روز: تیر ۳, ۱۴۰۰

Slow brew

واژه نامه قهوه: دم کردن آهسته Slow brew

کافه اکسسوری – ممکن است با اصطلاح «نوار کند» یا دم کردن آهسته Slow brew روبرو شده باشید. این به‌سادگی به یک قهوه فیلتری اشاره دارد، اما کمی بیشتر می‌توان از نام آن استنباط کرد. به‌طورمعمول، یک نوار آهسته فیلترهای یک سرویس و دم‌دستی را به نمایش می‌گذارد. قلب آن تهیه قهوه باکیفیت است و …

واژه نامه قهوه: دم کردن آهسته Slow brew ادامه »

دیجیتالی سازی

دیجیتالی سازی ضرورتی برای مزارع قهوه -۲

کافه اکسسوری – دیجیتالی سازی در حال تبدیل‌شدن به یک بخش متمرکز در بخش قهوه است. برای تولیدکنندگان، این به معنای دسترسی آسان‌تر به اطلاعات و ضبط آسان‌تر داده‌ها است که می‌تواند قابلیت ردیابی، کارایی و شفافیت را بهبود بخشد. یکی از بزرگترین راه‌هایی که مشاهده می‌کنیم این است که تولیدکنندگان مزارع قهوه خود را …

دیجیتالی سازی ضرورتی برای مزارع قهوه -۲ ادامه »

X