واژه نامه قهوه: خاک Soil

کافه اکسسوری – گیاه قهوه مانند هر محصول دیگر مواد مغذی خود را از خاک Soil می‌گیرد. این به‌نوبه خود بر نحوه رشد گیاه و قهوه تولیدی آن تأثیر می‌گذارد.

تعداد pH (اندازه‌گیری میزان اسیدیته و قلیایی بودن) و میزان فسفر، نیتروژن و پتاسیم نشانگرهای اصلی برای کشاورزان برای درک مدیریت محصولات خود است.

کودها باید همراه با ترکیب خاک در نظر گرفته شوند.

مانند نور خورشید، دما، ارتفاع، تنوع و فرآوری، ترکیب خاک نیز یکی دیگر از جنبه‌های کیفیت است و به‌شدت بر مشخصات طعم قهوه تأثیر می‌گذارد.

اندازه‌گیری و مدیریت خاک همراه با این عوامل در تحقق کیفیت استثنایی فنجان بسیار کمک می‌کند.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Soil

The coffee plant, like any other crop, draws its nutrients from the soil.

This, in turn, affects the way the plant grows and the coffee it produces.

The pH number (measuring acidity and alkalinity) and phosphorus, nitrogen, and potassium levels are key markers for farmers to understand the management of their crop.

Fertilizers need to be considered in conjunction with soil composition.

Like sunlight, temperature, altitude, variety, and processing, soil composition is just another aspect of the terroir and greatly influences the flavour profile of the coffee.

Measuring and managing soil in conjunction with these factors will contribute greatly to realizing exceptional cup quality.

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *