واژه نامه قهوه: اسیدیته Acidity

Acidity

کافه اکسسوری – شاید شنیده باشید که اسیدی بودن را به عنوان «روشنایی» و از بعد منفی «ترش» توصیف می کنند. اما مسئله در مورد اسیدته Acidity این است که اسیدیته یک اصطلاح گسترده و ترسیم کننده یک فنجان قهوه عالی است.

در مورد طعم ها، اسیدهای خوب و بد وجود دارد. همچنین ترکیباتی نیز، وجود دارد که از نظر علمی، اسیدی هستند، اما ما آنها را به عنوان مزه اسیدی توصیف نمی کنیم.

اگر چه منابع قندی زیادی در قهوه وجود دارد، اما این نوشیدنی یک نوشیدنی ملایم اسیدی است و pH آن در حدود پنج برابر pH2 نوشیدنی های الکلی است.

قهوه هایی که در ارتفاع بالا رشد می کنند، اغلب اسیدیته ساختار یافته، پیچیده و مثبتی را از خود نشان می دهند.

با این حال، قهوه های بدون اسیدیته و اسیدیته کم را می توان صاف توصیف کرد.

روشنایی اسیدیته قهوه در دهان شما به مزه ها ساختار می بخشد. بسیاری از شیرینی های درک شده در قهوه را نیز می توان از اسیدیته بالای آن، دانست.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Acidity

You may have heard acidity being described positively as “brightness” and negatively as “sourness”.

This is the thing about acidity: it is integral to a great cup of coffee, but it is also a broad term.

There are good and bad acids where taste is concerned, and there are also compounds that from a scientific point of view are acidic, yet we wouldn’t describe them as tasting acidic.

Though there are many sources of acidity in coffee, it is only a mildly acidic beverage, with a pH of around 5, as compared to the pH2 of wine. Coffees grown at a higher altitude often showcase more structured, complex, and positive acidity. Coffees without such acidity can be described as tasting flat and uninteresting. Brightness lifts a coffee in your mouth and

gives it structure. A lot of perceived sweetness can also be derived from, or elevated by, acidity.

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

رابطه نوشیدن قهوه با افزایش متابولیسم

افزایش متابولیسم

کافه اکسسوری – پژوهش‌ها و مقالات بسیاری وجود دارد که در مورد خواص قهوه و ارتباط آن با افزایش متابولیسم بدن انسان می‌نویسند، اما آیا این روایت درست است و به‌درستی قهوه برای متابولیسم بدن انسان مفید است؟

در این مقاله سعی داریم با مطرح کردن دلایل علمی به این پرسش پاسخ دهیم.

کافئین موجود در قهوه جزو مادی است که بر عملکرد مغز انسان و متابولیسم بدن به‌صورت مستقیم تأثیر می‌گذارد و موجب تغییرات عملکردی می‌شود.

کافئین امروزه در بسیاری از صنایع غذایی و دارویی مورداستفاده قرار می‌گیرد و به‌عنوان یکی از ترکیبات اصلی در مکمل‌های تجاری چربی سوزی دیده می‌شود.

پژوهش‌های صورت گرفته نشان می‌دهد که کافئین افزون بر کمک به چربی سوزی موجب افزایش متابولیسم بدن و سوخت‌وساز بهتر آن می‌شود.

محرک‌های موجود در قهوه

محرک‌های متابولیسمی موادی هستند که باعث تحریک سیستم عصبی و درنتیجه عملکرد بیشتر بدن و افزایش متابولیسم بدن شوند و برخی از این محرک‌ها نیز بر سوخت‌وساز بدن در نوشیدنی‌هایی همچون قهوه موجود هستند و می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کافئین:  بیشترین مقدار کافئین در قهوه موجود است و یکی از دلایل نوشیدن قهوه باهدف چربی سوزی و افزایش عملکرد مغر نیز همین نکته است.
  • تئوبرومین:  این محرک بیشتر در کاکائوها وجود دارد و در قهوه هم مقداری از این محرک یافت می‌شود.
  • تئوفیلین:  محرک تئوفیلین برای درمان بیماری آسم مورداستفاده قرار می‌گیرد و برای افزایش عملکرد دستگاه تنفسی کاربرد دار و در قهوه و کاکائو وجود دارد.
  • کلروژنیک اسید: این محرک نیز ازجمله محرک‌هایی است که در قهوه موجود است و موجب کاهش سرعت جذب کربوهیدرات در بدن فرد می‌شود.

کافئین مهم‌ترین محرک در قهوه

کافئین به میزان بالایی در قهوه وجود دارد.

بر اساس پژوهش‌های صورت گرفته در این خصوص، کافئین دارای قدرت بسیار بالایی ست که به دلیل تأثیر مستقیم بر انتقال‌دهنده‌های عصبی، مهارکننده «آدنوزین» را غیرفعال می‌کند و این عمل موجب می‌شود تا «نورون‌ها» فعالیت بیشتری از خود نشان دهند و «دوپامین و نوراپینفرین» که جزو انتقال‌دهنده‌های عصبی هستند، فعال شوند.

فعال شدن این انتقال‌دهنده‌ها در بدن موجب بالا رفتن سطح انرژی و هوشیاری افراد و افزایش متابولیسم بدن می‌شود. یکی از دلایل رفع خستگی بعد از نوشیدن قهوه هم همین نکته است.

نوشیدن قهوه برای ورزشکاران نیز توصیه می‌شود چراکه بر اساس همین تحقیقات صورت گرفته مصرف قهوه و کافئین موجود در قهوه موجب بهبود عملکرد ورزشی بین ۱۱ تا ۱۲ درصد می‌شود و همچنین می‌تواند بر تجزیه بافت‌های چربی بدن نیز، مؤثر باشد.

کافئین موجود در قهوه موجب تحریک سیستم عصبی و ارسال سیگنال‌هایی به سلول‌های چربی می‌شود که باعث شکسته شدن آنان می‌شود و این عملکرد به کمک هورمون اپی نفرین یا آدرنالین در بدن انجام می‌شود.

هورمونی که از طریق خون وارد بافت‌های چربی می‌شود و با شکستن چربی‌های موجود در بدن، اسیدهای چرب را آزادکرده و وارد جریان خون انسان می‌کند.

نتیجه این فرایند به از بین رفتن چربی‌های بدن و کاهش وزن و همچنین رفع خستگی و افسردگی می‌شود.

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.