Agronomy Coffee

واژه نامه قهوه: زراعت قهوه Agronomy Coffee

کافه اکسسوری – تعریف مزرعه از یونان باستان این بود است که زراعت علم و مطالعه رشد محصولات زراعی و مدیریت زمین است. درک درست از زراعت Agronomy Coffee می‌تواند ثروت یک مزرعه را تغییر دهد.

برخی از مزارع یک کارشناس اختصاصی در محل مزرعه دارند و برخی دیگر به‌طور دوره‌ای از یک کارشناس مستقل برای آگاهی از عملکرد خود استفاده می‌کنند.

درک درست زراعت قهوه ، نحوه مدیریت و نگهداری از آن، لازمه سود بردن از یک مزرعه است. در حال حاضر روش‌های سنتی کشت قهوه در بخش‌های کوچک در حال نابودی و تحلیل هستند.

در زراعت قهوه تغییرات اندک در نور خورشید، آب‌وهوا و خاک می‌تواند تأثیر زیادی بر کیفیت محصول نهایی داشته باشد.

البته ناگفته نماند که آب‌وهوا از کنترل یک کشاورز خارج نیست، اما تطبیق دادن این عوامل برای استفاده و سود بردن بیشتر از تغییرات با تغییر در آبیاری و یا تغییر زمان برداشت محصول، حاصل نمی‌شود و نیازمند داشتن درک و علم زراعت است.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Agronomy Coffee

From the Greek for “field law”, agronomy is the science and study of the growing of crops and managing of land.

An understanding of agronomy can transform the fortunes of a farm.

Certain farms will have a dedicated onsite agronomist; others – with equal success – make periodic use of an independent agronomist to inform their practice.

An understanding of agronomy will benefit how a coffee-growing plot is managed and maintained.

Many coffee farms are now broken up into many smaller segments that are treated individually. Small changes in sunlight, climate, and soil can have a big impact on how coffee plants behave and on the quality of fruit they produce. Of course, weather and climate are out of a farmer’s control, but adapting to make the most of changes – by tweaking irrigation or altering harvesting times to compensate – is not.

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

X