ماه: مهر ۱۳۹۹

Barista

واژه نامه قهوه: باریستا Barista

کافه اکسسوری – واژه باریستا Barista به‌طور مستقیم از ایتالیایی ترجمه‌شده است. باریستا به معنی «شخص بار» است. بااین‌حال به دلیل تأثیر کشور ایتالیا در فرهنگ قهوه جهان، اصطلاح باریستا تنها به یک سازنده قهوه حرفه‌ای ارجاع داده می‌شود. در طول دهه‌های اخیر، نقش باریستا در جهان بیشتر شناخته و مورداحترام قرارگرفته است و این …

واژه نامه قهوه: باریستا Barista ادامه »

کافئین در قهوه

کافئین در قهوه و تأثیرات آن

کافه اکسسوری – کافئین در قهوه یکی از پرمصرف‌ترین ماده دارویی در میان انسان‌هاست که ۹۰ درصد افراد به‌طور روزانه از آن استفاده می‌کنند. بهبود عملکرد سوخت‌وساز بدن، افزایش متابولیسم بدن، تحریک سیستم اعصاب مرکزی و افزایش میزان هوشیاری و آگاهی محیطی از خواص کافئین محسوب می‌شوند. طولانی‌تر بودن اثر کافئین بر زنان ماندگاری کافئین در یک بدن …

کافئین در قهوه و تأثیرات آن ادامه »

دمای آب

استانداردهای دمای آب به چالش کشیده می شود

کافه اکسسوری – یک مطالعه جدید از مرکز قهوه UC Davis، فرضیات رایج صنعت قهوه در مورد نقش درجه حرارت و دمای آب در مشخصات حسی دم‌آوری قهوه را به چالش کشیده شده است. مقاله‌ای که در ژورنال Scientific Reports منتشرشده نشان می‌دهد وقتی استحکام دم و عملکرد استخراج ثابت بماند، تغییرات دمای آب منجر …

استانداردهای دمای آب به چالش کشیده می شود ادامه »

قهوه‌های ترکیبی

بررسی ویژگی های قهوه‌های ترکیبی

کافه اکسسوری – ترکیب دانه‌های قهوه بندر المخای (موکا) یمن که رنگ روشن دارد و دانه‌های تیره‌رنگ و شکلاتی جاوه. از آن روز ترکیب سازی قهوه‌های ترکیبی به یک مهارت کلیدی در صنعت قهوه تبدیل‌شده است که بر اساس این ترکیب‌سازی‌ها طعم و عصاره گیری‌های متفاوت و مختلفی از قهوه صورت می‌گیرد که طعم و …

بررسی ویژگی های قهوه‌های ترکیبی ادامه »

Arabica

واژه نامه تحلیلی قهوه: عربیکا Arabica

کافه اکسسوری – عربیکا Arabica یک ویژگی رایج در بسته‌بندی قهوه است که در همه‌جا به‌عنوان نشانه‌ای از کیفیت شناخته می‌شود. عربیکا نام گونه‌ای از قهوه است که به‌صورت گسترده کشت می‌شود. گونه روبوستا نیز گونه‌ای دیگر از انواع قهوه است که همانند عربیکا کشت انبوه می‌شود. اگرچه گونه لیبریکا نیز در این میان به‌صورت محدود در نقاط …

واژه نامه تحلیلی قهوه: عربیکا Arabica ادامه »

چربی‌های بدن

تأثیرات قهوه بر چربی‌های بدن

کافه اکسسوری – بسیاری بر این باور هستند که هر چیز خوش‌طعم و مزه‌ای برای بدن انسان مضر است و قهوه را هم در همین دسته‌بندی ذهنی قرار می‌دهند و این تصور تا مدت‌ها پس از کشف قهوه نیز رایج بود؛ اما با تحقیقاتی که بعدها بر روی قهوه و تأثیرات آن بر روی بدن …

تأثیرات قهوه بر چربی‌های بدن ادامه »

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

ارتباط مصرف قهوه در بیماران سرطانی بهبودیافته

کافه اکسسوری – بر اساس تحقیقات جدید منتشرشده در مجله JAMA Oncology، مصرف قهوه ممکن است شانس زنده ماندن را در بیماران سرطانی که مبتلا به سرطان روده بزرگ هستند افزایش دهد و درعین‌حال خطر وخیم شدن بیماری را کاهش دهد. بر اساس یک مطالعه مشاهده‌ای بر روی ۱۱۷۱ بیمار تحت درمان سرطان روده بزرگ …

ارتباط مصرف قهوه در بیماران سرطانی بهبودیافته ادامه »

قهوه کلمبیا

ویژگی های قهوه کلمبیا

کافه اکسسوری – قهوه کلمبیا یکی از قهوه‌های شناخته‌شده در صنعت قهوه به شمار می‌رود و از شهرت زیادی در بین علاقمندان به قهوه برخوردار است و کلمبیا ازجمله کشورهایی است که تولید قهوه را بسیار جدی و با مدیریتی سخت‌گیرانه کنترل می‌کند. قهوه برای مردم این کشور بخشی از هویت و معرف فرهنگ و تاریخ …

ویژگی های قهوه کلمبیا ادامه »

Altitude

واژه نامه تحلیلی قهوه: ارتفاع Altitude

کافه اکسسوری – یک قاعده کلی وجود دارد که می‌گوید هرچه ارتفاع Altitude از سطح دریا بالاتر باشد، بهتر است؛ اما باوجوداینکه این یک قانون بزرگ است اما قانونی ثابت نیست؛ مانند بخش‌های مختلف قهوه، ارتفاع کشت قهوه نیز یک امر پیچیده محسوب می‌شود. گونه‌های ممتاز همانند عربیکا معمولاً در ارتفاعات بالاتر از ۳۳۰۰ فوت (۱۰۰۰ متر) …

واژه نامه تحلیلی قهوه: ارتفاع Altitude ادامه »

عصاره‌گیری در قهوه

عصاره‌گیری در قهوه و کنترل آن

کافه اکسسوری – عصاره‌گیری در قهوه روشی است که طی آن طعم را از قهوه برشته‌شده و آسیاب شده استخراج می‌کنیم. با درک، شناخت و کنترل عصاره‌گیری می‌توان اسیدیته، شیرینی و توازن طعمی در هنگام دم‌آوری قهوه را بهتر کنترل کرد. همان‌طور که قهوه دم می‌کشد، صدها ترکیب منحصربه‌فرد از دانه‌های آسیاب شده به آب …

عصاره‌گیری در قهوه و کنترل آن ادامه »

X