کافه اکسسوری – برانگیختن قهوه Agitate به مخلوط آب و قهوه آسیاب شده و دم کردن آن با آب جوش گفته میشود.
تحریک قهوه با آب جوش و مخلوط کردن آنها با یکدیگر امکان دسترسی به یک قهوه مطلوب را به شما میدهد.
نتیجه این استخراج و یا عصارهگیری به دست آمدن یک قهوه مطلوب و شفاف است که از مخلوط شدن آب با قهوه همچون روش دمآوری فرنچ پرس جلوگیری میکند که این بسیار باارزش است.
از چندین طریق میتوان این برانگیختن را کامل کرد: میتوانید از یک همزن چوبی استفاده کنید همانند روش دم آوری کمکس و یا به طریق سنتی با لرزاندن این کار را انجام دهید همانند روش دم آوری قهوه ترک.
Agitate
To agitate is basically to fiddle with the brew in any way that mixes the water and the coffee grounds. By agitating, the brewer can allow the water to more easily access the coffee by mixing things up.
This will increase extraction and can be very valuable in any brewing method where the coffee grounds might settle and stop mixing with the water, such as with a French press.
Agitation can be achieved in a couple of ways: you can use a stirring stick of some kind or just give the brew a good old shake.
کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.