واژه نامه قهوه: میزان جریان Flow rate

کافه اکسسوری – میزان جریان Flow rate اغلب در رابطه با زمان موردبحث قرار می‌گیرد و کاملاً ساده، مدت‌زمانی که آب از قهوه و داخل فنجان عبور می‌کند را نشان می‌دهد. تنها روش دم کردن قهوه؛ هنگامی‌که به میزان جریان مراجعه نمی‌کنید، یک روش غوطه‌وری کامل است. در این موارد، ما هنوز علاقه‌مند به اندازه‌گیری زمان هستیم، اما این به معنای «زمان شیب‌دار» است – چه مدت قهوه و آب قبل از اتمام تولید کنار هم می‌نشینند.

سرعت جریان بیشترین تأثیر را با اسپرسو دارد. دلیل این امر این است که جریان اسپرسو مستقیماً با آسیاب در ارتباط است. اگر قهوه رقیق‌تر شود، عبور آب از آن سخت‌تر خواهد شد و سرعت جریان کم می‌شود. در مقابل، هرچه آسیاب درشت‌تر شود، فضای بیشتری بین ذرات وجود دارد و سرعت جریان سرعت می‌یابد. درجه آسیاب همچنین در روش‌های فیلتری بر سرعت جریان تأثیر می‌گذارد؛ مانند سایر متغیرهای دم کردن قهوه، ما باید میزان جریان را به‌عنوان بخشی از معادله بزرگ‌تر در نظر بگیریم و ارائه قوانین سخت و سریع دشوار است. ممکن است بشنوید که یک اسپرسو کامل ۲۵ ثانیه جریان دارد. این ثابت نمی‌ماند: بسته به قهوه و آسیاب و همچنین دستورالعمل، در صورت دستیابی به نتایج بهینه، میزان جریان می‌تواند به طرز چشمگیری متغیر باشد.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Flow rate

Flow rate is often discussed in relation to time – quite simply, the time it takes for the water to pass through the coffee and into the cup. The only method of brewing coffee when you would not reference flow rate would be a full-immersion method. In these instances we would still be interested in measuring time, but it would be in terms of “steep time” – how long the coffee and water sit together before the brew is finished. It is arguable that rate has the most impact with espresso. This is because flow in espresso is directly linked to grind.

If the coffee is ground finer, it will be trickier for the water to pass through it and the flow rate will slow down. Conversely, as the grind gets coarser, there is more room between the particles and the  rate will speed up.

Grind also affects flow rate in pour-over filter methods. Like all the variables in brewing coffee, we have to consider flow rate as part of a bigger equation and it is difficult to offer up hard-and-fast rules. You may hear that a perfect espresso has a flow rate of 25 seconds. This just does not hold up: depending on the coffee and the grinder, as well as the recipe, flow rate can range dramatically if optimal results are to be achieved

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *