روز: مهر ۲۴, ۱۳۹۹

Bean to cup

واژه نامه: دانه تا فنجان قهوه Bean to cup

کافه اکسسوری – دم‌آوری قهوه می‌تواند یک فرآیند کاملاً خودکار تا کاملاً دستی باشد. این همبستگی وجود دارد که فنجان قهوه Bean to cup باکیفیت بالاتر همواره تمایل به فرآیند دستی بیشتری دارند، هرچند این موضوع همواره مورد چالش قرار می‌گیرد و طرفداران و مخالفان سرسختی دارد. غالباً دستگاه‌های اتوماتیک باهدف سهولت در استفاده، با …

واژه نامه: دانه تا فنجان قهوه Bean to cup ادامه »

درجه‌بندی قهوه

کیفیت در قهوه و درجه‌بندی قهوه

کافه اکسسوری –  تولید قهوه در بهترین شرایط کشت نیز درجات متفاوتی دارند که کشاورزان در مرحله اول درجه‌بندی قهوه بهترین دانه‌ها را از کم کیفیت‌ترین آن‌ها جدا می‌کنند و با قیمت‌های مختلف به فروش می‌رسانند. اما در بخش‌های تخصصی همچون انجمن بین‌المللی قهوه (International Coffee Association) و یا انجمن قهوه‌ی تخصصی امریکا (Specialty Coffee …

کیفیت در قهوه و درجه‌بندی قهوه ادامه »

X