بررسی اثرات بیماری همه‌گیر COVID-19 از سوی قهوه کاراولا

اثرات بیماری همه‌گیر

کافه اکسسوری – بر اساس نظرسنجی که اخیراً از سوی قهوه کاراولا صورت گرفته است نشان می‌دهد که رسترهای قهوه از هر شکل و اندازه، به دلیل ادامه اثرات بیماری همه‌گیر COVID-19، در عملیات تجاری خود دچار فشارهای مضاعفی شده‌اند.

به‌طورکلی، نتایج نظرسنجی حاکی از آن است که همه‌گیری تأثیر مستقیم بر روی برشته کاری‌های آمریکای شمالی گذاشته است.

این اطلاعات بدبینانه‌ترین چشم‌انداز را به جلو نشان می‌دهد.

به‌اندازه کافی جالب‌توجه است که ایالات‌متحده همچنان ازنظر تلفات انسانی در سراسر جهان رتبه نخست را دارد و از تنها ۲۰٪ بیش از ۳۴ میلیون مورد COVID-19 در جهان به آمریکای شمالی تعلق دارد.

این نظرسنجی حاکی از آن است که رسترهای کوچک‌تر به‌مراتب بیشتر از بزرگ‌ترها رنج برده‌اند.

اگرچه نمایندگی آن‌ها کوچک‌ترین بود، اما بزرگ‌ترین رستوران‌ها گزارش کردند که کمترین میزان کاهش درفروش و تقاضا را دارند، درحالی‌که برخی از رستری‌های بزرگ گفته‌اند که فروش در طی همه‌گیری افزایش‌یافته است.

نظرسنجی کاراولا که در ماه ژوئیه انجام شد، توسط ۱۴۳ شرکت رستری از آمریکای شمالی (۷۸)، اروپا (۳۶)، استرالیا و نیوزیلند (۲۰)، آسیا (۶)، آمریکای لاتین (۲) و آفریقا (۱) پاسخ داده شده است.

اندازه و توزیع در اثرات بیماری همه‌گیر

از بین تمام شرکت‌های موردبررسی، ۶۱ رست کمتر از ۱۰۰ هزار پوند سالانه، ۴۶ رست بین ۱۰۰ هزار تا ۵۰۰ هزار پوند و ۳۶ کباب ۵۰۰ هزار پوند یا بیشتر، ازجمله هشت شرکت که گزارش داده‌اند بیش از ۵ میلیون پوند قهوه برشته می‌کنند؛ بوده‌اند.

پاسخ‌دهندگان تقریباً به‌طور مساوی بین رسترهای عمده‌فروشی (۴۵٪) یا رستر / خرده‌فروشان (۵۱٪) تقسیم شده‌اند، درحالی‌که ۴٪ به‌عنوان “فقط آنلاین” شناخته‌شده‌اند.

ازنظر کانال‌های توزیع خاص، این کانال‌ها به‌طور منظم بین دو بخش تقسیم شده‌اند: عمده‌فروشی (۲۳٪). سفارش آنلاین / پستی (۲۳٪)؛ خرده‌فروشی متعلق به شرکت (۲۲٪)؛ دفاتر، هتل‌ها و رستوران‌ها (۱۸٪) و مواد غذایی و سوپرمارکت (۱۴٪).

در این کانال‌ها، گروهی که بیشترین درصد توزیع مواد غذایی را داشتند (۱۹٪) بزرگ‌ترین شرکت‌های بو دادن قهوه با بیش از ۵ میلیون پوند برشته کاری در سال بودند.

اثرات بیماری همه‌گیر بر تجارت

وقتی از آن‌ها سؤال شد که COVID-19 چه تأثیری بر تجارت آن‌ها گذاشته است، ۸۴٪ از رستوران‌ها از همه مناطق گفتند که این اثر یا تأثیر متوسطی داشته است یا تأثیر قابل‌توجه.

این تعداد در میان پاسخ‌دهندگان آمریکای شمالی به ۹۰٪ افزایش می‌یابد، ۵۲٪ از آن‌ها تأثیر قابل‌توجهی را گزارش کردند.

در بین سه گروه ازنظر آماری مهم، رستوران‌هایی از استرالیا و نیوزیلند گزارش کردند که کمترین تأثیر را از بیماری همه‌گیر احساس می‌کنند، با ۵٪ گزارش «هیچ تأثیری» و ۲۶٪ گزارش «کمترین تأثیر».

در میان همه رسترها در همه اندازه‌ها، بیشترین پاسخ برای کاهش فروش ناشی از همه‌گیری در دامنه ۲۶ تا ۵۰ درصد بود، با ۲۱ درصد فروش از دست رفته بیشتر از آن و ۴۴ درصد گزارش با فروش کمتری یا افزایش فروش.

یکی از جالب‌ترین نتایج مربوط به بزرگ‌ترین رسترها (۵ میلیون + پوند) بود که از هر هشت نفر شش نفر گزارش کردند که به دلیل همه‌گیری فروش افزایش‌یافته است.

بدترین برآورد عملکرد فروش از همه مناطق در بین شرکت‌هایی است که ۱۰۰ هزارتا ۵۰۰ هزار پوند قهوه کباب می‌کنند.

استراتژی‌ها و کانال‌های جدید

در میان تمام استراتژی‌های جدید ارائه‌شده – ازجمله افتتاح کانال‌های جدید فروش / توزیع، سرمایه‌گذاری بیشتر در بازاریابی، کاهش هزینه‌های قهوه سبز و موارد دیگر – رایج‌ترین مورد در میان همه پاسخ‌دهندگان تقویت فروش آنلاین (۳۲٪) بود.

ازنظر افتتاح کانال‌های جدید فروش / توزیع، محبوب‌ترین پاسخ‌ها مواد غذایی (۲۳٪)، فروشگاه‌های محلی (۲۱٪)، فروشگاه‌های اینترنتی (۱۹٪)، فروشگاه‌های رسانه‌های اجتماعی (۱۷٪)، بازارهای آنلاین (۱۳٪) بوده است.

تاکتیک‌های بقا در مواجه با اثرات بیماری همه‌گیر

رستوران گزارش دادند که «اقدامات جدی» را به‌منظور ادامه فعالیت در صنعت ازجمله اخراج کارمندان (۲۳٪)، درخواست برای وام یا افزایش حقوق صاحبان سهام (۲۳٪)، مذاکره مجدد اجاره با صاحبخانه (۲۲٪)، مذاکره مجدد شرایط با قهوه سبز انجام داده‌اند. در این میان تأمین‌کنندگان (۱۴٪) و تعطیل دائمی کافه‌ها (۷٪) بوده است.

در میان سه منطقه آماری قابل‌توجه، رستوران‌های آمریکای شمالی در هر اندازه بالاترین نرخ اخراج کارکنان (۲۶٪) و وام‌های تجاری / حقوق صاحبان سهام (۲۹٪) را نشان دادند.

همچنین بالاترین میزان تعطیلی دائم کافه‌ها (۷٪) در مقایسه با اروپا (۶٪) و استرالیا / نیوزیلند (۵٪) بود.

چشم‌انداز آینده با وجود اثرات بیماری همه‌گیر

وقتی از آن‌ها سؤال شد که چه زمانی انتظار دارند به سطح تقاضای قبل از COVID برسند، با آفتابی‌ترین چشم‌انداز بزرگ‌ترین رسترها (۵ میلیون + پوند)، دو سوم آن‌ها (۶۶٪) گفتند که قبلاً سطح تقاضا را بهبود بخشیده‌اند یا رشد داده‌اند.

در بین تمام برشته کننده‌ها، این تعداد به ۲۳ درصد کاهش می‌یابد.

فقط ۵٪ از کل رستوران گفتند که انتظار بازگشت به سطح تقاضای قبل از همه‌گیری را ندارند و ۳۰٪ آن‌ها تخمین زدند که بهبودی بیش از ۱۲ ماه به طول خواهد انجامید.

این چشم‌انداز به‌ویژه در میان رستری‌های آمریکای شمالی ناخوشایند بود، ۷۲ درصد از آن‌ها اظهار داشتند که بهبودی آن شش ماه یا بیشتر طول می‌کشد.

رستری‌های کوچک‌تر و رستری‌های آمریکای شمالی نیز در مورد تقاضای تخمین زده‌شده در شش ماه آینده کمترین خوش‌بینی را داشتند.

تقریباً نیمی از پاسخ‌دهندگان از آمریکای شمالی (۴۹٪) اظهار داشتند که انتظار دارند تقاضا در شش ماه آینده کاهش یابد.

منبع: daily coffee news

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

قهوه دالگونا قهوه معروف این روزها

قهوه دالگونا

کافه اکسسوری – در روزهای شیوع ویروس کووید ۱۹ و در خانه ماندن به دلیل قرنطیه خانگی بهانه‌ای است برای امتحان نوشیدنی‌ها و قهوه‌هایی که پیش‌تر کمتر امتحانشان کرده‌اید.  یکی از این موارد نوشیدنی قهوه دالگوناست. در کشور کره جنوبی به‌عنوان یکی از کانون‌های شیوع کرونا کووید ۱۹ در دنیا قهوه دالگونا مجدداً احیا شد و حسابی در شبکه‌های اجتماعی به‌خصوص اینستاگرام و توییتر بازنشر و داغ شد.

با جستجوی کلمه دالگونا در گوگل بیش از ۸ میلیون مطلب مرتبط با آن نمایش داده می‌شود و جزو ترندهای سرچ گوگل شده است.

در این یادداشت در مورد قهوه دالگونا، طرز تهیه قهوه دالگونا و تاریخچه آن را با هم مرور می‌کنیم.

قهوه دالگونا چگونه اختراع شد؟

درحالی‌که محبوبیت قهوه دالگونا در سال ۲۰۲۰ و به دنبال قرنطینه خانگی در بسیاری از کشورهای دنیا به طرز چشمگیری افزایش‌یافته است، اما این نوشیدنی خوشمزه چندین سال است در کشورهای دیگر مانند ماکائو و هند حسابی پرطرفدار است، جایی که به‌عنوان قهوه Phenti Hui، قهوه هم زده با حرکات تند و سریع مثل شلاق زدن یا کاپوچینو به سبک هندی شناخته می‌شود.

عنوان جدید آن ظاهراً به این خاطر است که فوم کف کرده بالای نوشیدنی شبیه یک آب‌نبات محبوب و سنتی کره جنوبی به نام دالگونا است، یک نوع شیرینی لانه‌زنبوری که با شکر، روغن و جوش‌شیرین درست می‌شود.

تفاوت اساسی بین قهوه دالگونا و نسخه هندی آن در ترتیب مونتاژ هر دو نوشیدنی است. در نسخه هندی این نوشیدنی Phenti Hui با شدت و سرعت زیاد قسمت‌های مساوی قهوه، شکر و آب گرم در یک‌کاسه تا زمانی که مخلوط حل شود و کف رنگی سبک ایجاد شود، تهیه می‌شود.

پس از اتمام این کار، به‌تدریج آب بیشتری اضافه می‌شود تا مقدار مناسبی کف ایجاد شود. سپس کف آن را به لیوان اضافه می‌کنیم و سپس با اضافه کردن آب داغ و شیر کار تمام می‌شود.

طرز تهیه قهوه دالگونا

در طرز تهیه دالگونا به سبک کره جنوبی پودر قهوه فوری، شکر و آبجوش را در یک ظرف کوچک می‌ریزند و به‌آرامی باهم مخلوط می‌کنند. سپس با همزن برقی یا دستی آنقدر مواد را هم می‌زنند تا پف کند و یک بافت خامه‌ای پیدا کند.

حدود ۲ دقیقه باید هم بزنید تا یک بافت خامه‌ای مثل ابر درست شود (اگر همزن ندارید با چنگال به مدت ۱۵ دقیقه هم بزنید).

سپس در یک لیوان چند تکه یخ بریزید و تا نیمه روی یخ‌ها شیر بریزید. حالا بافت خامه‌ای را روی شیر بریزید و در صورت تمایل با پودر قهوه یا شکلات تزیین کنید.

خصوصیات ضخیم و ماندگار فوم قهوه دالگونا از ترکیبات ملانوئیدین موجود در قهوه فوری ناشی می‌شود که همان ترکیباتی هستند که مسئول ایجاد کرما در اسپرسو هم هستند.

با ترکیب قهوه فوری با محلول شکر و آب یک حالت چسبناک و غلیظ ایجاد می‌شود و کف می‌تواند شکل خود را حفظ کند.

هم زدن سریع باعث ایجاد حباب‌های مناسب هوا در کف می‌شود که به آن اجازه می‌دهد بدون ناپدید شدن یا تخریب روی سطح نوشیدنی قهوه دالگونا شناور بماند.

نظرات در خصوص قهوه دالگونا

وقتی صحبت از قهوه دالگونا در میان افراد متخصص در صنعت قهوه مطرح می‌شود، نظرات متفاوت است.

برخی مانند Vanessa Le عقیده دارند که می‌توان از این روش به‌عنوان الهام‌بخش سایر نوشیدنی‌های مبتنی بر قهوه روی آن حساب کرد.

ونسا یک مشاور کافه در Forbidden Bean و مشاوره تخصصی قهوه در هنگ‌کنگ می‌گوید: «قهوه دالگونا ارزشی در حد و اندازه نوشیدنی‌های خلاقانه دارد و خیلی الهام‌بخش است.

این یک الهام خوب برای یک باریستا است که بتواند امکانات ایجاد بافت‌های مختلف قهوه (به‌جای بازی کردن همیشگی با شیر یا شربت) بررسی کند و البته این مثال خوبی است برای این حقیقت که چگونه بازار مشتری به نوشیدنی غیرقابل‌توصیف [به‌جای] یک نوشیدنی خوش‌طعم پاسخ می‌دهد و فکر می‌کنم این یک درس است که همه صاحبان کافه‌ها و باریستاها باید به خاطر داشته باشند».

برخی دیگر بر این باورند که مواد مورداستفاده در نوشیدنی می‌تواند بر کیفیت آن تأثیر بگذارد.

جیمز هافمن قهوه دالگونا می‌گوید که بخش عمده‌ای از جذابیت نوشیدنی، سادگی آن است. او هشدار می‌دهد که این یک روش آماده‌سازی است و آنچه شما در نهایت به دست می‌آورید بستگی به این دارد که از چه موادی استفاده کرده‌اید و روی کیفیت نوشیدنی تأثیر می‌گذارد.

تهیه نسخه تخصصی دالگونا

با گذاشتن قهوه دالگونا در کنار نوشیدنی‌های قهوه در سراسر جهان، طبیعی است که صنعت تخصصی قهوه بخواهد ببیند آیا می‌توان آن را با استفاده از قهوه تخصصی و مرغوب بازتولید کرد یا نه.

بااین‌حال، این امر چالش‌های خاص خود را به همراه دارد.

جیمز هوفمن یادآوری می‌کند که قهوه اسپرسو ساده‌ترین راه‌حل به نظر می‌رسد اما یک شات استاندارد هنوز خیلی رقیق است.

او اضافه می‌کند: «تلاش برای کاهش آن با استفاده از گرما می‌تواند طعم‌های ناخوشایندی به وجود بیاورد، ضمن اینکه شات اسپرسو از طریق خلأ محفظه باعث کاهش حجم آن می‌شود، اما خطر از بین رفتن برخی از رایحه‌های اسپرسو در این روش وجود دارد.»

دم‌‌آوری دستی نتایج بهتری دارد. The Space Roastery یک مرکز رُست قهوه است که در یوگیاکارتا، اندونزی مستقر است.

آن‌ها یک نسخه از نوشیدنی درست کرده‌اند که شامل یک واحد قهوه تازه آسیاب شده دم‌آوری شده در اروپرس و دو واحد آب داغ است.

آن‌ها سپس این مخلوط و همچنین یک واحد شکر را به یک بطری آب اضافه می‌کنند و به مدت ده دقیقه آن را با شدت تکان می‌دهند تا یک کف مانند دالگونا ایجاد شود.

Pour & Twist که یک کافه بار در نیوزلند است از روشی مشابه استفاده می‌کند.

آن‌ها توصیه می‌کنند دانه قهوه آسیاب شده ریز (Fine) با میزان برشتگی سبک و ملایم و آب را به اروپرس اضافه کنید.

به‌صورت جداگانه یک قاشق غذاخوری شربت افرا و خامه سرد تازه را با هم با سرعت متوسط را به‌صورت جداگانه هم بزنید، زیرا اسیدهای قهوه باعث جدا شدن آن می‌شوند.

اگرچه نتیجه آن بدون شک خوشمزه است، آن‌ها هشدار می‌دهند که به خاطر سنگین بودن نوشیدنی برای استفاده هرروزه مناسب نیست.

استفاده از قهوه فوری در قهوه دالگونا

به نظر می‌رسد که دم کردن دستی قهوه می‌تواند تقریباً قهوه دالگونا را ایجاد کند، اما ممکن است کف ایجادشده فاقد بافت براق و سفتی از نوع ایجادشده هنگام استفاده از قهوه فوری باشد.

اگرچه بهترین راه‌حل استفاده از قهوه فوری برای درست کردن نوشیدنی دالگونا است و جای زیادی را برای آزمایش‌های تخصصی قهوه باقی نمی‌گذارد، اما یک روش مبتکرانه برای نوشیدن قهوه در کافی‌شاپ‌های محلی و منزل  است.

استفاده از قهوه‌های دمی تازه برای تهیه قهوه دالگونا توصیه نمی‌شود و ما شما را تشویق هم نمی‌کنیم که دالگونا را جایگزین قهوه فیلتری روزانه یا اسپرسو روزانه خود کنید.

در عوض توصیه ما این است که به آن به‌عنوان یک دستور سرگرم‌کننده نگاه کنید که می‌توانید یک بار یا دو بار در صورت داشتن وقت آزاد زمان بگذارید و آن را درست کنید، فقط به این خاطر که ببینید این همه هیاهو که در شبکه‌های اجتماعی در مورد این روش دم‌آوری راه افتاده است، برای چیست.

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.