واژه نامه قهوه: قهوه تمیز Clean

کافه اکسسوری – اصطلاح قهوه تمیز اغلب این سؤال را در ذهن ایجاد می‌کند که اصطلاحی است در برابر قهوه کثیف و این کاملاً درست است. هنگام رشد قهوه احتمال بروز بسیاری از مشکلات وجود دارد که باعث ایجاد طعم‌های ناخواسته در قهوه می‌شود. بسیاری از طعم‌های ناقص اغلب «کثیف» می‌شوند، مانند نت‌های چوبی در قهوه پیر.

قهوه خوب فرآوری شده غالباً با عنوان قهوه تمیز توصیف می‌شود. در خصوص قهوه‌های فرآوری شده اغلب اختلاف وجود دارد، زیرا نمی‌توانند تمیز بودن قهوه با فرآوری شسته شده را داشته باشند.

بااین‌حال، این اصطلاح تنها توصیفی از چگونگی پردازش چشیدن قهوه نیستند. به‌عنوان‌مثال، یک قهوه باکیفیت بالا که در ارتفاع کم با محیط کمتر از محیط مطلوب رشد می‌کند می‌تواند بسیار مناسب انتخاب و پردازش شود و هنوز هم یک فنجان بسیار تمیز تولید نکند. برای رسیدن به یک قهوه تمیز باید تمام مراحل فرآیند قهوه از محیط و خاک کشت قهوه تا پردازش و فرآوری و دم‌آوری را در نظر گرفت و تمام این موارد در بروز یک قهوه تمیز موثر هستند.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

 Clean

The term “clean coffee” often raises the question “As opposed to dirty coffee?” And the answer is “Well, yes.” When growing coffee there is the potential for many problems to occur that impart unwanted flavours to the coffee. Many defect flavours often taste “dirty”, such as the woody pungent notes in aged coffee. Well-processed coffee is often described as tasting clean. Natural-processed coffees are often contentious as they can lack the cleanness of washed coffee.

However, these descriptors are not just a description of how well processed a coffee tastes. For example, a less high-quality-yielding variety grown at low altitude with a less than favourable environment could be extremely well picked and processed and still not produce a very clean cup

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *