مراحل کلیدی و اصلی در فرآیندی است که نتیجه نهایی آن همان نوشیدن مطبوع و موردپسند ماست؛ اما سؤال اینجاست که در مرحله رُست کردن چه اتفاقات و تغییراتی در قهوه رخ می‌دهد؟ دانه‌های قهوه در زمان رُست در معرض تغییرات و دگرگونی‌های فیزیکی و …

تغییرات فیزیکی قهوه در رست قهوه ادامه »

X