کافه اکسسوری – نوشیدنی اسپرسو با اندازه، شکل و قوام خاصی تعریف نمیشود؛ بلکه با استحکام آن مشخص میشود مانند: «اینیک قهوه غلیظ است».همچنین عادلانه این است که بگوییم قهوه باید تحتفشار قرار بگیرد و این باعث ایجاد کرما یا خامه میشود. اندازه اسپرسو بهاندازه سبد پرتافیلتر Basket که مورداستفاده قرار میگیرد، بستگی دارد.
پرتافیلترهای گروهی یا گروپهای دوتایی (بخشی از دستگاه اسپرسو که به ازای هر گروپ قفل شده، دو شات اسپرسو میدهد) میتواند در اندازههای مختلف سبد پرتافیلتر متناسب باشد و بهطورمعمول برای گروپهای دوتایی از ۱۴ تا ۲۲ گرم قهوه را در خود جای دهد. سبدهای جداگانه نیز برای استفاده از یک دوز خاص قهوه طراحی شدهاند.
این بدان معناست که قبل از عبور از آن، فضای کافی در بالای قهوه در محفظه وجود دارد تا آب برای جمع شدن فضای کافی داشته باشد تا سوراخهای بریدهشده در پایه سبد، مقاومت مناسبی را ایجاد کند (قهوه بیشتر مقاومت بیشتری را ایجاد میکند و برعکس).
بنابراین استفاده از دوز صحیح برای هر اندازه سبد، بهعلاوه یا منهای یک گرم از هر طرف مهم و ضروری است.
منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna
Basket
Espresso is not defined by a certain size, shape, or consistency, but by its strength – it is a concentrated coffee.
It is also fair to say that it needs to be brewed under pressure, which creates the crema.
The size of the espresso depends on the size of the basket used. Group handles (the part of the espresso machine that is locked in and released for each shot) can fit a variety of basket sizes, typically ranging from 14g to 22g for double shots.
The individual baskets are designed for a specific dose of coffee to be used.
This will mean that there is enough room above the bed of coffee in the chamber for the water to pool before it passes through, and that the holes cut into the base of the basket will produce an appropriate resistance (more coffee will create more resistance and vice versa).
It is therefore important to use the correct dose for each basket size, plus or minus a gram on either side.
کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.