واژه نامه قهوه: تف کردن در چشیدن Spittoon

کافه اکسسوری – ادعا نمی‌شود که هدف اصلی قهوه برای اکثر نوشیدنی‌ها وسیله‌ای برای مصرف کافئین است. بنابراین تا حدی کنایه‌آمیز است که این جنبه از قهوه می‌تواند برای قهوه حرفه‌ای سنگین باشد، به‌خصوص اگر آن‌ها در هر نوع نقش کنترل کیفی باشند که در آن چشیدن مقدار زیادی قهوه سفارش روز باشد. این بدان معناست که در اکثر نقش‌های چشایی قهوه Spittoon معمولاً قهوه را دوغاب می‌کشند، در دهان نگه می‌دارند، ارزیابی می‌کنند و سپس آن را تف می‌کنند.

از هر نوع کشتی می‌توان به‌عنوان تف استفاده کرد، اما مسلماً مواردی که مخصوصاً برای این منظور ساخته شده‌اند، بهترین هستند.

تف تفلیک خوش‌ساخت یک‌چیز نسبتاً دوست‌داشتنی است، حتی اگر چیزی که در آن اتفاق می‌افتد نباشد.

تف کردن همچنین به جلوگیری از خستگی کام کمک می‌کند. یک پاک‌کننده خوب کام، یک تف ساده است که مایع و روغن را از دهان خارج می‌کند.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Spittoon

It is not a stretch to claim that coffee’s central purpose for most drinkers is as a vehicle for the consumption of caffeine.

It is thus somewhat ironic that this aspect of coffee can be a burden for the coffee professional, especially if they are in any kind of quality-control role in which tasting lots and lots of coffee is the order of the day.

This means that in most coffee-tasting roles it is customary to slurp, hold the coffee in the mouth, assess it, and then spit it out.

Any kind of vessel can be used as a spittoon, but of course items specifically made for the purpose are the best.

A well-crafted spittoon is a rather lovely thing, even if what goes into it is not.

Spitting also helps avoid palate fatigue. A good palate cleanser is a plain cracker, which soaks up the liquid and oils from the mouth.

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *