کافه اکسسوری – دمآوری قهوه میتواند یک فرآیند کاملاً خودکار تا کاملاً دستی باشد. این همبستگی وجود دارد که فنجان قهوه Bean to cup باکیفیت بالاتر همواره تمایل به فرآیند دستی بیشتری دارند، هرچند این موضوع همواره مورد چالش قرار میگیرد و طرفداران و مخالفان سرسختی دارد.
غالباً دستگاههای اتوماتیک باهدف سهولت در استفاده، با هزینه کردن کیفیت فنجان، ساخته میشوند، چراکه نمیتوانند با نیازهای خاص انواع قهوه سازگار شوند.
درعینحال، فرآیند تهیه قهوه سرشار از تغییرهایی است که پیشرفتهای فنآوری میتواند به ما کمک کند تا جدیتر به آن بپردازیم.
پیچیدگی و کیفیت دستگاههای قهوه میتواند طیف گستردهای از طعم و عطر را در فنجان قهوه نمایان کند.
ماشینهای برتر و با کیفیتی در بازار وجود دارند که این امکان را به شما میدهند که قهوهای عالی تهیه کنید.
نکته اصلی در اینجاست که مانند تمام اتوماسیونها در تهیه قهوه، این دستگاهها نیز، نیاز به شخصی برای برنامهریزی و هدایت دارند و هنوز نیازمند کاربر است تا با تنظیم کنترلها به یک دمآوری ایدئال در قهوههای مختلف برسند.
منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna
Bean to cup
Coffee brewing can range from fully automated to completely manual.
There is a correlation in that higher-quality cups of coffee tend to be made more manually, though this is continually being challenged.
Often, automated machines are made with the goal of ease of use, potentially at the expense of cup quality, as they cannot be adapted to the specific needs of different coffees.
At the same time, the coffee-making process is full of variables that technological advancements can help us address more rigorously.
There is a huge range in sophistication and quality of Bean to cup machines.
The top machines on the market are quite remarkable and allow you to make excellent coffee.
The key here, as with all automation in coffee making, is that the machine can still be programmed or driven by a person.
It still requires the user to understand how to tweak the controls to adjust for different coffees.
کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.