واژه نامه: بادی یا تن واری Body

کافه اکسسوری – بادی یا تن واری Body یکی از اصطلاحات مبهم در تعریف طعمی قهوه است، اگرچه فکر می کنم در کنار درک حسی باید در نظر گرفته شود.

در اصل ، بادی یا تن واری را می توان اینگونه توصیف کرد که قهوه چقدر سبک و سنگین در دهان احساس می شود.

بادی یا تن واری یک قهوه معمولاً بر روی طیفی از نور، از سبک تا سنگین توصیف می شود، اگرچه جالب است بدانید که می توانید یک بادی یا تن واری سبک را با یک حس دهانی چسبنده یا یک بادی یا تن واری سنگین با حس دهانی شاداب تجربه کنید.

درک حسی بسیار دشوار است ، زیرا چنین پیچیدگی در طعم قهوه به یکباره اتفاق می افتد.

تمرکز بر روی برخی از جنبه های اصلی قهوه مانند بادی یا تن واری و حس دهانی می تواند یک راه عالی برای شروع بحث و ارزیابی قهوه باشد.

بادی یا تن واری و حس دهانی از درجه خاصی از عینیت برخوردار هستند و بنابراین می توانند دارای اشتراکاتی باشند.

آروماتیک ها بسیار پیچیده هستند و دقیقاً مشخص می کنند که آیا شما طعم پرتقال یا نارنگی را مزه می کنید یا کمتر ملموس است.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Body

Body is one of the slightly more elusive terms in the tasting repertoire, though I think that it needs to be considered alongside mouthfeel.

In essence, body can be described as how big and heavy the coffee feels in your mouth.

The body of a coffee will usually be described on a spectrum of light to heavy, though it is interesting to consider that you could experience a light body with a sticky mouthfeel or a big body with a juicy mouthfeel.

Tasting can be pretty hard going at first, as there is such a complexity of flavours happening at once.

Focusing on some core aspects of the coffee, such as body and mouthfeel, can be a great way to begin discussing and assessing coffee. Body and mouthfeel have a certain degree of objectivity and so can be a little more shareable.

Aromatics are extremely complex and pinpointing exactly whether you are tasting orange or mandarin is less tangible

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *