حذف کربن ازکپسول های نسپرسو تا سال ۲۰۲۰

کربن

کافه اکسسوری – غول قهوه کپسول نسپرسو متعلق به نستله متعهد شده است که تا سال ۲۰۲۰ کربن را از چرخه قهوه نسپرسو حذف کند.

این شرکت مستقر در سوئیس به دلیل امکان کار کودکان در زنجیره تأمین خود که از کشاورزان کوچک در مناطق دیگر حمایت می‌کند – گفت: این پروژه بخشی از یک تلاش پایدارتر است که در اواخر امسال ابلاغ خواهد شد.

نسپرسو، برنامه «احیای مبدأ» را که در حال حاضر در حال انجام است شامل ۱۰ میلیون فرانک سوئیس (تقریباً ۱۰.۹ میلیون دلار آمریکا) در مناطق مختلف رشد قهوه است که از درگیری بازمی‌گردند، برای پایداری محیط‌زیست تقسیم کرده است.

این شرکت همچنین مشخص نکرد که چگونه و توسط چه کسی می‌توان چنین پایداری‌هایی را حسابرسی یا تأیید کرد و همچنین هیچ اثری از اثر کربن خود که خارج از تولید و حمل‌ونقل قهوه شامل تولید ماشین‌آلات پلاستیکی است، روشن نکرد.

خنثی سازی کربن در سه حوزه

اگر بخواهیم حرف نسپرسو را قبول کنیم، این شرکت در حال تلاش برای خنثی‌سازی کربن از طریق سه حوزه تمرکز است:

۱) کاهش انتشار کربن در زنجیره تأمین خود از طریق انرژی‌های تجدید پذیر در مکان‌های خرده‌فروشی، استفاده از بیوگاز در تولید و استفاده از پلاستیک و آلومینیوم بکر بازیافت شده به ترتیب در دستگاه‌های قهوه و غلاف‌های آن.

۲) کاشت درخت در مزارع قهوه و اطراف آن

و ۳) سرمایه‌گذاری در جبران ابتکاراتی که باعث پیشرفت مواردی مانند حفاظت و احیای جنگل و راهکارهای انرژی پاک در جوامع کشاورزی می‌شود.

گیومه لو کانف، مدیرعامل شرکت نسپرسو، صبح امروز در اعلامیه شرکت گفت: «تغییرات آب و هوایی یک واقعیت است و آینده ما به این بستگی دارد که بیشتر و سریع‌تر به تعهدات پایداری خود ادامه دهیم.

به همین دلیل است که ما در حال تسریع در تعهدات خود هستیم تا به مصرف‌کنندگان خود راهی برای نوشیدن یک فنجان قهوه خنثی از کربن تا ۲۰۲۲ ارائه دهیم.

من واقعاً معتقدم که هر دو تجارت و صنعت قهوه ما می‌توانند با برخورد با این مسئله فوری، نیرویی برای همیشه در جهان باشند.»

منبع: daily coffee news

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

آمورش تهیه قهوه لاته در منزل

قهوه لاته

کافه اکسسوری – آماده کردن نوشیدنی‌های گرم در منزل هم برای گرم‌تر کردن بدن و هم درمان سریع بیماری‌های شایع فصول سرد مثل سرماخوردگی و آنفولانزا با تقویت سیستم ایمنی بدن حسابی می‌تواند کارساز باشد. قهوه لاته یا قهوه لته ازجمله محبوب‌ترین نوشیدنی‌های کافی‌شاپی با اصالت ایتالیایی و بر پایه قهوه اسپرسو است که شما می‌توانید انواع مختلف آن را در منزل خودتان تهیه کنید.

در این یادداشت طرز تهیه قهوه لاته را با هم مرور می‌کنیم تا با درست کردن آن در خانه، از طعم آن لذت ببرید.

 

مواد لازم برای ۱ فنجان قهوه لاته
شیر کم‌چرب: دوسوم فنجان
قهوه دمی اسپرسو: ۱ شات

طرز تهیه قهوه لاته

برای درست کردن کافه لاته ابتدا باید قهوه اسپرسو را به‌وسیله دستگاه اسپرسو ساز یا موکاپات، دم کنید.

برای دم کردن اسپرسو ابتدا دانه قهوه را به میزان متوسط آسیاب کنید.

برای درست کردن ۱ شات اسپرسو، ۲۱ گرم قهوه آسیاب شده در سبد قهوه موکاپات بریزید و آن را بدون فشار دادن قهوه صاف کنید.

در قسمت محفظه آب موکاپات تا حدی که مشخص‌شده آب سرد بریزید.

مقدار آب باید تا قسمت زیر محفظه سوپاپ کنترل فشار باشد.

حالا سبد قهوه را روی محفظه آب بگذارید و آن را ببندید. موکاپات را روی شعله متوسط رو به پایین گاز بگذارید تا آب سرد به دمای جوش برسد و آب با فشار وارد سبد قهوه شود و از میان دانه‌های قهوه عبور کند.

در مرحله آخر قهوه از لوله محفظه خارج می‌شود. در این مرحله قهوه اسپرسو آماده است و بلافاصله باید در فنجان ریخته شود.

در فاصله‌ای که اسپرسو آماده می‌شود شیر را در یک شیرجوش بریزید و در حد متوسط گرم کنید.

حین گرم شدن شیر آن را با یک همزن سیمی با سرعت زیاد هم بزنید تا شیر حالت فوم به خود بگیرد و اگر همزن برقی دارید با همزن برقی این کار را انجام دهید.

شیر کم‌چرب راحت‌تر فوم می‌دهد. اسپرسو را در فنجان بریزید، ابتدا به‌آرامی شیر و سپس کف شیر را با قاشق روی اسپرسو بریزید.

کافه لاته شما آماده است و آن را در صورت تمایل با خامه، پودر دارچین یا شکلات تلخ تزیین کنید.

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.